Jump to content

the_observer

Members
  • Posts

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by the_observer

  1. the_observer

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    13 Χρόνια ?! Στο χώρο της πληροφορικής ο χρόνος αυτός ισοδυναμεί με αιώνες. Συγχαρητήρια ! Να τα εκατοστήσετε ! Ν.
  2. the_observer

    Αγορα αθορυβου case fan

    Γεια χαρά και πάλι. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως τώρα το συγκριτικό φαίνεται κανονικά. Τελικά το έλυσα εν μέρει το θέμα ,δηλαδή έβαλα το speed fan και από εκεί κατέβασα τις στροφές των ανεμιστήρων οπότε τώρα είναι πολύ ήσυχο. Το μόνο που μένει είναι να προγραμματίσω το speed fan να ανεβοκατεβάζει τις στροφές ανάλογα την θεμοκρασία το οποίο μάλλον θα με παιδέψει γιατί δεν βλέπω να αναγνωρίζει την θερμοκρασία της gpu. Επίσης ένα άλλο κουφό: Με το furmark η θερμοκρασία της gpu είτε έχω τον ανεμιστήρα στο 50% είτε στο 100% σταματάει στους 105 βαθμους. Τρελλα? the_observer.
  3. Γεια χαρα σε ολους. Απ' οτι βλεπω εδω εχει καλους μαστορες και η ερωτηση μου μαλλον θα σας φανει ευκολη. Να θυμαστε οτι ειμαι ασχετος και οτι ψαχνω την πιο φτηνη λυση. By the way βρηκα αυτο το συγκρητικο αλλα μου τα βγαζει κινεζικα Θα ηθελα να κατεβασω το θορυβο που κανει το pc μου και ακουγωντας το διαπιστωνω οτι ο ανεμιστηρας του κουτιου κανει την περισσοτερη φασαρια,μετα ερχεται της vga και μετα ερχεται της cpu που ειναι ο πιο ησυχος μαλλον επειδη το εχω στο bios στο quiet. Οποτε λεω να αλλαξω του κουτιου σε πρωτη φαση και να πάρω αυτον αλλα επειδη όπως ειπα δεν κατεχω απο αυτα ,θα μπαινει στο κουτι ,θα ειναι πιο ησυχος? Εχετε καποια αλλη προταση? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. the_observer
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.