Jump to content

VladimiR

Premium Members
  • Posts

    163
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About VladimiR

  • Γενέθλια 16/01/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    IT Trainer

Πρόσφατοι Επισκέπτες

810 Εμφανίσεις προφίλ
  • Nick74

VladimiR's Achievements

  1. VladimiR

    test v43

    Παρακαλείται ο χρήστης @gkagg να επικοινωνήσει μαζί μου καθώς δε μπορώ να του στείλω PM. Σχετικά με μια παλιά αγγελία είναι. Αυτά.
  2. Θα με ενδιέφερε μιας και ετοιμάζω μετακόμιση στη γηραιά Αλβιώνα και θα με γλυτώσει κάποια έξοδα...
  3. VladimiR

    Πρόβλημα με Λάπτοπ ...

    Μη βιάζεστε να πείτε για κάρτα γραφικών. Είναι πολύ πιο πιθανό να θέλει ένα απλό reset το Bios του λαπτοπ.
  4. Χαρίζεται δέκτης ψηφιακής τηλεόρασης Crypto QDT 100 SA. Είναι ολοκαίνουριος και αχρησιμοποίητος στο κουτί του. MPEG2 και όχι MPEG4 για όσους ρωτήσουν. Παραλαβή από Περιστέρι σε μετρό.
  5. VladimiR

    Που πήγε το Χαρίζεται?

    Ευχαριστώ πολύ. Έκανα αναζήτηση για "Χαρίζεται" και δε μου έβγαζε κανένα αποτέλεσμα.
  6. Συγνώμη για το "άχρηστο" θέμα αλλά δε μπορώ να βρω το τηρεαδ ου διαθέταμε πράγματα για χάρισμα στο παλιό TheLab. Αν κάποιος μπορεί να με κατατοπίσει θα το εκτιμούσα.
  7. Ο πιο απλός τρόπος είναι με το πρόγραμμα CCleaner. Έχει δωρεάν έκδοση και την κατεβάζεις από εδώ.
  8. VladimiR

    Windows 10

    Ιδού και η πρώτη φωτογραφία του USB Installer που θα κυκλοφορήσουν τα Windows 10, και θα περιέχει και την έκδοση 32bit αλλά και την 64bit. Πηγή εδώ
  9. Όντως είναι οι καλύτερες. Ήλπιζα σε κάτι λιγότερο τσουχτερό να πω την αλήθεια. Ειδικά τώρα που δε μπορώ να φέρω από εξωτερικό...
  10. Ερώτηση. Το barcode εισάγεται στο φύλλο ως εικόνα? Έχεις τρόπο να εισάγονται από το scanner απευθείας τα νούμερα μόνο? Αν ναι είναι εύκολο αυτό που θες.
  11. Ερώτηση προς συναδέλφους. Τι κάρτα μνήμης θα προτείνατε για χρήση με Pentax K-30? Είχα πάρει παλιότερα κάποιες Samsung αλλά δεν ήταν συμβατές.
  12. VladimiR

    Μειωση θερμοκρασιας της CPU

    Μάλλον πρέπει να το στείλεις στην Καρμεν να στο φτιάξει!
  13. VladimiR

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    Για να επιστρέψουμε στις ρίζες μας... Metallica - Metal Militia
  14. Στη θέση σου θα έκανα ένα reset το Bios της μητρικής για να βεβαιωθώ ότι δε φταίει κάποιο κόλλημα από εκεί. Μετά έλεγξε αν υπάρχουν Firmware Updates και κάντα. Επίσης... (και λίγο κουλό) καθάρισε temp folders κυρίως από browsers! Δε φαντάζεσαι τι διαφορά κάνει!!!!
  15. VladimiR

    MODEM CISCO

    +1 Εάν δε γνωρίζεις τη γλώσσα IOS που χρησιμοποιούν τα Cisco μείνε μακριά τους. Η LinkSys είναι το παράρτημα ουσιαστικά της Cisco για οικιακούς καταναλωτές. Εάν επιμένεις για Cisco μπορείς να κοιτάξεις κάποιο πιο παλιό μοντέλο που να διαθέτει RJ11. Ενδέχεται όμως να έχει προβλήματα συμβατότητας με τα DSLAM διαφόρων παρόχων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.