Jump to content

ironman

Premium Members
  • Posts

    117
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About ironman

  • Γενέθλια 14/09/1988

ironman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ironman

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    ακριβώς τα ίδια ερωτήματα....
  2. pentax kx rules σε αυτό το θέμα!! AA απο το περιπτερο και εισαι οκ! :dance3:
  3. Έχει δοκιμάσει κανείς (ή έχει στην κατοχή του) τον tamron 18-250 F/3,5-6,3 Di II για να μας πει απόψεις? Σκέφτομαι να παω σε μια τέτοια λύση για να μην αλλάζω συνέχεια φακούς στην μηχανή..
  4. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=q3GsbiwYido&]YouTube - Fighting at the wedding- Destroyin The Couples Wedding-Morons![/ame] Πραγματικά το έβλεπα και πονούσα κάθε φορά που έριχναν τις μηχανές κάτω.
  5. ironman

    Overclocking Core i7 (D0)

    Ισως το σκεφτώ για αργότερα και κυρίως για να ανέβουν λίγα MHz ακόμα οι μνήμες... Στα 4GHz θα μπορεί να σταθεί η Mugen 2 ή θα ψηνω μπριζόλες??
  6. ironman

    Overclocking Core i7 (D0)

    Καλησπέρα σας. Ο δικός μου είναι ενας i7-920 C0/C1 και τον έχω πάει στα 3.2GHz (ισα ισα να παρει μια ώθηση το σύστημα). Ψύκτρα έχω την Scythe mugen 2 (την πρώτη version). Οι θερμοκρασίες είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω (τις ιδιες έχω και οταν είναι ακλοκαριστος ο επεξεργαστης-αντε 1-2 βαθμους διαφορα). Θερμοκρασια δωματίου περίπου 32C. Πως τις βλέπετε?
  7. Μπορεις να ψάξεις σε εναν τορρεντ τρακερ. εδιτ: κοιτα τα pm σου
  8. ironman

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Lakisss απο crossover τι θα βάλεις?κατι δικό σου ή θα πάρεις κάποιο έτοιμο?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.