Jump to content

el_lobo

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by el_lobo

  1. el_lobo

    True Violet Project

    οποιος δεν εχει παει στην αντιπροσωπεια της bosch μονος του να αγορασει αναλωσιμα ή ανταλλακτικα χανει.... μερικες γενικες οδηγιες: 1. δεν παμε αν δεν εχουμε καλη διαθεση. 2. δεν παιρνουμε μαζι αιχμηρα ή βαρια αντικειμενα. ουτε τα κλειδια του αυτοκινητου! τα αφηνουμε πανω στο αμαξι... καλυτερα να μας το παρουν παρα να γνωρισουμε τον καπετανακη!!! 3. πριν και μετα την επισκεψη επισκεπτομαστε οπωσδηποτε τον ψυχολογο και τον νευρολογο μας!!! (προετοιμασια και αποκατασταση) τελος καλα να παθουμε...εμεις φταιμε!!! το λεω γιατι εχω μια αποθηκη με την επαγγελματικη σειρα της bosch... τα οποια αγορασα επειδη η αντιπροσωπεια ειναι κοντα στο σπιτι μου απο την αλλη για να τα λεμε ολα τα εργαλεια της ειναι ποιοτικα και η σειρα της ειναι ισως η πιο πληρης @karmen ισως θα επρεπε να να δοκιμασεις μια προεκταση τυπου ντιζας στο δραπανο π.χ. WOLFCRAFT FLEXIBLE Προέκταση δραπάνου 130cm - 2147000 e-toolsmarket.comθα εχεις και μειωμενο βαρος και μεγαλυτερη ευελιξια. βεβαια το κοστος μαζι με ενα λαιμο για να στερεωσεις το δραπανο σταθερα στο παγκο σου θα φτασει οσο ενα καινουριο dremel.....
  2. el_lobo

    True Violet Project

    αντι για πετρελαιο μπορεις να χρησιμοποιησεις λαδι κοπης. μυριζει ελαχιστα. μερκες βασικες συμβουλες για την κοπη τζαμιων http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%20%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%82%20%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CEoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.aquatek.gr%2Fvb%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D12189%26d%3D1200037889&ei=JVAyT72rE8rdtAa4v-mtBA&usg=AFQjCNFlrFPZZSNZ5l4GosuoPoQAZSrrTQ&sig2=zegwej_ddAysNrvSXID4dw&cad=rja nice job!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.