Jump to content

ironman

Premium Members
  • Posts

    117
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by ironman

  1. Να σας ρωτήσω κάτι. Είμαι σε έναν γρίφο και νομίζω πως βρήκα τη λύση. Μου ζητάει να κάνω login και μου λέει δεν έχετε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης σε αυτήν την σελίδα. Τί μπορεί να φταίει.

    Επίσης, εάν πέσω σε zonk να ψάξω για άλλη λέξη?

    Ευχαριστώ...

    ακριβώς τα ίδια ερωτήματα.... :p

  2. Έχει δοκιμάσει κανείς (ή έχει στην κατοχή του) τον tamron 18-250 F/3,5-6,3 Di II για να μας πει απόψεις? Σκέφτομαι να παω σε μια τέτοια λύση για να μην αλλάζω συνέχεια φακούς στην μηχανή..

    κανεις??

  3. Έχει δοκιμάσει κανείς (ή έχει στην κατοχή του) τον tamron 18-250 F/3,5-6,3 Di II για να μας πει απόψεις? Σκέφτομαι να παω σε μια τέτοια λύση για να μην αλλάζω συνέχεια φακούς στην μηχανή..

  4. Καλησπέρα σας. Ο δικός μου είναι ενας i7-920 C0/C1 και τον έχω πάει στα 3.2GHz (ισα ισα να παρει μια ώθηση το σύστημα). Ψύκτρα έχω την Scythe mugen 2 (την πρώτη version). Οι θερμοκρασίες είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω (τις ιδιες έχω και οταν είναι ακλοκαριστος ο επεξεργαστης-αντε 1-2 βαθμους διαφορα). Θερμοκρασια δωματίου περίπου 32C. Πως τις βλέπετε?

    post-12028-1416074561,4429_thumb.jpg

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.