- 
                Posts642
- 
                Εγγραφή
- 
                Τελευταία Επίσκεψη
Content Type
Forums
Ειδήσεις
Reviews
Αγγελίες
Blogs
Gallery
Everything posted by Dr_Nikiforos
- 
	Το ίδιο. 36-39
- 
	
- 
	https://www.instagram.com/reel/DNX2jkftWQB/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
- 
	Σε 3A games ποτέ δεν παίζει πολύ παρακάτω η τιμή μέχρι το release. Οσα πουλάνε καλά, τα κρατάνε κανα μήνα και μετά θα το βρίσκεις 45€ τη βασική έκδοση.
- 
	Μάχημος? preload και τα σχετικά όλα έτοιμα;
- 
	Battlefield 6 Post-Launch 2025 - Season 1 Roadmap Preview WWW.EA.COM Prepare for Battlefield 6’s first major update with free maps, weapons and more content in Season 1, launching on October 28
- 
	
- 
	
- 
	
- 
	Έχεις πμ.
- 
	Λογικά θα μηδενίσουν για να δώσουν τα νεα rewards στο αντίστοιχο progression.
- 
	11:00πμ και για Πέμπτη και για τα Σάββατα. Χαμηλές τιμές θα παίξουν τις ημέρες που είναι να βγει το game και λίγο μετά. Τώρα με το hype των beta δεν πρόκειται να πάει κάτω από 65. 1€ early beta access στο all.
- 
	
- 
	Εννοώ πως έχει γρήγορο pace. Βοηθάει το distruction κάπως απο μόνιμα στημένα καμπέρια σε παράθυρα-ταράτσες. Ttk-ttd γρήγορο κομπλέ για modern. Το movement στο labs ηταν διαφορετικό κάθε φορά οπότε θα δούμε στη beta την αίσθηση.
- 
	Όλα όπως πρέπει @sstav. Eτοιμος για τις beta με κλειδί απo drop αν και όσοι είναι στο labs θα μπουν κανονικά. Phantom edition ✔. Είναι γρήγορο το game.
- 
	
- 
	Είναι το era που μου αρέσει και απ όσο έπαιξα δεν χρειαζόταν περπάτημα τύπου death stranding σε κανένα mode των 3ων maps που έχουν δώσει (breakthrought - CQ - rush). Καλή δουλειά στο movement και στο ttk/ttd θέλω και θα κάνει απόσβεση τα 80-100€. Αρνητικό ο support με την ασπίδα για μένα καθώς με τέτοια gadgets δημιουργούν spam areas αλλά μάλλον είναι της μόδας πλέον αυτό το playstyle και θα πρέπει να προσαρμοστούμε.
- 
	Να γίνει edit ο τίτλος παρακαλώ!1!1! Το trailer έδειξε οτι θα έχει campaign με όλο το destruction που έλειπε από το 42. Ξέρουν πως υπάρχει κόσμος που θα πάρει bf για να παίξει 5-10 ώρες campaign και δεν θα αγγίζει multi γι αυτό και το έβγαλαν $$$. Την ερχόμενη Πέμπτη θα δούμε scripted multi και ότι άλλο έχουν να δώσουν (battle roayal - custom) κλπ. Υπάρχει ήδη άπειρο υλικό από multi μετά την ανακοίνωση οπότε τι να πούμε για το trailer των 30"; To game είναι γρήγορο και "κοφτό". mixed bf4 - 42 μου φάνηκε στο labs και νομίζω πως κάπου εκεί θα κάτσει και το τελικό αποτέλεσμα.
- 
	
- 
	
- 
	Battlefield 6 Official Reveal Trailer
- 
	Έτοιμος είμαι για preorder ultra collectors edition day0!
- 
	Λογικά θα βγει Οκτ-Νόε με τις απαραίτητες δηλώσεις σχετικά με το μισοτελειωμένο campaign που θα δώσουν. Το multi έτοιμο είναι. Στο labs οι pre-alpha εκδόσεις που δίνουν είναι playable με μικροbugs και απ ότι αναφέρουν είναι 6 μήνες πίσω σε σχέση με αυτό που δουλεύουν. Την περασμένη Παρασκευή έδωσαν alpha και ήταν μια χαρά και σε απόδοση.
- 
	
- 
	Δεν είναι εξ αρχής ούτε μόνιμο. Το είχαν σαν perk για ξεκλείδωμα οπότε θα έχει κάποιο cooldown time.

 
            
         
                 
					
						 
                     
					
						 
					
						 
					
						 
                     
                    