Jump to content

stathid90

Premium Members
  • Posts

    754
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by stathid90

  1. χθες κέρδισα ένα steam coupon για 25% εκπτωση στο Zeno Clash 2. επειδή εγώ δεν πρόκειτε να το χρησιμοποιήσω, το δίνω σε όποιον το θέλει ps. λήγει (Valid until Sun Jun 02 2013 16:39:12 GMT+0300 (GTB Daylight Time))
  2. stathid90

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WGhn5GcMCB0]Alicia - Akoma (2J's UK Garage Mix) - YouTube[/ame]
  3. Ποιον έβριζε ο Μήτσιος; (vid) | gazzetta.gr
  4. stathid90

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rahjiyIZ6Eg]Fort Bravo feat. Ταυτισμένος Λάθος & Boem - Oi Periergoi (the Bar & Grill project) - YouTube[/ame]
  5. stathid90

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    είδα το Warrior .. προσωπικά δεν μου άρεσε, ίσως γιατί βλέπω συχνά ΜΜΑ και γενικότερα όπως και στις ταινίες με boxers, οι σκηνές μέσα στο ring/octagon είναι FAIL!
  6. στο φάουλ στο τέλος που απέκρουσε δεν δεύτερη προσπάθεια , έφαγα μέχρι τον καρπό τα νύχια μου.. !
  7. το καλύτερο για τον παοκ και τον καθε παοκ είναι να κρατήσει τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα τον προπονητή.. αυτή η λογική που έχουν οι ελληνικές ομάδες δεν αφήνουν τους προπονητές να δείξουν πραγματικά την δουλειά που κάνουν στις ομάδες.. μεγάλο παράδειγμα για μένα είναι ο Σάντος.. την πρώτη του χρονιά στον παοκ βγήκε 13ος.. όλοι τον έκραζαν και ήθελαν να απομακρυνθεί από την ομάδα.. ο Ζαγόρ τον στήριξε και την αμέσως επόμενη χρονιά έβγαλε τον παοκ 2ο[με τα play off βγήκε παρακάτω από ότι θυμάμαι]. ευτυχώς για τον παναθηναϊκό που κράτησε τον φερέιρα.. η δουλειά που κάνει σαν προπονητής κρατάει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο , καθώς με τα όλα διοικητικά προβλήματα και με τις αποχωρήσεις παιχτών η ομάδα "φυσιολογικά" θα έπρεπε να είναι πολύ παρακάτω..
  8. ο λέτο είναι σε εξαιρετική φόρμα.. καλύπτει το κενό του σισέ βασικά.. δεν νομίζω να έχασε μία φορά την μπάλα από τα πόδια του χωρίς φάουλ.. από την άλλη ο παοκ ανύπαρκτος και μείωσε και με μούφα πέναλτι.. το κέντρο ήταν κάπου για καφέ.. και φυσικά ακούστηκε και η δικαιολογία "είχαμε το μυαλό μας στο ευρωπαϊκό ματς".. γιατί παοκ είσαι αφού..
  9. stathid90

    Photoshop's thread

    πρώτα να ευχαριστήσω τον [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] που με παρέπεμψε στο thread, το είχα ξεχάσει τελείως. εικόνα της gas mask : http://gasmaskworld.files.wordpress.com/2010/06/2056827406_733bf97f0a_o.jpg γραμματοσειρά : V-Dub Font | dafont.com η εικόνα έχει διάφορα layers , δεν θυμάμαι ακριβώς την σειρά.. πάνω κάτω είναι αυτά α. ένα μαύρο φόντο β. ένα άσπρο layer με lighting effects σε rgb-style γ. ένα gaussian blur δ. λίγο noise ε. cloud effect σε overlay με gradient χρώματα γαλάζιο, πράσινο , κίτρινο και κόκκινο στ. ένα lens flare στο κέντρο της εικόνας. ζ. ένα μικρό outer glow στα γράμματα του site. αποτέλεσμα : ImageShack
  10. προανέφερα ότι δεν μου άρεσε ο γαύρος και η άρσεναλ.. καλά η άρσεναλ ήταν τραγική για το επίπεδο της.. και ας έπαιζε με τους πιτσιρικάδες.. αυτοί οι πιτσιρικάδες είναι μαζί από τα 13 τους..(γνωστό παιδομάζομα κάνει η άρσεναλ) αλλά και ο γαύρος δεν είχε καλή βραδιά.. και επιθετικά που λες, πάλι άσχημα ήταν.. 2 μεγάλες ευκαιρίες.. η μία του τζιμπούρ στο κόρνερ..που μετά από μπιλιάρδο έφτασε η μπάλα στα πόδια του και την έχασε από τα 2 βήματα. και η άλλη καλή ευκαιρία είναι το δοκάρι του τοροσίδη, καθαρά ατομική ενέργεια. το γκολ ήρθε από κόρνερ.. είναι να εκτελέσει παίχτης ο παίχτης του ολυμπιακού, πάει δεύτερος κοντά του.. και δεν πάει ένας αμυντικός εκεί .. πράγμα που ακόμα και για ερασιτεχνική ομάδα είναι απαράδεκτο.. βγαίνει η σέντρα και είναι μόνος του στο κέντρο της περιοχής ο φουστέρ.. περισσότερο για λάθη της άμυνας της άρσεναλ μου φαίνονται, παρά για κατορθώματα της επίθεσης του ολυμπιακού..
  11. εμένα προσωπικά το ματς με κούρασε χθες.. πάρα πολλά λάθη και από τις 2 ομάδες. περιμένεις από την άρσεναλ τουλάχιστον να δεις καμιά δεκαριά αυτοματισμούς.. πραγματικά μόνο έναν είδα! εν μέρη θα συμφωνήσω με τον [MENTION=10016]Evan[/MENTION] , δεν γίνεται ότι κάνει ο ολυμπιακός να παίρνει ένα επίθετο του τύπου "φανταστικό,υπέροχο,εκπληκτικό", ενώ η ομάδα είναι πίσω στο σκορ.. οκ το καταλαβαίνω παίζει μία ελληνική ομάδα απέναντι σε μία αγγλική, αλλά υπάρχουν και όρια.. πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον βαλβέρδε.. βάλε στην κορυφή τον mirallas , αφού το χει το γκολ, αλλά και αυτός ο βέλγος είναι για φάπες.. αντί για να εκτιμήσει το γεγονός ότι από εκεί που ήταν στα αζήτητα, τον πήρε ο ολυμπιακός και πραγματικά ξεκίνησε η καριέρα μία ανοδική πορεία, φεύγει στα αποδυτήρια τρέχοντας και το παίζει προπονητής στα ΜΜΕ. από την άλλη, η άρσεναλ χωρίς κέντρο.. με τις αλλαγές του wenger να μην πιάνουν ούτε για πλάκα.. ο v.persie ήταν για 10+ λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε την μπάλα μία φορά στα πόδια του και αυτό πολύ πλάγια από την εστία(εκτός περιοχής πάντα). χωρίς ένα σωστό επιτελικό χαφ η ομάδα φέτος θα πάει πολύ άσχημα στην premier..
  12. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=nxVo8wCxaSM][/ame][ame]http://www.youtube.com/watch?v=jorRpc53fTo[/ame] φανταστική αντεπίθεση.. :drool::drool:
  13. Μα ειναι ηδη χαλια απο περσι η ατλετικο.. σιγα το σπουδαιο ματς..
  14. «Αδειάζει» τον Τσάκα ο Κούδας! | gazzetta.gr
  15. Καλώς τον Τσάκα! | Paokmania.Gr - Το ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ Τσάκας.. παλικάρι από τα λίγα..
  16. stathid90

    Συναυλίες,παραστάσεις εκθέσεις

    και 1-10 θα είναι ο doctor p στο block 33 στην θεσσαλονικη
  17. στο πρώτο ματς δεν έδωσε στους ουκρανούς καθαρότατο γκολ και πέναλντι του τσιρίλο.. αλλά εκεί ήταν καλός ο διαιτητής..
  18. πες τα ρε deninho.. όχι τίποτα άλλο.. γιατί στην προηγούμενη παράθεση .. απάντηση δεν πήρα..
  19. εμεις πάλι καλα ισοφαρίσαμε.. (ΠΑΟΚ)
  20. ναι... αρσεναλ, μαρσειγ και ντορτμουντ.. ειδικά από γερμανία μεριά δεν θα προλαβαίνει να τα μετράει.. στο europa league.. η αεκ στο 1ο λεπτό έφαγε γκολ..
  21. βασικά αν υπολογίσεις τις περσινές τιμωρίες (μαζί με τα λεφτά που δεν πήρε ο παοκ λόγο των κεκλεισμένων) βγαίνει περίπου 2 εκατομμύρια. από την άλλη όμως , δεν υπάρχει ούτε μία παε που να είναι + στον ισολογισμό, κάτι άλλο πρέπει να παίζει.. επειδή ο παοκ μέχρι τώρα δεν είχε επενδυτή , πλήρωνε παίχτες και staff όποτε έμπαιναν οι δόσεις από την επο.. οι οποίες μόνιμα είναι καθυστερημένες.. να φανταστείς πέρσι πληρώναμε ακόμα τον σάντος.. ο βιερίνια συμβόλαιο 240 χιλιάρικα έχει.. τι περικοπή να του κάνεις ? υγ. 28700 χωράει το γήπεδο στους 32 φτάσαμε
  22. ο ΠΑΟΚ με την ουκρανική Karpaty, από τα στατιστικά που βλέπω στο ιντερνετ ψιλο-περίπατος φαίνεται.
  23. νομίζω η odense, λόγο περισσότερων goal εκτός έδρας
  24. στο 12 ο johansson για την odense και ισοφάρισε ο boumsong στο 35
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.