Jump to content

9000+rpm

Premium Members
  • Posts

    2.742
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Everything posted by 9000+rpm

  1. 9000+rpm

    Apple iPhone 13 Pro Sierra Blue, 128GB & Extras

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  2. Πωλειται η συσκευη του τιτλου στο κουτι της με οτι αυτο ειχε μεσα. Σε αψογη λειτουργικη και εμφανισιακη κατασταση, μεσα σε θηκη με screen protector / lens protector απο το πρωτο λεπτο χρησης. Αγορασμενο 6/2022. Υγεια μπαταριας 86% Μαζι πακετο θα δοθουν ως δωρο 3 θηκες της spigen καθως και ενα σφραγισμενο screen protector επισης της spigen, extra's συνολικης αξιας ~70 ευρω. Δινεται στα 590 ευρω. Τα οποια εξοδα αποστολης επιβαρυνουν το αγοραστη. Για οποιαδηποτε ερωτηση/διευκρινηση στειλτε μου μυνημα.
  3. 9000+rpm

    Πωλείται iPad 8th generation

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  4. 9000+rpm

    Πωλείται iPad 8th generation

    Πτώση τιμής στα 170 ευρώ! Το tablet χρησιμοποιήθηκε για εξ αποστάσεως μαθήματα σε μεταπτυχιακό το οποίο ολοκληρώθηκε και πλέον δεν χρησιμοποιείται καθόλου για αυτό και δίνετε, είναι πραγματικά άριστο.
  5. 9000+rpm

    Τουρισμος για ολους

    Όχι μόνο το 16ψηφιο της καρτα χρειάστηκε και προχώρησε κανονικά η πληρωμή!
  6. 9000+rpm

    Τουρισμος για ολους

    Όλα καλά έγινε η πληρωμή κανονικά, έδωσα το 16 ψηφίο κωδικό της κάρτας τηλεφωνικά, το πέρασε στο pos και έγινε κανονικά η πληρωμή, ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες!
  7. 9000+rpm

    Τουρισμος για ολους

    Σε ευχαριστω για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες. Θα κοιταξω να βρω πρωτα στο internet καποια καταλυμματα που με ενδιαφερουν και μετα θα τους παρω τηλεφωνο για να προχωρησω στην κρατηση και πληρωμη. Αυτο που φοβαμαι ειναι αυτο ακριβως που γραφεις παραπανω, επειδη οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν καν τι ειναι ο τουρισμος για αλλους, φοβαμαι μηπως δεν καταφερουμε να συννενοηθουμε τηλεφωνικα οτι ουσιαστικα η πληρωμη τους γινετε αμμεσα σαν να πληρωνειε με κανονικη χρεωστικη και νομιζουν οτι ειναι πχ τιποτα κουπονια η δεν ξερω εγω τι αλλο και οτι θα εχουν καθυστερηση στο να παρουν τα χρηματα τους. Υ.Γ Εστω οτι συννενοηθω με καποιον η πληρωμη μεσω της καρτας τηλεφωνικα που γινετε? Θα του πω ολα τα ψηφια της καρτα και θα τα βαζει αυτος στο Pos? Γινετε?
  8. Πιαδια μια ερωτηση. Μολις το θυμηθηκα οτι εχω μια αυλη καρτα απο τον τουρισμο για ολους αξιας 150 ευρω η οποια ληγει στις 30/6, γνωριζει κανεις αν μπορω α κλεισω δωματιο και να πληρωσω με αυτη την καρτα μεσο Internet η πρπε αναγκαστικα η πληρωμη να πραγματοποιηθει με φυσικη παρουσια και να πληρωσω στο POS?
  9. Πωλείται το iPad του τίτλου, σε πολυ καλη εμφανισιακη και λειτουργική κατάσταση. Είναι αγορασμένο προ διετίας περίπου από media markt και έχει χρησιμοποιηθεί πραγματικά ελάχιστα. Υπάρχει το κουτί του και ο φορτιστής που το συνόδευε ,η απόδειξη έχει χαθεί αλλά δεν έχει και νόημα καθώς πλέον έχει λήξει η εγγύηση του.Μαζί θα δωθεί δώρο και μια θήκη τύπου book. Δίνεται στα 180 ευρώ.
  10. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Για να καταλάβω αυτό που λες είναι να παω στα έκτακτα, να πω ότι έχω πόνο στην μέση και να τους πω στα ισα ότι είμαι εφορευτικη και ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω λογο πόνου στην μέση και θέλω χαρτι να εξαιρεθω;
  11. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Να πάω μεσοβδόμαδα εννοείς πχ Τετάρτη στα επείγοντα να πω ότι πονάει η μέση και μετα να ζητησω και χαρτι; Αυτοί θα μου δώσουν απλά το χαρτι και θα φύγω η θα με κρατήσουν εκεί και θα με πλακώσουν στις παυσίπονες ενέσεις
  12. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Mέχρι την άλλη Κυριακή έχω χρόνο να το σκεφτώ, σαν πρώτη σκέψη λέω απλά να πάω πιο αργά πχ κατά τις 11-12, εκτός αν αρχίσουν τα τηλέφωνο και στείλουν καμία αστυνομία σπίτι από 7 το πρωί.
  13. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Απο τον στρατό έχω απολυθεί εδώ και 12 χρόνια, χαλαρός είμαι κουβέντα κάνουμε!
  14. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Μα το θέμα μας δεν είναι οτι πληρώνονται οι δικηγόροι, καλά κάνουν και πληρώνονται, το θέμα είναι ότι χρηματα παίρνουν όλοι όσοι με τον ένα η τον άλλο τρόπο λαμβάνουν μέρος στην εκλογική διαδικασία, οποί εκτός της εφορευτικής επιτροπής, δεν θα χαλούσε ο κόσμος αν δίνανε ένα συμβολικό ποσό και στα μέλη της εφορευτικής, το θέμα είναι ότι δεν αντιμετωπίζονται ισόνομα τα μέλη της εφορευτικής. Πολυ σωστά και καλά είναι όλα όσα γράφεις, αλλά πάντα υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε μυστήριο δικαστικό και να το τράβηξει στα άκρα εφόσον ο ίδιος ο νόμος του δίνει αυτό το δικαίωμα.Το χαρτί που έχω στα χέρια μου γράφει οτι πρεπει να παρουσιαστώ στο εκλογικό στις 6 το πρωι(!), βάση νόμου είμαι υποχρεωμένος να κάτσω εκεί όλη μέρα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ( άλλο αν κάμει διευκολύνσεις στο ωράριο ο δικαστικός εάν θελήσει , λέμε ο νόμος τι λέει) και αν αρνηθώ να πάω η αστυνομία έχει δικαίωμα να με πάει στο εκλογικό τμήμα ακόμη και με την βια(!) ενώ μπορεί να αντιμετωπίσω ποινή φυλακισης από 6 μήνες έως 2 χρόνια(!).
  15. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Δεν μου ήρθε καν στο μυαλό και εξήγησα πως έγινε το σκηνικο.
  16. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Αυτο θα πει "θα τους χεσ@ πατοκορφα"
  17. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Δεν αναφερόμουν στο τι μπορεί να σου προσφέρει ο οποιοσδηποτε εκείνη την ημέρα επειδη το θέλει. Εγω σχολίασα το επισημα του πραγματος, τι ισχύει με βάση του τι προβλεπει ο νομοθέτης για τα μελη της εφορευτικης.
  18. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Οποτε αν γινόταν αυτό που που έγραψα και ποιο πάνω, δηλαδή είτε να μην πληρωνόταν κανείς που συμμετέχει με τον ένα η τον άλλο τρόπο στην εκλογική διαδικασία, η να προέβλεπε ο νομοθέτης και μια πληρωμή -έστω συμβολική- για τα μέλη της εφορευτικής εφόσον για όλους του υπόλοιπους συμμετέχοντες προβλέπει κάτι αντίστοιχο , τότε δεν θα γκρίνιαζε- η δεν θα είχε λογο να γκρινιάζει κανείς- γιατί σε αυτή την περίπτωση το κράτος θα αντιμετώπιζε με ισονομία όλους τους πολίτες και όχι επιλεκτικά.
  19. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Επειδη και αλλος πιο πισω ανεφερε οτι πηγε 4 φορες πως ειναι δυνατο κατι τετοιο? Στατιστικα να το δεις ειναι αδυνατο να κληρωθει καποιος τοσες φορες. Μπας και η κληρωση μονο κληρωση δεν ειναι και πρωτη επιλογη ειναι ατομα των προηγουμενω εκλογων που ηταν τυπικοι στα καθηκοντα τους? Πχ κληρωθηκε καποιος στις τωρινες εκλογες της 25ης Ιουνιου, αν του ξαναερθει χαρτι παλι το φθινοπωρο που θα εχουμε τις δημοτικες δεν εχει δικαιωμα να διαμαρτυρηθει και να ζητησει απαλλαγη λογο οτι ηταν πριν λιγους μηνες ξανα εφορευτικη ?Αστεια πραγματα.
  20. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Η ειρωνία εκτός του ότι δεν χρειαζεται δεν βοηθάει και κάπου. Με πέτυχε έξω στην αυλή, σταματάει και με ρωτάει ο κύριος τάδε μένει εδώ ; Λέω ο ίδιος είμαι και μου απαντά έχετε οριστεί μελος εφορευτικής επιτροπής για τις ερχόμενες εκλογές, ελάτε να σας δώσω το χαρτί. Τι έπρεπε να απαντήσω, τελικά λαθος έκανα δεν είμαι εγώ αυτός; Ούτε που μου πήγε στο μυαλό ότι είχε να κάνει με εφορευτικη.
  21. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Εγώ θα έλεγα να μην πληρώνεται κανείς που συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία, δίκαια πράγματα όχι επιλεκτικές αμοιβές. Το ότι οι εκλογές θα κόστιζαν χ10 αν θα δίνανε απο ενα 20αρικο στην εφορευτικη είναι τουλάχιστον υπερβολικό.
  22. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Εδώ τους ΔΥ τους εξαιρούν εντελώς από την επιλογή εφορευτικής να τους βάλουν λες εσυ!
  23. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Δεν θα είναι όλοι, ρώτησα από περιέργεια ποιοι αλλοι έχουν επιλεγεί και από τους 4 τακτικούς, οι 2 ζούνε σε διαφορετική πόλη όποτε δεν παίζει να έρθουνε, αρα στην καλύτερη θα είμαστε 2 άτομα στην χειρότερη μόνο εγώ, εκτός αν καλέσουνε και κανένα αναπληρωματικό αν και μου φαίνεται απίθανο.
  24. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Ευχαριστω για την απάντηση. Καταλαβαινω απόλυτα το ηθικό κομμάτι του πράγματος και ομολογώ ότι εν μέρη συμφωνώ με τα γραφόμενα σου . Στο «για τα λεφτά τα κανείς όλα» να διευκρινήσω ότι δεν είναι για το χρηματικό ποσό αυτό καθ αυτό, άλλωστε και να δίνανε 20-30-50 ευρώ κανείς δεν θα είχε σωθει, αλλά τουλάχιστον θα με έκανε να μην αισθανθώ το….κορόιδο της υπόθεσης γιατί μιας και μιλάμε για ηθικη, ανήθικο είναι στα μάτια μου να απαιτείς από τον άλλον να φάει 15 ώρες σε ενα εκλογικό απειλώντας μάλιστα ακόμη και με φυλάκιση αν δεν το κάνει(!), χωρίς να του προσφέρεις απολύτως τίποτα και ταυτόχρονα όλους τους υπόλοιπους που συμμετέχουν με τον ενα τον τον άλλο τρόπο στην εκλογική διαδικασία να έχεις μεριμνήσει για ανάλογη αμοιβή. Επειδη ανέφερες την λέξη ηθικη, ακριβώς αυτός ειναι ο λόγος που με κανεί να μην θέλω να πάω.
  25. 9000+rpm

    Εφορευτικη επιτροπη 2023

    Δυστυχώς είμαι τόσο γκαντέμης που την ώρα που ήρθε ο αστυνομικός μλνα φέρει το χαρτί ήμουν έξω στην αυλή, όποτε μου το έδωσε στο χέρι και έβαλα και υπογραφή.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.