Jump to content

foivoleon

Premium Members
  • Posts

    79
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by foivoleon

  1. Καλησπέρα στη νεολαί(ρ)α! Αναρτώ το συγκεκριμένο θέμα, καθώς προβληματίζομαι εντόνως το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις λειτουργίες του εν λόγω modem. Αφενός να αναφέρω πως η εταιρία (AVM) παράγει ορισμένα μοντέλα με σκοπό να χρησιμοποιούνται σε ISDN γραμμές, άλλα πάλι για PSTN, ενώ έχει και μια μικρή μερίδα που μπορούν να δουλέψουν σε ποικιλία γραμμών (multi-annex). Παράδειγμα τέτοιου μοντέλου είναι η γνωστή 7390. H απορία μου όσον αφορά το 7360 είναι πως, ναι μεν στη σελίδα της εταιρίας αναφέρει πως κι αυτό το μοντέλο είναι multi-annex, πλην όμως, επειδή η αγορά θα γίνει απο Γερμανία όπου οι γραμμές είναι όλες ISDN (τουτέστιν Annex , υπάρχει πιθανότητα τα μοντέλα που προωθούνται στην εγχώρια αγορά να μην έχουν αυτή τη δυνατότητα (των πολλαπλών γραμμών)? Να ξεκαθαρίσω πως με ενδιαφέρει να χρησιμοποιηθεί σε γραμμή PSTN, συνεπώς η αποκλειστική λειτουργία σε ISDN δεν είναι θεμιτή. Επίσης να σημειώσω πως αρκετοί "παίζουν" με τα firmware των συσκευών αυτής εταιρίας, με σκοπό να ξεκλειδώσουν τέτοιες δυνατότητες και σε μη multi-annex μοντέλα, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι πάντοτε αναμφιβολα καθώς εξαρτάται απ' το hardware των διαφορετικών εκδόσεων του εκάστοτε μοντέλου. Στο σημείο λοιπόν αυτό θα ήθελα να ρωτήσω το "φίλαθλο" κοινό, αν έχει εμπειρίες με την εν λόγω συσκευή κι αν γνωρίζει κανείς τι "κινδυνοι" καιροφυλακτούν. Σε συνέχεια της κύριας απορίας, θα ήθελα να με διαφωτίσουν οι γνώστες, σχετικά με το ρόλο παίζουν τα article numbers στο εκάστοτε μοντέλο, γιατί παρατηρώ πως η εταιρία δίνει ένα συγκερκιμένο γι' αυτή τη συσκευή (20002536), ενώ στο internet βρίσκει κανείς κι άλλα που αφορούν στο ίδιο μοντέλο, χωρίς να αναφέρονται διαφορετικά στοιχεία/χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη συνδρομή σας.
  2. foivoleon

    Modem/router για σχολείο

    Ναι το βρήκα πράγματι στο ebay, αλλά είναι μεσοβέζικη λύση και θα ήθελα πρωτα να εξαντλήσω τις όποιες δυνατότητές υπάρχουν επι ελληνικού εδάφους απ' τους (αν-)αρμόδιους φορείς. Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως για τη βοήθειά σου.
  3. foivoleon

    Modem/router για σχολείο

    Εννοείς ποιό μοντέλο της Cisco? Αν δεν απατώμαι είναι το 876, αλλά ενδιαφερόμουν να μάθω αν όντως όλα τα σχολεία είχαν εξοπλιστεί με το ίδιο, κι αν στις αντικαταστάσεις προσφέρουν πάλι αυτό το μοντέλο ή κάποιο άλλο.
  4. foivoleon

    Modem/router για σχολείο

    Αγαπητέ συνforumίτη @fonzi, Δυστυχώς βρίσκομαι κι εγώ στη δυσάρεστη θέση να ψάχνω αντικαταστάτη του Cisco του σχολείου μας, καθώς με τις τελευταίες βροχές (διάγνωση ΠΣΔ) τα κακάρωσε*. Προφανώς είναι η περιόδος που αρχίζουν και τα φτύνουν μαζικά και δυστυχώς το ΠΣΔ δεν τα καλύπτει πλέον με εγγύηση. Αλήθεια εσείς πως καταφέρατε και σας εγκρίθηκε αντικατάσταση? Επίσης (αν δε γίνομαι αδιάκριτος) θα ήθελα να μάθω ποιό μοντέλο είχατε και ποιο σας έστειλαν σε αντικατάσταση. Σ' ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σου. *ανάβει αλλά δε συνδέεται (αναβοσβήνει η ένδειξη CD)
  5. Ξέρω που είναι η Περαία, έχω έρθει με το ποδήλατο 1-2 φορές! Φυσικά και να το δώσεις στον προηγούμενο ενδιαφερόμενο. Αν τυχόν αλλάξει κάτι ενημέρωσε με και έχω φίλο που μένει Άνω Τούμπα.
  6. Απ' ότι βλέπω δεν το έχει ζητήσει άλλος, οπότε δηλώνω ένα κάποιο ενδιαφέρον. Όταν γράφεις ότι δεν λειτουργεί τόσο καλά, μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος? Περιοχή: Πειραιάς αποκλειστικά? Ευχαριστώ
  7. @Jimaki MBG : Ισως να ενδιαφερομαι για το Xilence 550w. Αν βρεθούμε για την GTX460 μου το δίνεις τότε.
  8. foivoleon

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Σχετικά με την εμπρόσθια ανάρτηση μπορείς απλά να την αποσυναρμολογήσεις, να την καθαρίσεις και να την ξαναλιπάνεις. Το έκανα στο IDEAL μου που φοράει μια RST (θεωρούνται ψιλομάπες συγκρινόμενες με RockShox κλπ) και άλλαξε άρδην η συμπεριφορά της. Προσπαθησα να το κάνω και σε μια ZOOM (υπέρτατη μάπα) που έχω στο 25ο ποδήλατο μου χωρίς να την αποσυναρμολογήσω (γιατί απλά δε γίνεται) και κατάφερα να την κάνω να ξαναγίνει ανάρτηση (από 'κει που ήταν κούτσουρο) βάζοντας σταγονίτσες λιπαντικού με τη βοήθεια σύριγγας μεταξύ του πιρουνιού και των μπουκαλών. Αν θες βοήθεια στείλε μου καλύτερες φώτο του μπροστινού στελέχους και αν αναγράφεται κάπου το μοντέλο της ανάρτησης ισως βοηθήσει επίσης. Σχετικά με την πίσω ανάρτηση, μπορείς να ρυθμίσεις λίγο το μήκος της ανάλογα αν θες να γίνει περισσότερο ή λιγότερο ελαστική (ή αντιστρόφως σκληρή).
  9. Το HP βγάζει το εξής error και δεν προχωράει στην κανονική λειτουργία του (να τυπώσει κλπ): αναβοσβήνουν ταυτόχρονα τα 2 λαμπάκια κάτω απ' το power που σχετίζονται με τα μελάνια. Τα μελάνια αυτά καθ' αυτά δεν έχουν θέμα γιατί δοκιμάστηκαν κι αλλου. Το πιθανότερο είναι ότι θέλει καθάρισμα η οπτική επαφή μεταξύ του φορείου κεφαλών και της διάφανης κορδέλας-οδηγού. Αν το πάρεις θα πρέπει να ασχοληθείς λιγάκι μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα (κατά τ' άλλα είναι άψογο και πεντακάθαρο), αλλά δε νομίζω να χρειαστείς ανταλλακτικά κλπ. Ενημερωτικά, το Canon βγάζει ένα παρόμοιο σφάλμα (δε θυμάμαι ακριβώς τον κωδικό του σφάλματος), που υποδηλώνει πρόβλημα της κεφαλής. Ίσως να φτιάχνεται εύκολα (πχ. μια άλλη φορά είχα βρει ενα συρματάκι συρραπτικού μέσα κι όταν το έβγαλα δούλευε απρόσκοπτα).
  10. Χαρίζονται τα εξής πολυμηχανήματα: Canon SmartBase MPC200 HP Deskjet F380 AIO Και τα 2 σε άριστη κατάσταση αλλά με errors.
  11. @YDinopoulos Γιάννη έμαθα ότι τα πράγματα παραδόθηκαν με επιτυχία (παρόλη την καθυστέρηση)! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!
  12. Γιαννη θελω αυτα τα 2 οπωσδηποτε!!! Σου στελνω πμ.
  13. Δε θυμάμαι συγκεκριμένα τώρα (αν προλάβω να δοκιμάσω τις επόμενες μέρες θα ενημέρωσω). Νομίζω δε δείχνει τίποτα (καμία εικόνα), αλλά ανάβει σίγουρα το led του power.
  14. Δηλαδή θέλεις μόνο το μελανάκι αν κατάλαβα καλα?
  15. PRINTER Canon MultiPassMPC200 πολυμηχάνημα σε πολύ καλή κατάσταση (θέλει αλλαγή κεφαλής μελανιών) κρατημένο στον Infotech PRINTER HP Photosmart C4280 all-in-one printer πολυμηχάνημα σε πολύ καλή κατάσταση (ενίοτε τσαλακώνει τα χαρτιά) κρατημένο στον mes SCANNER HP Scanjet 5200c/C7910a Η λάμπα του έχει χάσει μέρος της φωτεινότητας της με αποτέλεσμα το λευκό να βγαίνει υποκίτρινο. Μπορεί όμως να αντικατασταθεί με καινούργια. (Θεσσαλονίκη) MONITOR Samsung 172v Οθόνη TFT με πρόβλημα (μάλλον φταίει η πλακέτα τροφοδοσίας). κρατημένο στον mes
  16. H οθόνη και τα 2 πολυμηχανήματα βρίσκονται Αθήνα. Μόνο το σκάνερ βρίσκεται Θεσ/νίκη.
  17. Έχω φρέσκο πράμα στα ράφια! Σαλεύει λέμε!!! PRINTER Canon MultiPassMPC200 πολυμηχάνημα σε πολύ καλή κατάσταση (θέλει αλλαγή κεφαλής μελανιών) PRINTER HP Photosmart C4280 all-in-one printer πολυμηχάνημα σε πολύ καλή κατάσταση (ενίοτε τσαλακώνει τα χαρτιά) SCANNER HP Scanjet 5200c/C7910a Η λάμπα του έχει χάσει μέρος της φωτεινότητας της με αποτέλεσμα το λευκό να βγαίνει υποκίτρινο. Μπορεί όμως να αντικατασταθεί με καινούργια. (Θεσσαλονίκη) MONITOR Samsung 172v Οθόνη TFT με πρόβλημα (μάλλον φταίει η πλακέτα τροφοδοσίας).
  18. Τα θέλω!!! Θα στείλω τον φίλο pitogiros να τα παραλάβει που είστε πατριωτάκια.
  19. Να ευχαριστήσω τα παιδιά για τις διαρκείς αφαιμάξεις, αφού όπως θα δείτε έμειναν ελάχιστα εξαρτήματα. PRINTER Επαγγελματικό HP Officejet d145 All-in-One με τροφοδοτικό χωρίς κεφαλές-μελάνια Παραλαβή από Θεσσαλονίκη έφυγε στον zografos SCANNER HP Scanjet 5200c/C7910a Η λάμπα του έχει χάσει μέρος της φωτεινότητας της με αποτέλεσμα το λευκό να βγαίνει υποκίτρινο. Μπορεί όμως να αντικατασταθεί με καινούργια. Παραλαβή από Θεσσαλονίκη MONITOR CRT 17" IBM + Philips + Viewsonic (3τμχ. συνολικά) Παραλαβή από Αθήνα (ανατολικά προάστια - Μετρό Δουκ. Πλακεντίας) μια πήρε ο F117, άλλη μια ο bsakel και η τελευταία κρατήθηκε για τον UpcomingDesigner MODEM ROUTER Netgear DG834B Annex B (ISDN) παρεδώθη στον Greatape MODEM 56K 2 τμχ. 2τμχ. πήρε ο YDinopoulos SOUND CARD SoundBlaster PCI 128 κι αυτό στον Greatape MOTHERBOARD για ανταλλακτικά 5 τμχ. ελαττωματικές με αφαιρεμένους πυκνωτές και ψύκτρες MOTHERBOARD DFI PE11-EC με chipset VIA Apollo P4X266A (VR8753A) - Bootαρει αλλά δεν postαρει MOTHERBOARD DFI 661FX-MLV με SiS661FX chipset (SiS648FX με SiS Mirage ενσωματωμένη κάρτα γραφικών) - Bootαρει και postαρει αν της ασκηθεί πίεση στο κάτω δεξί μέρος του socket. Μπορείτε να τη δείτε κι εδώ . Τις πήρε όλες ο pontium RAM SoDimm 256MB DDR PC2700/3200 5τμχ. 2τμχ. κρατήθηκαν για τον Tankard, άλλα 2 για το tsakali και το τελευταίο το πήρε ο Greatape
  20. Η κάρτα ήχου υπάρχει και μάλλον περισσεύει κι ενα sodimm απ' τα 5. Στείλε μου PM για τα περαιτέρω.
  21. Υπάρχει η μια απ' τις 2 καθώς τη δεύτερη την πρόλαβε ο bsakel. Εννοείται πως έχουν σύνδεση VGA 15pin. Για τα περαιτερω στείλε μου PM.
  22. foivoleon

    True Violet Project

    @karmen1983 : Που χάθηκες καλέ 'συ, 3 μέρες τώρα ??? Έχει λείψει το μελιτζανί απ' την καθημερινότητά μας!!!
  23. Υπάρχουν η Philips kai η IBM. Την Viewsonic την πρόλαβε ο F117. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου PM.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.