Jump to content

Tsitsials

Members
  • Posts

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Tsitsials

  • Γενέθλια 08/12/1990

Tsitsials's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tsitsials

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές και καλή χρονιά να έχουμε.
  2. Tsitsials

    Πρόβλημα με την εκκίνηση του Η/Υ

    Τώρα Ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά. Δεν ξέρω τι να πω έχει μια ωρα περιπου π ειναι ανοιχτος χωρίς κάποιο θέμα.Τι συμπέρασμα βγαζεται?
  3. Tsitsials

    Πρόβλημα με την εκκίνηση του Η/Υ

    Το έχω αρκετό καιρο θα δοκιμάσω να τν ανοιξω πάλι κ αν μου βγάλει μπλε οθόνη θα δω τους κωδικούς και θα σας πω.
  4. Tsitsials

    Πρόβλημα με την εκκίνηση του Η/Υ

    Δοκίμασα και με την μπαταρια να την βγάλω και να αλλάξω θέση την ραμ και να το ξεκινήσω με τα βασικά και πάλι κάνει τα ίδια. Είχα που κ που μπλε οθόνες και δεν σταμάτησαν ούτε με αλλαγή της ραμ ούτε με αλλαγή σκληρου και ούτε και με φορματ. Είναι nvidia 970 2g, amd phenom fx x4, ram vengeance ddr3 8g και μητρική asus m4a79t deluxe. Οπτικά η μητρική δεν φαίνεται να έχει κατι. Απλα ΠΙΣΥΕΥΩ αν ήταν θέμα τροφοδοτικού δεν θα κατάφερνα μια στις τόσες να το ανοίξω να δουλέψει 5 10 λεπτά και μετά να μου βγάλει μπλε οθόνη ξανά.
  5. Καλησπέρα έκλεισα τον υπολογιστή το πρωί και το απόγευμα που τον άνοιξα είχα ένα περίεργο πρόβλημα. Ενώ ΠΕΡΝΕΙ ρεύμα τα λαμπάκια όλα ανάβουν κανονικά δεν ανάβουν η ο οθόνη το ποντίκι και το πληκτρολόγιο δεν έκανε κάποιο μπιπ η κάτι τέτοιο.Με τα πολλά και βάζοντας και βγάζοντας εξαρτήματα και την μπαταρία άνοιξε αλλα για λίγο μετά μου έβγαλε μπλε οθόνη. Συνέχισε μετά το ίδιο να μην ανάβει σε ξένα φόρουμ λέγαν ότι είναι θέμα μητρικής και οτι δεν καταφέρνει να κανει τν ηλεκτρικό έλεγχο η μητρική. Απλά ήθελα την γνώμη σας πριν πάω και παρω μια καινούργια αν πιστεύεται και εσείς οτι είδε τα ραδικια αναπηδά η μητρική μου.Δεν εχω πρόσβαση σε άλλο υπολογιστή για να δοκιμάσω τα εξαρτήματα ένα ένα.
  6. Καλημέρα σε όλους και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά. Έχω ένα ρουτεράκι zte ZXHN H108L και στο ασύρματο μου συνδέονται αρκετά άτομα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω ένα όριο στο ασύρματο στην ταχύτητα που τραβάνε, ενώ στο pc με ethernet να μην βάλω όριο?Έψαξα στο google αλλά δεν κατάφερα να βρώ έναν οδηγό η βήματα πως να το κάνω και στα QoS και VLAN του ρούτερ δεν βγάζω άκρη.:help1::help1:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.