Jump to content

Kazeta

Members
  • Posts

    28
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Kazeta

  1. Kazeta

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!!
  2. Kazeta

    Deus Ex: Human Revolution

    Βρεθηκε προσωρινη λυση για το stutter για οσους εχουν AMD καρτα. Μετονομασια του dxhr.exe σε conviction_game.exe. Εγω παντως ειδα μεγαλη διαφορα ειδικα στο detroit.
  3. Kazeta

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το OpenCL. Εχω την 6870 με τους 10.10α και εγκατεστησα το StreamSDK 2.2 αλλα στο GPU-Z δεν ειναι τσεκαρισμενο το OpenCL, μονο το DirectCompute. Ti συμβαινει? Παντως με τους drivers της ΑΤΙ δεν ειχα αντιμετωπισει καποιο σοβαρο προβλημα με την 4870 που ειχα εδω και 2,5 χρονια, ολα δουλευαν ΟΚ (νταξει υπηρχαν καποιες εκδοσεις drivers που ηταν αθλιες). Εκνευριστηκη ειναι η αφαιρεση συμβατοτητας με τα Server 2008 r2 που εχω απο την 10.6 και μετα και αναγκαζομαι να κανω manual install:wall: Ο CCC ομως ειναι η προσωποποιηση του bloatware. Παναθλιο resource hog application που παρεμενει το ιδιο εδω και χρονια. Απαισιο και ξανα απαισιο, προτιμω το πανελ της "πρασινης".:bad: Ευτυχως υπαρχει και το ΑΤΤ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.