Jump to content

anakin4321

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About anakin4321

  • Γενέθλια 02/02/1984

anakin4321's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. anakin4321

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Παλι τα ιδια...Φιλε μου δε μου το φερνουνε ,κανω την παραγγελια μεσω ιντερνετ και ΠΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ απο το μαγαζι,δεν το ξερεις οτι υπαρχει και αυτος ο τροπος???
  2. anakin4321

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    προφανως και εγω σε αλλο πηγα και εκανα τη δουλεια μου μετα.Και δεν το κουραζω φιλε αστρολαβος,απαντησα σε κατι αλλο που εχει σχεση με τις αποθηκες αμα ειδες,οποτε περιττο το σχολιο.
  3. anakin4321

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Λαθος.Τα ειδη που ερχονται απο την αποθηκη ειναι αυτα που δεν υπαρχουν εκεινη τη στιγμη στο καταστημα.Αν υπαρχουν σου λεει στο κραταω και ελα να το παρεις(γι αυτο στο ιντερνετ λεει διαθεσιμοτητα στο καταστημα και οχι στην αποθηκη)
  4. anakin4321

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Ενταξει αλλο καποιος που δεν ξερει τι ειναι το ιντερνετ και παει να ψωνισει στο πλαισιο και αλλο καποιος που εχει λογαριασμο και εχει ξαναψωνισει και με τον λογαριασμο και χωρις και του εχει γινει η αναλογη εξυπηρετηση.Για τον υπαλληλο θα συμφωνισω.
  5. anakin4321

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Εγω πιστευω χωρις να ειμαι και εγω σιγουρος οτι το κανουν και για να γινουν σιγα σιγα online καταστημα κατι σαν το e-shop και αυτοι.Απο εκει και περα σε καθε ειδους συναλλαγη υπαρχει παντα καποια επιτρεπομενη ελαστικοτητα η οποια διαφοροποιει τον τυπικο υπαλληλο απο τον ευχαριστο υπαλληλο χωρις το ενα να αποκλειει το αλλο.Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα.
  6. anakin4321

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Ναι πες μου οτι και ο υπαλληλος που με εξυπηρετησε μια χαρα δεν εκανε καλα τη δουλεια του και επρεπε να τον διωξουν.Και οπως ειπες οι κανονες ειναι κανονες οχι νομοι.
  7. anakin4321

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Ναι,εσυ καταλαβαινεις οτι το μονο που ειχα να κανω ειναι να παω σε ενα διπλανο ιντερνετ καφε και να το δηλωσω απο εκει?Σου λεω ειχα ηδη λογαριασμο στο ιντερνετ απλως πηγα να δω ποια προιοντα ηταν εκεινη τη στιγμη διαθεσιμα γιατι αυτα αλλαζουν απο λεπτο σε λεπτο και το σαιτ δεν ενημερωνεται κατευθειαν.Και το ειχα ξανακανει αυτο και φυσικα το δεχτηκαν οπως ειναι λογικο.Προφανως επεσα σε περιεργο πωλητη.
  8. anakin4321

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Εμενα δεν μου εκαναν την εκπτωση σε καποια προιοντα που στο ιντερνετ ειναι πιο φθηνα και ενω ειχα λογαριασμο στο ιντερνετ,επειδη πηγα απο το καταστημα για να δω τη διαθεσιμοτητα.Ξενερωσα, εφυγα και δεν ξαναψωνισα απο εκει...
  9. anakin4321

    Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

    ο νεοσ κανονισμος για τους κινητηρες παντως εκτος απο τη μειωση του κοστους περναει και ενα οικολογικο μηνυμα...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.