Jump to content

KostantinosGr

Premium Members
  • Posts

    124
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About KostantinosGr

  • Γενέθλια 15/05/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    UK
  • Ενδιαφέροντα
    Πολλά και διάφορα

KostantinosGr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. KostantinosGr

    Post your cosmos!!!

    Οντως που ειναι το cable management? Νομιζω πως μπορεις να το κανεις και καλυτερο..
  2. KostantinosGr

    Official Windows 7 Thread

    Στα xp ομως και τα μουσικα αρχεια που ητανε στερεο τα επαιζε σε 5.1 για αυτο και ρωταω..
  3. KostantinosGr

    Official Windows 7 Thread

    Καλημερα παιδια.Με τον ηχο τι παιζει στα win7 64bit ultimate? Εχω την xonar DX και στα απλα mp3 δεν βγαζει ηχο 5.1 παρα μονο στα music files που ειναι 5.1 DTS κλπ...
  4. Πολυ ωραια παρουσιαση man... Τα ηχεια φαινονται πολυ καλα και ποιοτικα.. 270 ευρω ειναι αρκετουτσικα για σετ 2.1 αλλα εαν ειναι ποιοτικα γιατι να μην τα δωσει καποιος... Απο ελλαδα εγινε η αγορα? Με μια αναζητηση μονο στο dot-media τα βρηκα και σε 5.1 σε αυτους δεν παιζει τιποτα...:...:
  5. KostantinosGr

    Intel SSD

    To update που βγηκε ειναι και για τους G2 x25-m σωστα?:whistle2: Καποιο direct link για να το κατεβασω και να δινονται και καποιες οδηγιες? Ευχαριστω.
  6. KostantinosGr

    Intel SSD

    Πως τον βλεπετε?
  7. KostantinosGr

    Intel SSD

    και μενα το ειχε αυτο το αυτοκολλητακι μεσα... My SSD ROCKS!
  8. KostantinosGr

    Intel SSD

    Καλο φαινεται.Με την πρωτη ευκαιρια θα το χτυπησω για να γινει σωστη δουλεια. Τωρα που εκανα disable indexing επελεξε apply changes C subfolders and files. Αυτο επρεπε να επιλεξω η το πρωτο που λεει C only?
  9. KostantinosGr

    Intel SSD

    Ευχαριστω..Το χαμογελο δεν λεει να φυγει απο το προσωπο μου Επισης κατι αλλο που ξεχασα.Τον δισκο τον εβαλα στον πατο του κουτιου ετσι χωρις στηριγμα χωρις τιποτα.Το κουτι δεν κουνιεται οποτε δεν προκειται να κουνηθει και ο δισκος.Πρεπει να τον στερεωσω η δεν υπαρχει καποιο προβλημα?
  10. KostantinosGr

    Intel SSD

    Καλησπερα σημερα μου ηρθε και μολις εκανα φορματ..Πραγματικα τα 198 ευρω ακριβως που εδωσα επιασαν τοπο.. Εχω καποιες ερωτησεις 1) Επρεπε να αφησω καποιο unpartitioned space στην εγκατασταση? 2) Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις μεσα απο τα windows? Ειναι τσεκαρισμενη μονο η επιλογη allow indexing service κλπ..Πρεπει να τσεκαρω και το Compress Drive κλπ? 3) Πρεπει να ρυθμισω κατι απο Bios για καλυτερη λειτουργεια ισως? Ευχαριστω εκ των προτερων...
  11. KostantinosGr

    Intel SSD

    Πηρε κανεις απο shop13?...
  12. KostantinosGr

    Intel SSD

    Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για αγορα μολις πηρα τηλεφωνο στο πλαισιο και μου απαντησε μια κοπελα.. την ρωταω ποτε θα παραλαβετε intel 80GB κλπ και μου λεει δεν τους φερνουμε...:hang3: Γνωριζει καποιος αν θα φερουν? Απο shop13 εχει ψωνισει καποιος?Βλεπω πως υπαρχουν διαθεσιμοι οι καινουριοι εκει οι G2 Edit:Μολις μιλησα με shop13 μου ειπε ειχανε παραλαβη σημερα και τα σηκωσανε ολα και μεινανε μονο 2-3 κομματια. Προλαβα και τσιμπησα εναν
  13. Το καταλληλο thread την καταλληλη στιγμη... Ευχαριστω πολυ...Εψαχνα καποιον οδηγο για το PS3 αμεσα.. Θα τον παρακολουθω...:dance3:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.