Jump to content

Enema

Premium Members
  • Posts

    121
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Enema

  • Γενέθλια 17/01/1991

Enema's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Enema

    MIDI Keyboard audio output

    Κάτι σαν αυτό δηλαδή? http://www.thomann.de/gb/miditech_pianobox_2.htm
  2. Enema

    Dell ultrasharp u2414h προβλημα..

    Καλημέρα. Αυτο που δείχνεις δεν ειναι τοσο προβλημα οσο θέμα ρυθμισης. Οι οθόνες σου εχουν ελαφρώς διαφορετική ισσοροπια λευκου που μπορείς να την ρυθμίσεις μέσα απο το Catalyst Control Center αν εχεις AMD κάρτα. Δες για παράδειγμα την δική μου dell που ανάλογα την ρύθμιση είτε ειναι προς το ρόζ είτε προς το μπλε όπως οι δικές σου.
  3. Enema

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Το χειροτερο ειναι οταν σου αφαιρουν απο την μυτη τις γαζες ... Καλο κουραγιο και 'αερατος' σου ευχομαι.
  4. Enema

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Noμιζω οτι αυτο ειναι misconception. Τα κινεζικα απλα φορανε colorOS αντι για CM. Το myphone πηρε κινεζικο για review και γραφει οτι παιζει 4G κανονικα.
  5. Enema

    Η δικαίωση ήλθε!

    Ναι αλλα η κιβωτος δεν τρακαρε με τιποτα. Η συγκριση δεν ειναι δικαιη, αν και πιστευω οτι εννοεις αλληγορικα.
  6. Enema

    Η δικαίωση ήλθε!

    Μου διαφευγει το εδαφιο που η κιβωτος συγκρουεται με παγουβονο.
  7. Νομιζα οτι θα μου αρεσε σε 2πορτο, αλλα τελικα μπα. Xανει σε χαρακτηρα. 4πορτο μου φαινεται πιο καλο.
  8. Enema

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Παρολο που εβαλες πλεγμα, βλεπω οτι σταματαει ακριβως εκει που ειναι η κουπαστη, οποτε μια μερα θα την βρεις εκει πανω 100%. Θα σου προτεινα να βαλεις πλεγμα που να υψωνεται και πανω απο την κουπαστη. Εμενα καποια απο τα δικα μου δεν πτοηθηκαν ουτε ετσι, με αποτελεσμα να τα βρω παλι πανω στην κουπαστη να πατανε το πλεγμα. Μου εχει τυχει να μου βγουν και απο κατω οσο σφιχτα και να το ειχα δεσει. Με τον καιρο αν σπρωχνουν με τα κεφαλια τους να τρυπωσουν, θα το καταφερουν. Οποτε 10+ χρονια μετα απο γατες και πλεγματα, βρηκαμε το μονο πραγμα που πραγματικα σταματαει τις (δικες μας τουλαχιστον) γατες: καλαμωτη Καλαμωτή Ψιλή 200(Y) x 500cm Απο τοτε που μπηκε εχουμε 0 περιστατικα. Εχω 5 αρσενικα, ολα τους αδεσποτα/κεραμιδογατοι. Ασε που δειχνει καλυτερο και το μπαλκονι.
  9. Enema

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    H στειρωση επισης προλαμβανει και καρκινους. Για τον χαρακτηρα, στα 2 μου θυληκα μετα την στειρωση δεν παρατηρησα διαφορα παντως.
  10. Enema

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Zηλευω! Οσες γατες και να εχεις τα μωρα ειναι παντα τα πιο απολαυστικα! Κριμα που ειναι για λιγο καιρο. Δεν μπορουν να μενουν για παντα μωρα ρε μγτ? :X:
  11. Enema

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Πλεον ανακαλυψαμε και το μαγικο πραγμα που ονομαζεται κερσορας "I'll get you one day...." H ζωη με μακρυτριχη γατα πανω στο γραφειο εχει προβληματα που ποτε δεν θα σκεφτομουν οτι θα συναντουσα...
  12. Enema

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Τον κυριο απο κατω τον εφερα σπιτι με σκοπο να τον φιλοξενησω για λιγο καιρο, αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα θα τον κρατησω τελικα. Ειναι πολυ καλος Αν και λιγο φωνακλας
  13. Enema

    Fallout 4

    Tελικα ηταν τρολια Ain't that a kick in the head?
  14. Enema

    Fallout 4

    Εδω η σελιδα με ολο το ιστορικο των clues μαζεμενο, με αναλυσεις/εξηγησεις, διεγραμμενες σελιδες/mp3s/etc απο το main site. https://docs.google.com/document/d/1pJLwd0osKpnp6kEogWh6KAZZiM0Rh-odwWCDc3VEMVE/preview?pli=1&sle=true
  15. H συγκεκριμενη παντως ακουσα οτι ειναι πρωην τζιγκερ. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.