Jump to content

Predator_Crack

Premium Members
  • Posts

    810
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Predator_Crack

  1. Το τελευταίο πόστ του acct από πάνω μου με αφήνει ειλικρινά μουτρωμένο σκεφτόμενος τί κανει εν τω μεταξύ ο κύριος ΦΟΥΜΠΟΥ όταν το όνειρό μου είναι να παίζω τρελά FPS me VR και έν τέλει ότι άλλο ακολουθήσει. Για να δούμε πώς έχει η συεχεια αλλά εύχομαι να μήν γίνουν εκτπώσεις όπως λέει και ο acct.

  2. Φίλτατε original poster. Κατα καιρούς στήνω είτε δίκτυα για φίλους είτε απλά κεραιούλες για να ΤΡΑΒΑΝΕ ίντερνετ. Οι tp-link σάν λύση και συγκεκριμένα οι 5210g είναι το super value for money στο είδος και γιαυτό τις προτιμούν όλοι. 8/10 Eπαγγελματίες θα σου πούν ότι θα προτιμούσαν Ubiquity/ubnt για σοβαρή δουλίτσα. Ο λόγος είναι ένας και γνωστός.

    Οι tp-link όσο καλές είναι από θέμα Hardware τόσο κακές είναι κατα καιρούς στο software. Όντας χρήστης πολλών 5210g συχνά μπορώ να σου πώ πλέον ότι η νέα έκδοση 1.2 που πλασάρουν είναι χειρότερη της πρώτης και μου έχει τύχει σε πελάτες να τα φτιάχνω όλα ωραία και καλά και τις επόμενες μέρες να γίνονται κουλά με χάσιμο πακέτων και σήματα. Το να μήν παίζουν με συγκεκριμένα ρούτερ γίνεται σε όλες τις εταιρείες και θέλει ψάξιμο.....ΑΛΛΑ όταν τα προβλήματα βλέπεις να σταματούν με το πέρασμα παλαιότερου firmware από αυτό που έρχεται το αντεννα τότε ΟΚ αλλά τα έχω δεί όλα.

    Με το παρόν κείμενο καταλήγω στο ότι εφόσον είσαι σίγουρός ότι τα έχεις ψάξει όλα προχώρα σε αλλαγή και δέν θα την μετανιώσεις την οποιαδήποτε UBNT.

    Regards.

  3. Καλησπέρα παρέα. Θα μπέι ένας Samsung 840 EVO 250gb σε μητρικούλα z87x-ud3h της GIGA.

    1) Εφόσον σετάρω AHCI και είναι ο μοναδικός δίσκος πάνω (θα μπούν αργότερα 2-3 μηχανικοί), χρειάζεται ΠΡΙΝ ή μετά firmware update άν αυτό υπάρχει. Θέλω να πώ η εφαρμογή samsung magician δίνει επιλογή για update αλλά χρειάζεται κάποιο format ή κάτι άλλο.

    2) Στο Windows setup θέλει τον ahci driver που παρέχει η μητρικούλα στο cd/website (preinstall driver) ή κάποιον της intel.

    3) Sta windows ΠΡΕΠΕΙ να βάλω τον last της intel σάν ahci driver αντί για τον STOCK της Microsoft ? Άν ναι αφού περαστεί το chipset driver της πλακέτας η πρίν. Επηερεάζει κάτι ?

    Thx in advance.

    QUOTE ME TO CHECK PLZ

  4. ήρθαν σήμετα τα πάρτσ μου για το νέο build και εκεί που έλεγα ότι όλα καλά (στα κουτιά, αποδείξεις και περιεχόμενο έχω φτάσει προς το

    παρόν) νά το το ΓΚΑΝΤΕΜΟστοιχείο.

    ΟΝ TOPIC: Από digital-master ήρθε mobo, gpu και τροφοδοτικό. Ήθελα διάφορα psu αλλά είχα καταλήξει στο XFX PRO BLACK EDITION GOLDΣΤΑ 143 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΕΊΧΑ ΑΚΟΎΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ.

    Το πρόβλημα: Πέραν της μητρικής, gpu το τροφοδοτικό με PRODUCT NUMBER: P1-750B-BEFX ΤΟ τσέκαρα στο skroutz και έτσι μπήκα στο digital-master και το τσίμπησα.

    https://www.skroutz.gr/s/3007781/XFX-ProSeries-750W-Black-Edition.html?keyphrase=P1-750B-BEFX

    P1-750B-BEFX -> To παρόν product number η XFX απότι βλέπω πλέον το έχει για την έκδοση pro gold αλλά και την άλλη XTR 750 πάλι gold. Eγώ ήθελα το pro, τσίμπησα/χτύπησα μέσω skroutz την PRO KAI στο digital master έχει φωτογραφία του pro.

    http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementName=XFX%20750W%2080-%20GOLD%20CERTIFIED%20MODULA%28%20P1-750B-BEFX%20%29

    http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementName=XFX%20750W%2080-%20GOLD%20CERTIFIED%20MODULA%28%20P1-750B-BEFX%20%29

    ......

    Aνοίγω και είναι το XTR. Άλλο έχουν στο σάιτ και άλλο μου ήρθε. Θα δεχθούν επιστροφή ? Δέν έχω ανοίξει συσκευασία. Ταινία ασφαλείας όλα κομπλέ κουτάτο.

    * XTR: http://www.entaonline.com/product/XFX-ProSeries-Black-Edition-750W-Power-Supply-Unit_PSU-XFX-P1-750B-BEFX.htm#

    http://hardocp.com/article/2014/03/06/xfx_xtr_750w_power_supply_review#.UyzRU1dqNLA

    PRO: http://www.eteknix.com/xfx-pro-750w-black-edition-fully-modular-power-supply-review/

    Μήπως είναι ίδια απλά νεότερη παρτίδα τα XTR?

  5. Ερώτηση 1: Υπάρχει κάποιος κίνδυνος άν γίνει αγορά κλειδιών από τα γνωστά σάιτ αγοράς εκτός origin k steam (kinguin p.x) και μπεί το κλειδί στο λογαριασμό ? Θέλω να πώ εφόσον γίνει redeem το code και περαστεί στο account μας, υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι αργότερα αν ο λογαριασμός μας είναι safe ? Μπορούν οι τύποι του kinguin και οποιουδήποτε άλλου να κάνουν κάτι άλλο ?

    2: Έχει κάποιος link με ξεφτύλα τιμή για Crysis 1 maximum edition ? Prive plz. Thx in advance.

  6. Καλησπέρα !

    Θέλα να μου λύσετε μια απορία που την είχα καιρό .

    On topic: Ας πούμε ότι έχουμε έναν SSD και έναν μηχανικό από 1 τέρα και πάνω σε μέγεθος. Έχουμε εγκαταστήσει το steam στον SSD μαζί με το λειτουργικό + software και έχουμε περάσει όλα τα games στον μηχανικό (ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ + DOWNLOAD FOLDER του steam).

    Ας πούμε τώρα ότι χρειαζόταν να γίνει FORMAT στον SSD. Θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο να δεί τα games μετά από νέα εγκατασταση windows ? Εννοώ δηλαδή ορίζοντας πάλι ώς setup-download folder αυτόν που είχαμε π΄ριν στον μηχανικό που έχει και τα GAMES περασμένα HΔΗ.

    Η απορία μου προκύπτει καθαρά στο ότι ακόμα και αν τα δεί, τί γιένεται με το όλο σύστημα γενικά. Δέν επηρεάζεται η registry ? Δέν χρειάζεται πάλι ένα ένα setup των games ?

  7. Gamer από πολύ παλιά, 5 χρονάκια τώρα δέν είχα σοβαρό μηχάνημα και αγνοούσα οτιδήποτε ονομάζεται BF ενώ το ήθελα. Θα ασχοληθώ με το καλό τον επόμενο μήνα λόγω του τέρατος εδώ. Θέλω κάποιος να μου γράψει την λίστα με ΟΛΑ τα battlefield 4 games-dlc γιατί έχω χάσει την μπάλα τώρα που κοιτούσα.

    Αφού πάρω το βασικό BF4 πρέπει να πληρώσω άλλα 35+ φεύγα για να έχω όλα τα extra ? Το premiux έχει τα πάντα μετά ?

    Επίσης θα βρώ εύκολα στην αρχή games για το βασικό στο online ή σε αναγκάζει να έχεις premium.

  8. das εντελώς σωστά αυτά που λές αλλά στην περίπτωση στησίματος νέου μηχανήματος τότε είναι και λίγο ψυχολογικό το θέμα άρα και το δίλημμα. Εκεί το 80% θα καταλήξει σε ivy ξέρεις τί πίνεις hasswell με τα όποια "προβλήματα" κι άν έχουν.

  9. ps1 chipαρισμένο με memory card ,χωρίς χειριστήρια + καμιά 30αριά παιχνίδια .Τελευταία φορά που το είχα δοκιμάσει , πριν κανένα χρόνο , έπαιζε κανονικότατα . Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να παραλάβει από το σπίτι μου , Θεσσαλονίκη :crazy_pilot:

    Στέλνεις επαρχία ?

  10. Αρχικά πίστευα ότι απλά ο csaris όντας legit member here .. ανέφερε ότι λεφτά υπάρχουν και όντως τσίμπησε 2. Mέχρι τώρα που γράφω και ξανατσέκαρα το thread και αναρωτιέμαι γιατί αναρωτιούνται κάποιοι που φεύγουν λεφτά έξω σε αγορές εξωτερικού. ΕΛΛΗΝΑ ΚΛΕΦΤΗ.

  11. Μόλις πρίν μια ώρα ανακάλυψα το trailer και μόλις πρίν λίγα δεύτερα ανακάλυψα το thread εδώ. Περιττό να πώ ότι είχα λιώσει το game είχα ερωτευτεί την κυρία της φώτο και όταν η αδρεναλίνη είχε χτυπήσει κόκκινο λυπήθηκα που τερματίστηκε και δέν είχε άλλο.

    Το περιμένουμε.

    ~

    [ame]

    [/ame]

  12. Καλησπέρα σε όλους. Δέν ήθελα να κάνω νέο θέμα και μιάς και κοιτάω αυτές τις μέρεςγια prts για νέο pc aπό γερμανία....είδα hardwareversand.de, hoh.de και mindfactory.de. Ειδικά το τρίτο έχει απλά τις καλύτερεςτιμές που υπάρχουν για να έρθουν εδώ...αλλά πρώτη φορά στα χρονικά βλέπω συμπεριφορά ελληνικών μαγαζιών στις τιμές.

    Συγκεκριμένα όταν ένας 4770κ κοστίζει 297 ευρώ σε σχέση με τα 329-332 εδώ ...και τον κοιτάς συνέχεια όλο με μιάς βλέπης τιμή του στύλ ..329 και ΤΩΡΑ μόλις που γράφω έχει 342 !!! Eιλικρινά έχω διαβάσει άπειρα πόστς για το μαγαζάκι με εμπειρίες πολλών αλλά δέν περίμενα ότι θα φτάναμε στο σημείο να ψάχνουν και αυτοί για κορόιδα και κυρίως να αναεβοκατεβάζουν την τιμή συνέχεια. Παρατηρώ ίδιο σκηνικό με άλλα προιόντα που είχε σε προσφορά αλλά εδώ ξεπεράσανε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ τιμή....

  13. Σου φτάνει και σου περισσεύει ο 4670Κ, ούτε καν θα ιδρώσει..

    Κι αν μιλάμε για μεταχειρισμένα, δες για καναν i5 2500K σε καλή τιμή.

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Δέν ασχολούμαι με μεταχειρισμένα. Θα δείς την άλλη βδομάδα ΝΕΟ ΘΕΜΑ για build που έχει ακυρωθεί 2 φορές και τελικά ήρθε η ώρα.

    ....έχω και ένα cm storm stryker 2 μήνες στο κουτί του τώρα. Κάτι πρέπει να γίνει που λές φίλε μου :)

  14. Για κάποιον που πάει σε ΝΕΟ σύστημα ιντελ άρα και hasswell και η χρήση θα είναι ΑΠΟΛΑ χωρίς τζατζίκι και συγκεκριμένα (65% gaming / 20 % photoshop / εικονικές μηχανές γενικές δουλίτσες / 15 % video encoding/editing..) αξίζει η διαφορά στα χρήματα για 4770κ ή μας αρκεί ένας 4670κ ο οποίος με αυτά που θα αναφέρω δέν θα καταλαβένει απολύτως τίποτες ?

  15. Κάτι παράξενο αρχίσει να συμβαίνει..

    Τα κουμπιά shutdown και restart των windows δεν λειτουργούν πια. Τα πατάω και δεν γίνεται τίποτα. Μόνο αν είναι να γίνει κάποιο update των windows λειτουργούν.

    Είμαι αναγκασμένος να κάνω force shutdown από το κουμπί του κουτιού κάθε φορά...

    :(

    Sent from outer space using tapatalk!

    JOKE MODE: Ήθελες windows 8 με τα μετρό και τα καλούδια του. Πάρτα τώρα !!!

    REALITY: Δοκίμασε αρχικά να μπείς σε safe mode και να δεις άν λειτουργούν τα κουμπιά. Άν όχι μέσα από safemode ρίξε ένα check disk του σκληρού δίσκου στο σύστημα αρχείων. Μετά από απαραίτητο restart δές πώς πάει.

    Άν ΔΕΝ και πάλι, ρίξε ένα registry scan check for results και πές μας τί έκανες πρίν εμφανιστεί το πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση κάποια διεργασία να μπλέκεται με services και τα λοιπά. Για να φρακάρει κάτι από αυτά μέχρι και malware την κάνει την δουλίτσα.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.