Jump to content

dimxr

Premium Members
  • Posts

    83
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About dimxr

  • Γενέθλια 15/02/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Ταινίες, Κιθάρα, Κολύμπι, κ.α.

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dimxr's Achievements

  1. dimxr

    Τηλεόραση 42" 3D Plasma TXP42ST60 Smart TV

    Πωλήθηκε. Παρακαλώ να κλείσει.
  2. dimxr

    Τηλεόραση 42" 3D Plasma TXP42ST60 Smart TV

    Νέα τιμή: 220 ευρώ
  3. dimxr

    Western Digital Red 2TB NAS drive (WD20EFRX) - Σκληρός Δίσκος - 100% Υγεία

    Φίλε μου, έχεις δίκιο θα έπρεπε να τον κλείσω. Δεν είναι πλέον διαθέσιμος. Να κλείσει παρακαλώ η συγκεκριμένη αγγελία.
  4. Διατίθενται οι εξής σκληροί δίσκοι προς πώληση. Χωρητικότητες 2ΤΒ, 3ΤΒ, 8ΤΒ και άλλες χωρητικότητες που μπορείτε να μου ζητήσετε και δεν είναι στη λίστα. Bρίσκονται Θεσσαλονίκη (περιοχή Μπότσαρη) και μπορώ και να στείλω οπουδήποτε με έξοδα παραλήπτη. Όλοι οι σκληροί έχουν 100% υγεία. Δίπλα από κάθε σκληρό μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία των SMART values. 1 x Western Digital Red 2TB NAS drive SATA 3.5" (WD20EFRX) - Τιμή: 35€ SMART, φωτογραφία 2 x Hitachi 2TB 7.2K RPM 64MB Cache SATA 3.5" (DS7SAD200) - Τιμή: 35€ έκαστος SMART - φωτογραφία SMART - φωτογραφία 7 x Western Digital Green 2TB drive SATA 3.5" (WD20EARS) - Τιμή: 35€ έκαστος SMART, φωτογραφία SMART - φωτογραφία SMART - φωτογραφία SMART - φωτογραφία SMART - φωτογραφία SMART - φωτογραφία SMART - φωτογραφία 6 x Seagate Barracuda 3TB drive SATA 3.5" (ST3000DM001) - Τιμή: 50€ έκαστος SMART - φωτογραφία SMART - φωτογραφία SMART - φωτογραφία SMART - φωτογραφία SMART - φωτογραφία SMART - φωτογραφία 1 x Toshiba 3TB SATA 3.5" SATA III 7200rpm 64MB Cache (DT01ACA300) - Τιμή: 50€ έκαστος SMART - φωτογραφία 2 x Western Digital Caviar Green 3TB SATA III 64 MB Cache (WD30EZRX) - Τιμή: 50€ έκαστος SMART - φωτογραφία SMART - φωτογραφία 1 x Seagate Archive HDD 8TB 3.5'' SATA3 128MB (ST8000AS0002) - Τιμή: 130€ έκαστος SMART - φωτογραφία
  5. Δίνεται ο σκληρός της φωτογραφίας σε άριστη κατάσταση. 100% health όπως μπορείτε να δείτε και από τα stats του HD Sentinel. Bρίσκεται Θεσσαλονίκη (περιοχή Μπότσαρη) και μπορώ και να στείλω οπουδήποτε με έξοδα παραλήπτη.
  6. Δίνεται ο σκληρός της φωτογραφίας σε άριστη κατάσταση. 100% health όπως μπορείτε να δείτε και από τα stats του HD Tune. Ελάχιστες ώρες λειτουργίας. Bρίσκεται Θεσσαλονίκη (περιοχή Μπότσαρη) και μπορώ και να στείλω οπουδήποτε με έξοδα παραλήπτη.
  7. Πωλείται η τηλεόραση TXP42ST60 σε άριστη κατάσταση, χωρίς burn in (δεκτός κάθε έλεγχος). Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μοντέλα plasma τηλεόρασης που κυκλοφόρησαν ποτέ. Εξαιρετικό μαύρο, άψογα χρώματα και μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. Εδώ και κάποια reviews από HDTVtest και CNET για να επιβεβαιώσετε τα λόγια μου. Συμπεριλαμβάνονται το γνήσιο τηλεχειριστήριο, τα γυαλιά θέασης 3D, τo touch pen και όλα όσα περιείχε στην αρχική της συσκευασία. Πρακτικά λείπει μόνο το κουτί της αρχικής συσκευασίας. Η μόνη φθορά που έχει είναι μερικές γρατζουνιές στο κάτω μέρος του πλαστικού πλαισίου. Δε φαίνονται καθόλου, αλλά πρέπει κάποιος να ξέρει που είναι και να παρατηρήσει από κοντά για να τις δει. Είναι μόνο αισθητικής φύσης και δεν παίζουν απολύτως κανένα ρόλο στη λειτουργικότητα της τηλεόρασης. Τα χαρακτηριστικά της είναι τα εξής: Ιδιότητες: Smart TV, Ethernet, Web Browser, Skype, Τεχνολογία 3D, Μετατροπή του 2D σε 3D. Συχνότητα Σάρωσης Εικόνας: 2500Hz FFD. High Definition: Full HD. Ενεργειακή Κλάση: C. Ανάλυση Οθόνης: 1920 X 1080. Λόγος Αντίθεσης: Infinite Black Pro. Φορμά Εικόνας: 16:9. Βελτίωση Εικόνας: Ναι. Σύστημα Ήχου: VR-Audio Surround 2.1. Wi-Fi: Ενσωματωμένο. HDMI: 3. USB 2.0: 2. Component: 1. Composite: 1. Scart: 1. DLNA: Nαι. Eγγραφή σε εξωτερικά μέσα: Όχι. Περιλαμβάνεται Επιτραπέζια Βάση Στήριξης: Ναι. Ψηφιακός Δέκτης: Ναι. Διάκενο Vesa (mm): 400 X 300. Κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία: 133 W. Κατανάλωση ενέργειας σε αναμονή: 0,30 W. Χρώμα: Μαύρο. Βάρος σε Kg: 20. Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β): 650 x 994 x 49 mm. Συμπεριλαμβάνονται: Επιτραπέζια βάση & 1 ζευγάρι γυαλιά 3D. ΤΙΜΗ: 250 ευρώ Bρίσκεται Θεσσαλονίκη (περιοχή Μπότσαρη). Επικοινωνήστε ελεύθερα για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορία.
  8. Έχω κάνει, αλλά προκοπή δε βλέπω για την ώρα... ?
  9. Δε γίνεται ούτε μέσω adb & fastboot minimal:
  10. Ναι, το δοκίμασα κι αυτό, αλλά δεν προχωράει... Οπότε το προχώρησα λίγο ακομη... Με το Skipsoft Android Toolkit προσπάθησα να ξεκλειδώσω bootloader και άλλες διεργασίες, αλλάαααα... Τίποτα δε δούλεψε όπως έπρεπε. Νομίζω όμως έχω βρει που εστιάζεται το πρόβλημα. Εντοπίζει πως ο bootloader είναι κλειδωμένος (αν και δε θα έπρεπε καθώς ήδη είχε TWRP να τρέχει), αλλά όταν προσπαθώ να τον ξεκλειδώσω, μου λες πως είναι ξεκλείδωτος, προσσπαθεί να κάνει normal reboot στο κινητό και έτσι ξεκινάμε πάλι τα bootloops. Εδώ είναι το Skipsoft Android Toolkit report:
  11. Θα καταφύγω κι εκεί... Ευχαριστώ... Το κάνω και μου βγάζει αυτό: C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot oem unlock ... FAILED (remote: oem unlock is disabled) finished. total time: 0.007s
  12. Αναφέρεσαι σε αυτό;;; Αν ναι, αυτό κάνει μια προσπάθεια να επαναφέρει το κινητό διαγράφοντας τα πάντα, αλλά θα ήθελα πρώτα να αποκλείσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επαναφέρω τα αρχεία.
  13. Γεια χαρά παίδες. Το ζήτημα που έχω είναι το εξής: Έχω το Oneplus X και είναι με TWRP & Cyanogenmod 13 και συγκεκριμένα αυτή τη ROM από τον SultanXDA. Το κινητό όμως δεν ανοίγει. Κάθε φορά που πατάω για να ανοίξει, μου βγάζει αυτή την οθόνη (που βλέπετε από κάτω) που κρατάει περίπου μισό δευτερόλεπτο, κάνει μια μικρή δόνηση και σβήνει και ξαναπροσπαθεί να ανοίξει, κάνοντας πάλι την ίδια λούπα ξανά και ξανά. Το μόνο που έχω να κάνω για να σταματήσω τη λούπα είναι να αποσυνδέσω τη μπαταρία από το εσωτερικό του κινητού. Δεν μπορώ να κάνω boot σε recovery καθώς δεν αντιδρά. Το μόνο που μπορώ να κάνω διαφορετικό λοιπόν είναι να μπω σε fastboot και να δοκιμάσω από εκεί. Δυστυχώς ούτε εκεί μπορώ να κάνω κάτι καθώς μου λέει πως το κινητό είναι locked και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Οπότε τελικά αυτό που θα ήθελα να πετύχω θα ήταν είτε να καταφέρω να το ανοίξω κανονικά, είτε να καταφέρω με κάποιο τρόπο (αν γίνει μέσω fastboot) να πάρω κάποια από τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στο κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!
  14. dimxr

    windows 10 activation

    Ακριβώς... Όποτε το έχω χρειαστεί, έχει δουλέψει μια χαρά η διαδικασία... ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.