Jump to content

9000+rpm

Premium Members
  • Posts

    2.742
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Posts posted by 9000+rpm

  1. 3 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε:

     

    Αν δεν απατώμαι, όλες οι τράπεζες με εικονική κάρτα τα πιστώνουν, ε; Από περιέργεια, χρειάστηκες CVV/CVC ή μόνο τον αριθμό της κάρτας;

    Όχι μόνο το 16ψηφιο της καρτα  χρειάστηκε και προχώρησε κανονικά η πληρωμή!

    • Like 2
  2. Όλα καλά έγινε η πληρωμή κανονικά, έδωσα το 16 ψηφίο κωδικό της κάρτας τηλεφωνικά, το πέρασε στο pos και έγινε κανονικά η πληρωμή, ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες!

    • Like 3
  3. 14 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    προσφατα την εξαργυρωσα και γω. μαλιστα μπορεις να κλεισεις και για πιο μακρινη ημερομηνια αρκει η πληρωμη να γινει πριν τις 30/6

    γινεται online αλλα πρεπει να μιλησεις τηλεφωνικος με το ξενοδοχείο ή κατάλυμα, και εξηγω γιατι

    επειδη το πιο πιθανο ειναι να μην σου φτασουν τα 150ε για διαμονη μιλας μαζι τους σου κρατανε τα 150ε απο την αυλη καρτα και τα υπόλοιπα τα δινει οταν πας εκει μεσω καρτας η μετρητα. Η σου κρατανε τα 150ε απο την αυλη και τα υπόλοιπα απο αλλη καρτα παλι μεσω ιντερνετ. αναλόγως τι θα συνεννοηθείτε. πάντως πρέπει να γινει ενα τηλεφωνο γιατι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν για το τουρισμος για ολους 

     

    TIP. Δες στο ιντερνετ (πχ στο μπουκινγκ) ποιο πχ ξενοδοχειο σου κανει και κανε τους ενα τηλ για να τους πεις για την αυλη καρτα αλλα μην κανεις την κρατηση μεσω μπουκινγκ, σιγουρα θα σου κανουν εκπτωση, γιατι αυτοι πληρωνουν προμηθεια στο μπουκινγ και στα αλλα σαιτ. εμας πχ μας εκοψε 50ε

    Σε ευχαριστω για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες.

    Θα κοιταξω να βρω πρωτα στο internet καποια καταλυμματα που με ενδιαφερουν και μετα θα τους παρω τηλεφωνο για να προχωρησω στην κρατηση και πληρωμη.

    Αυτο που φοβαμαι ειναι αυτο ακριβως που γραφεις παραπανω, επειδη οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν καν τι ειναι ο τουρισμος για αλλους, φοβαμαι μηπως δεν καταφερουμε να συννενοηθουμε τηλεφωνικα οτι ουσιαστικα η πληρωμη τους γινετε αμμεσα σαν να πληρωνειε με κανονικη χρεωστικη και νομιζουν οτι ειναι πχ τιποτα κουπονια η δεν ξερω εγω τι αλλο και οτι θα εχουν καθυστερηση στο να παρουν τα χρηματα τους.

     

    Υ.Γ Εστω οτι συννενοηθω με καποιον η πληρωμη μεσω της καρτας τηλεφωνικα που γινετε? Θα του πω ολα τα ψηφια της καρτα και θα τα βαζει αυτος στο Pos? Γινετε? 

  4. Πιαδια μια ερωτηση. Μολις το θυμηθηκα οτι εχω μια αυλη καρτα απο τον τουρισμο για ολους αξιας 150 ευρω η οποια ληγει στις 30/6, γνωριζει κανεις αν μπορω α κλεισω δωματιο  και να πληρωσω με αυτη την καρτα μεσο Internet η πρπε αναγκαστικα η πληρωμη να πραγματοποιηθει με φυσικη παρουσια και να πληρωσω στο POS?

  5. 1 ώρα πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε:

     

     

    Εμεις πήγαμε επειδη οντως πονουσε η μεση, αρνήθηκαν να κάνουν ενεση ενώ το ζητήσαμε, και μας γράψαν φάρμακο που είχε έλλειψη εδώ και ενάμιση χρόνο.

     

    Πεξτο και λιγο κουτσος πιανει. 

     

    Χαρτι πηραμε παντως οταν ειπαμε οτι πρεπει να καθησει καποιος πακτωμενος σε μια καρεκλα με προβλημα...

    Για να καταλάβω αυτό που λες είναι να παω στα έκτακτα, να πω ότι έχω πόνο  στην μέση και να τους πω στα ισα ότι είμαι εφορευτικη και ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω λογο πόνου στην μέση και θέλω χαρτι να εξαιρεθω;

  6. 1 ώρα πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε:

     

    Πας στα επείγοντα με πόνο στην μέση, παίρνεις χαρτί, ενημερώνεις εισαγγελία εργάσιμες ήμερες, τέλος. 

    Να πάω  μεσοβδόμαδα εννοείς  πχ Τετάρτη στα επείγοντα  να πω ότι πονάει η μέση και μετα να ζητησω και χαρτι; Αυτοί θα μου δώσουν απλά το χαρτι και θα φύγω η θα με κρατήσουν εκεί και θα με πλακώσουν στις παυσίπονες ενέσεις 😂 

  7. 23 λεπτά πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε:

    Τελικά τί θα κάνεις; @9000+rpm

    Mέχρι την άλλη Κυριακή έχω χρόνο να το σκεφτώ, σαν πρώτη σκέψη λέω απλά να πάω πιο αργά πχ κατά τις 11-12, εκτός αν αρχίσουν τα τηλέφωνο και στείλουν καμία αστυνομία σπίτι από  7 το πρωί.

  8. 1 λεπτό πριν, το μέλος Simon έγραψε:

     

    Μου θυμίζεις σκηνικά στο στρατό, ίσως δεν έχεις πάει ακόμα βέβαια. Δηλαδή αν κάτσεις 5 ώρες και μετά τους πεις ότι έχεις αδιαθεσία, θα σε κρατήσουν με αλυσίδες; Η αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να εισέλθει στο σπίτι σου για αυτό το λόγο οπότε χαλάρωσε λίγο.

    Απο τον στρατό έχω απολυθεί εδώ και 12 χρόνια, χαλαρός είμαι κουβέντα κάνουμε!

  9. 2 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

    Καλά μου παιδιά, please hear me out: 1) οι δικαστικοί αντιπρόσωποι αποζημιώνονται γιατί κάθονται όλη τη μέρα στο σκαμνί των εκλογικών τμημάτων κι έχουν την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή κι ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας. Επιπροσθέτως, επειδή η λειτουργία των δικαστηρίων αναστέλλεται για μία εβδομάδα λόγω των εκλογών (21-28 Ιουνίου), αναβάλλονται τα δικαστήρια των οποίων η δικάσιμος είχε οριστεί εντός του ανωτέρω διαστήματος της αναστολής.

    Για να μη μιλάω στον αέρα, η γυναίκα μου κι εγώ "χάσαμε" 3 δικαστήρια κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, άρα χάσαμε χρήματα, ενώ, περαιτέρω, η κληρωτίδα μάς "έφτυσε", άρα χάσαμε και τα λεφτά της αποζημίωσης. Δυστυχώς, σπίτι δικό μας δεν έχουμε, κρυφά εισοδήματα δεν έχουμε, ενοίκια δεν εισπράττουμε, οπότε κάτσαμε πάνω στο δροσερό αγγούρι. Ουσιαστικά, η εκλογική αποζημίωση αναπληρώνει (μέχρι ενός σημείου) το απολεσθέν λόγω της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων εισόδημά μας.

    2) Εάν σας έρθει το χαρτί για την εφορευτική (ωραίος στίχος), ηρεμήστε, don't worry, be happy. Πρέπει να πέσετε σε "πυροβολημένο" δικηγόρο-δικαστή (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι, insert mild shock meme) για να έχετε πρόβλημα. Προσωπικά, καλούσα ένα-ένα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, τακτικά κι αναπληρωματικά, και ζητούσα με περισσή ευγένεια τη συνδρομή τους, κατανοώντας απόλυτα ότι είναι δύσκολο να δεχτείς να χάσεις την Κυριακή σου όταν δεν πρόκειται να πληρωθείς.

    Τι έκανα; Ελάτε, σας παρακαλώ, για 2-3 ώρες και μετά θα σας αποδεσμεύσω. Εάν μπορείτε, βέβαια, να έρθετε και κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης, θα σας είμαι ευγνώμων. Voila, problem solved. Έρχονταν, λοιπόν, 2 μέλη και με βοηθούσαν, μαζί με την/τον γραμματέα μου εννοείται, έρχονταν 2 άλλα μέλη (ή και 1) κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης και χωρίς φωνές κι εντάσεις ολοκληρώναμε τη διαδικασία. Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι εύκολες, καθώς δεν υπάρχει σταυρός προτίμησης στους αγαπημένους μας βολευτές, άρα θα τελειώσετε νωρίς (καλώς εχόντων των πραγμάτων). Επισημαίνω ότι ουδέποτε μπήκα στη διαδικασία ν' απαιτήσω την παρουσία των μελών της εφορευτικής επιτροπής στο εκλογικό τμήμα στο οποίο είχα διοριστεί. Αν έβλεπα ότι το χ/ψ μέλος δεν ήθελε/μπορούσε να έρθει, προχωρούσα στο επόμενο (μέλος). Στο τέλος, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, την έκανα τη δουλειά μου. Η ευγένεια ανοίγει πόρτες και σώζει ζωές.

    Όσον αφορά το κέρασμα, ε, δεν είμαι ο Λάτσης (mild shock), αλλά η προσφορά ενός καφέ/χυμού/νερού/τοστ/sandwich είναι μέσα στις οικονομικές μου δυνατότητες. Οι Έλληνες είμαστε, εξάλλου, φιλότιμοι κι ανταποδίδουμε το κέρασμα.

    -Θέλετε καφέ, νερό, κάτι να φάτε;

    -Α, ευχαριστούμε πολύ, είστε πολύ ευγενικός. Θα τα μοιράσουμε, εσείς τους καφέδες, εμείς τα φαγητά (ή εσείς τα φαγητά, εμείς τους καφέδες και τα νερά).

    Αυτά, ελπίζω να σας βοήθησα.

     

    Μα το θέμα μας δεν είναι οτι πληρώνονται οι δικηγόροι, καλά κάνουν και πληρώνονται, το θέμα  είναι ότι χρηματα  παίρνουν όλοι όσοι με τον ένα η τον άλλο  τρόπο λαμβάνουν μέρος στην εκλογική διαδικασία, οποί εκτός της εφορευτικής επιτροπής, δεν θα χαλούσε ο κόσμος αν δίνανε ένα συμβολικό ποσό και στα μέλη της εφορευτικής, το θέμα είναι ότι δεν αντιμετωπίζονται ισόνομα τα μέλη της εφορευτικής.
    Πολυ σωστά και καλά είναι όλα όσα γράφεις, αλλά πάντα υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε μυστήριο δικαστικό και να το τράβηξει στα άκρα εφόσον ο ίδιος ο νόμος του δίνει αυτό το δικαίωμα.Το χαρτί που έχω στα χέρια μου γράφει  οτι πρεπει να παρουσιαστώ στο εκλογικό στις 6 το πρωι(!), βάση νόμου είμαι υποχρεωμένος να κάτσω εκεί όλη μέρα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ( άλλο  αν κάμει  διευκολύνσεις στο ωράριο  ο δικαστικός εάν θελήσει , λέμε ο νόμος τι λέει) και αν αρνηθώ να πάω η αστυνομία έχει δικαίωμα να με πάει στο εκλογικό τμήμα ακόμη και με την βια(!) ενώ μπορεί να αντιμετωπίσω ποινή φυλακισης από 6 μήνες έως 2 χρόνια(!).

  10. 58 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε:

    Καμια ειρωνια, απλα θα μορουσες να πεις οτι εισαι ο αδερφος του, τετοιες μερες ειμαστε υποψιασμενοι με τα οργανα

    Δεν μου ήρθε καν στο μυαλό και εξήγησα πως έγινε το σκηνικο.

  11. 2 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε:

    Ιδεαρα , παιρνεις ενα καθαρτικο πριν πατησεις το ποδι σου μεσα . 

    Περιμενεις λιγακι , και αφηνεσαι στα χερια του μεγαλοδυναμου .

     

    Αυτο θα πει "θα τους χεσ@ πατοκορφα"😜

    • Haha 2
  12. 1 ώρα πριν, το μέλος minast έγραψε:

    Τα άλλα έχουν λίγο/πολύ συζητηθεί.

    Για το παραπάνω, συνήθως υπάρχει μέριμνα από το Δήμο για στοιχειώδη κάλυψη σε νερό/αναψυκτικό/κολατσιό, και δεν είναιασυνήθιστο ο δικαστικός αντιπρόσωπος να κερνάει επιπλέον κάτι ή να κάνει διευκολύνσσεις με το ωράριο...

    Δεν αναφερόμουν  στο τι μπορεί να σου προσφέρει ο οποιοσδηποτε εκείνη την ημέρα επειδη το θέλει. Εγω σχολίασα  το επισημα του πραγματος, τι ισχύει με βάση του  τι προβλεπει ο νομοθέτης για τα μελη της εφορευτικης.  

    • Like 2
  13. 26 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

    Η ανισονομία και η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων είναι. 🤷‍♂️

    Οποτε αν γινόταν αυτό που που έγραψα και ποιο πάνω, δηλαδή είτε να μην πληρωνόταν κανείς που συμμετέχει με τον ένα η τον άλλο τρόπο στην εκλογική διαδικασία, η να προέβλεπε ο νομοθέτης και μια πληρωμή -έστω συμβολική- για τα μέλη της εφορευτικής εφόσον για όλους του υπόλοιπους συμμετέχοντες  προβλέπει κάτι αντίστοιχο , τότε δεν θα γκρίνιαζε- η δεν θα είχε λογο   να γκρινιάζει κανείς- γιατί  σε αυτή  την περίπτωση  το κράτος θα αντιμετώπιζε με ισονομία όλους τους πολίτες  και όχι επιλεκτικά.

    • Like 3
  14. 49 λεπτά πριν, το μέλος GFFermari έγραψε:

    ...εμενα μ'εχουν μονιμο στη λιστα της εφορευτικης επιτροπης.

    Πηγα δυο φορες. Δε πηγα τη τριτη γιατι δουλευα 800χλμ μακρια.

    Δε πηγα ολες τις επομενες φορες ενω ειχα ηδη δηλωσει κατοικος εξωτερικου....

     

    Στανταρ ακομα θα πηγαινει χαρτι στη μανα μου.

    Επειδη και αλλος πιο πισω ανεφερε οτι  πηγε 4 φορες πως ειναι δυνατο κατι τετοιο? Στατιστικα να το δεις ειναι αδυνατο να κληρωθει καποιος τοσες φορες.

    Μπας και η κληρωση μονο κληρωση δεν ειναι και πρωτη επιλογη ειναι ατομα των προηγουμενω εκλογων που ηταν τυπικοι στα καθηκοντα  τους?

    Πχ κληρωθηκε καποιος στις τωρινες εκλογες της 25ης Ιουνιου, αν του ξαναερθει χαρτι παλι το φθινοπωρο που θα εχουμε τις δημοτικες δεν εχει δικαιωμα να  διαμαρτυρηθει και να ζητησει απαλλαγη λογο οτι ηταν πριν λιγους μηνες ξανα εφορευτικη ?Αστεια πραγματα.

  15. 22 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε:

     

    Ειχε και τη φωτο σου?

    Η ειρωνία εκτός του ότι δεν χρειαζεται  δεν βοηθάει και κάπου. Με πέτυχε έξω  στην αυλή, σταματάει  και με ρωτάει  ο κύριος τάδε μένει εδώ ;  Λέω ο ίδιος είμαι  και μου απαντά έχετε οριστεί μελος  εφορευτικής επιτροπής για τις ερχόμενες εκλογές, ελάτε να σας δώσω το χαρτί. Τι έπρεπε να απαντήσω, τελικά λαθος έκανα  δεν είμαι  εγώ αυτός; Ούτε που μου πήγε στο μυαλό ότι είχε να κάνει με εφορευτικη.

  16. 14 λεπτά πριν, το μέλος Lakisss έγραψε:

    -Δεν μας αρέσει που οι εκλογές κοστίζουν χ εκατομμύρια, αλλά δεν θα μας χάλαγε αν κόστιζαν 10χ, αρκεί να πληρωνόμασταν.

    -Μας παραξένεψε που στις πρώτες εκλογές όλη η χώρα βάφτηκε μπλε και πολλοί λένε ότι μαγειρεύτηκε το αποτέλεσμα, αλλά δεν θέλουμε να παραστούμε ώστε να εξασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας.

    -Θέλουμε να στείλουμε τους δημοσίους υπαλλήλους να κάνουν τη δουλειά και να πληρωθούν με ρεπό. λες και αυτά τα ρεπό δεν είναι εκατοντάδες χιλιάδες εργατοώρες χαμένες.

    -Παλιά πήγαιναν οι φαντάροι αλλά ούτε αυτό μας άρεσε, τώρα πάνε οι αστυνομικοί και πληρώνονται έξτρα (εκατομμύρια επιπλέον)

    -Αν κανονίσει το κράτος με κάποια εταιρία και σας φέρνει κρουασάν, κάποια μίζα θα παίζει από πίσω.

     

     Άλλες προτάσεις;

    Εγώ θα έλεγα να μην πληρώνεται κανείς που συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία, δίκαια πράγματα όχι επιλεκτικές αμοιβές.

    Το ότι οι εκλογές θα κόστιζαν χ10 αν θα  δίνανε  απο ενα 20αρικο στην εφορευτικη είναι τουλάχιστον υπερβολικό.

    • Like 1
  17. 8 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

     

    Να βάλουν τους δημόσιους υπάλληλους να κάνουν την δουλειά και να τους πληρώσουν με ρεπό.

     

    Εδώ τους  ΔΥ τους εξαιρούν εντελώς από την επιλογή εφορευτικής  να τους βάλουν λες εσυ!

    • Haha 4
  18. 16 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

    Το ουσιαστικό κομμάτι έχει απαντηθεί. Εγώ θα πω επιπλέον ότι, αν εμφανιστούν όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, το έργο μπορεί να επιμεριστεί και να είναι διαχειρίσιμο για όλους, με 2-3 ωρίτσες παρουσίας για τον καθένα. Αναμενόμενα, το ατομικά βέλτιστο είναι να λουφάρεις, αλλά το κοινωνικά βέλτιστο (για εσάς, όχι φιλοσοφικά) είναι να πάτε όλοι.

     

    Πάντως, από τη στιγμή που πληρώνονται ακόμη και οι αναπληρωματικοί δικαστικοί αντιπρόσωποι, που δε συμμετέχουν στη διαδικασία, προφανώς και θα μπορούσαν και θα έπρεπε να πληρώνονται και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

    Δεν θα είναι  όλοι, ρώτησα από περιέργεια  ποιοι αλλοι έχουν  επιλεγεί και από τους 4 τακτικούς, οι 2  ζούνε σε διαφορετική  πόλη  όποτε δεν παίζει να έρθουνε, αρα στην καλύτερη θα είμαστε 2 άτομα στην χειρότερη μόνο εγώ, εκτός αν καλέσουνε και κανένα αναπληρωματικό αν και μου φαίνεται απίθανο.

  19. 25 λεπτά πριν, το μέλος p55 έγραψε:

    Μπορείς να επικαλεστείς κώλυμα με ιατρική γνωμάτευση και αυτό θα είναι νόμιμο (με εισαγωγικά ή χωρίς) αλλά ετοιμάσου να δεχθείς κριτική για το κατά πόσο είναι και ηθικό.

    Σίγουρα ευθύνεται ο νομοθέτης που ορίζει πως τα μέλη της Εφορευτικής επιτροπής θα προσφέρουν εργασία αμισθί αλλά πάλι να ξέρεις πως μπορείς να γίνεις αποδέκτης σχολίων όπως του "για τα λεφτά τα κάνεις όλα". 

    Δεν θα σου υποδείξω τι να κάνεις και δεν θα σε κρίνω. Κάνε ότι νομίζεις και ότι προστάζει η ηθική σου.

     

     

    :rolleyes:

    Ευχαριστω για την απάντηση. Καταλαβαινω απόλυτα το ηθικό κομμάτι του πράγματος και ομολογώ ότι εν μέρη συμφωνώ με τα γραφόμενα σου . Στο «για  τα λεφτά τα κανείς όλα» να διευκρινήσω ότι δεν είναι για το χρηματικό ποσό αυτό καθ αυτό, άλλωστε και να δίνανε 20-30-50 ευρώ κανείς δεν θα είχε σωθει, αλλά τουλάχιστον θα με έκανε να μην αισθανθώ το….κορόιδο της υπόθεσης γιατί μιας και μιλάμε για ηθικη, ανήθικο είναι στα μάτια μου να απαιτείς από τον άλλον να φάει 15 ώρες  σε ενα εκλογικό απειλώντας μάλιστα  ακόμη και με φυλάκιση αν δεν το κάνει(!), χωρίς να του προσφέρεις απολύτως τίποτα και ταυτόχρονα  όλους  τους υπόλοιπους που συμμετέχουν με τον ενα τον τον άλλο τρόπο στην εκλογική διαδικασία να έχεις μεριμνήσει για ανάλογη αμοιβή. Επειδη ανέφερες την λέξη ηθικη, ακριβώς αυτός ειναι ο λόγος που με κανεί να μην θέλω να πάω.

  20. 13 λεπτά πριν, το μέλος Snips έγραψε:

     

    Στο θέμα μας. Το χαρτί της κλήσης σου το πήρες με υπογραφή, συστημένο; Η το βρήκες πεταμένο έξω από την πόρτα σου/γραμματοκιβώτιο κλπ;

    Δυστυχώς είμαι τόσο γκαντέμης που  την ώρα που ήρθε ο αστυνομικός μλνα φέρει το χαρτί ήμουν έξω στην αυλή, όποτε μου το έδωσε στο χέρι και έβαλα και υπογραφή.

  21. 17 λεπτά πριν, το μέλος Lakisss έγραψε:

    Ας μείνουμε λοιπόν στο πως θα παρακάμψουμε τον νόμο η πως θα τον παραβούμε...οκ. Αποχωρώ 

    Το ερώτημα είναι πρακτικά τι εφάρμοζεται σε περίπτωση που κάποιος τολμήσει να παραβεί τον νομο και δεν  πάει να προσφέρει  τις υπηρεσίες του  15 ώρες την Κυριακή χωρις   το κράτος να μεριμνεί να του δώσει έστω ένα μπουκάλι νερό η μισή τυρόπιτα, είναι τόσο μεγάλη παράβαση  δε, που το χαρτί που μου επιδόθηκε γράφει ότι κινδυνεύω μέχρι 2 έτη φυλάκιση αν τολμήσω να μην παρουσιαστώ.

  22. 16 λεπτά πριν, το μέλος Lakisss έγραψε:

    Ούτε εγώ πάω από χαρά αλλά αυτή είναι η διαδικασία χρόνια τώρα. Συμπαθάτε με, αλλά γιατί να είμαι εγώ ο μλκς που δουλεύει 6ήμερο και δίνει το παρών 7:00 το πρωί, όταν δεν εμφανίζεται σχεδόν κανένας (έχει γίνει) και στέλνει περιπολικό να τους βρει; Μια φορά έχω φύγει 01:20 το πρωί μετά από διπλή κάλπη και επανακαταμέτρηση λόγω ένστασης. 

     

    Φιλε ταπεινή γνώμη ειναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει μαζική αποχή  των μελών της εφορευτική και τον λογο τον εξηγώ στο μου αρχικό ποστ.
    Όπως και να έχει το thread δεν άνοιξε για να προκαλέσει  οποιοδήποτε διαξιφισμό ούτε για το αν είναι ηθικό η ανήθικο να μην πάω την Κυριακή , το ερώτημα είναι συγκεκριμένο και ας μείνουμε εκεί παρακαλώ.

  23. 18 λεπτά πριν, το μέλος Lakisss έγραψε:

    Έχω πάει τέσσερις φορές. Να πάτε. 

    Δεν θελουμε να παμε και αυτος ειναι και λογος που ανοιξε το παρον νημα, εσεις φυσικα καλα κανατε και πηγατε εφοσον το επιθυμουσατε.

    Επισης αυτο το 4 φορες εμενα με βαζει σε σκεψεις τωρα για το ποσο αντικειμενικη ειναι η κληρωση που γινετε, στατιστικα να το παρεις φανταζει εντελως αδυνατο να κληρωθεις 4 φορες. Για να μην παρεξηγηθω δεν αμφισβητω οτι σε καλεσαν 4 φορες.

  24. 7 λεπτά πριν, το μέλος dunkel_Stern έγραψε:

    Έχω υπάρξει σε εφορευτική επιτροπή και υπήρχε άνθρωπος που απλά δεν ήρθε και η δικηγόρος του έστειλε αστυνομία να τον βρει, απο την άλλη εγώ λόγο δυσλεξίας και επειδή φορούσα πολύ ακριβό κοστούμι, δεν υπήρχαν πολλά πράγματα που να μπορούσα να κάνω, οπότε μέσα σε λίγες ώρες όλοι νιώθανε άβολα να με κρατάνε και με αφήσανε ελεύθερο γιατί εμπιστεύομαι να τσεκάρω πληροφορίες και να κάνω καταμέτρηση (που όντως για αυτό έχω πάντα άτομο να το κάνει για εμένα)


    κατα τα άλλα, χαρτί απο γιατρό είναι ο μόνος σοβαρός τρόπος αποφυγής.

    ότι λειτουργεί στην εργασία για άδεια ασθενείας το ίδιο και εδώ.
    οπότε γρυπή απο δημόσιο είναι good enough

    Χαρτι ασθενειας απο δημοσιο νοσοκομειο αν δεν εχεις γνωστο πως θα το παρεις, αν ειμαι υγιης πως θα παω στο νοσοκομειο να το παιξω αρρωστος και μαλιστα να τους  πεισω να μου δωσουν και χαρτι, εκτος του οτι πραγματικα ντρεπομαι να παω και να παιζω θεατρο απασχολωντας  τους γιατρους απο  πραγματικα περιστατικα και απο ασθενεις που πραγματικα τους εχουν αναγκη, πιστευω οτι ακομη και να το κανω θα καταφερω μια τρυπα στο νερο.

  25. 6 λεπτά πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

    Η γυναικα την ειχε γλυτωσει με βεβαιωση ασθενειας. Βεβαια πρεπει να ειναι απο δημοσιο νοσοκομειο, κεντρο υγειας κλπ. 

    Βεβαιωση ασθενειας  δεχονται μονο απο νοσοκομειο απο γιατρο δεν μετραει?

    Δηλαδη εστω οτι καποιος οντως ξυπναει με 38 πυρετο ενα χαρτι απο τον γιατρο οτι εχει ιωση δεν μετραει? Πρεπει να κανει εισαγωγη σε νοσοκομειο γιατι ξυπνησε με πυρετο?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.