Jump to content

DJ-JK

Members
  • Posts

    45
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About DJ-JK

  • Γενέθλια 04/08/1989

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Serres
  • Ενδιαφέροντα
    DJing, gaming
  • Επάγγελμα
    Fititis

DJ-JK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. DJ-JK

    Pioneer XDJ-1000: Τέρμα τα CD

    Φαίνονται όλα πολ
  2. DJ-JK

    Wearable Devices

    Καλησπέρα, Διεξάγω μία έρευνα στα πλαίσια ενός project ενός μαθήματος που έχω στο πανεπιστήμιο μου. Θα ήθελα αν σας είναι εύκολο να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο που σας δίνω στο παρακάτω link. Πρόκειται για έξυπνες συσκευές που μπορούν να φορεθούν (smart watches, glasses, bracelets). Δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται να υπάρχει ένα τέτοιο θέμα στο thelab. Αν όχι, ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων. Τέλος, δεν υπάρχει καμία πρόθεση παραβίασης της ιδιωτικότητας σας προς όφελός μου. Σας ευχαριστώ! https://docs.google.com/forms/d/1oTrMLhtuDp1NPUNhu7fpGZTeT6Y61JIz4Cq2PMrBoW0/viewform?c=0&w=1
  3. anyway δεν το είδα και πολύ χθες το βράδυ ..απλά ήθελα να δω τώρα τι θα ζητήσει αφού πήρα τους πόντους. Ζητούσε να κάνεις και καλα λογαριασμό στο spotify και κάτι άλλα sites.
  4. idk αλλα 5 points και θα δω τι είναι τελικά για να σας ενημερώσω.
  5. Να είναι από steam και να είναι fake; Eγώ πάντως ήδη έχω μαζέψει 29 πόντους. Μόλις πάω στους 50 θα κάνω unlock τα 50 και θα σας ενημερώσω!
  6. Καλησπέρα παίδες, μόλις είδα αυτό το link: Redacted και λέει ουσιατικά ότι κάθε click είναι και ένα δολάριο. Όχι, δεν είναι...
  7. DJ-JK

    Unroot

    Με αυτό έκανα unroot και πέρασα την official rom και μετά το κλείδωσα. Nexus Root Toolkit v1.8.4 | WugFresh τώρα όμως στον file explorer έχω έναν φάκελο TWRP που φαίνεται άδειος. Τον έσβησα και είχε μέσα ένα αρχείο 1.29ΚΒ. Ελπίζω να έγινε σωστά το flash. πάντως στο boot δεν βγάζει την κλειδαριά που δείχνει ότι είναι ξεκλείδωτο.
  8. DJ-JK

    Unroot

    Καλησπέρα παίδες, Έχω το nexus 5 και επειδή το πήρα μεταχειρισμένο, ο τύπος το είχε κάνει root με twrp και εγώ δεν ξέρω με τι άλλο. Επειδή έχω ένα dead pixel θέλω να το επιστρέψω πίσω όσο είναι ακόμα σε εγγύηση. Επομένως, πρέπει να το κάνω unroot και να περάσω το official rom. Εϊχα βρει κάτι nexus 5 tools (κάπως έτσι λεγόταν) αλλά δεν μπορώ να τα βρω τώρα. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Η ακόμα καλύτερα έχει κανένας κανένα how-to που να δουλεύει σωστά; Ευχαριστώ!
  9. DJ-JK

    Νέα Σύνθεση PC

    Όντως ισχύει, δεν τις είχα επιλέξει γιατί στη mobo που ήταν να πάρω είχε μόνο 2 slots.
  10. DJ-JK

    Νέα Σύνθεση PC

    Η μόνη διαφορά είναι ότι υποστηρίζει μεγαλύτερες ταχύτητες στη ram! θα διαλέξω μία από αυτές τις 2. Επίσης είναι κρίμα που και στις 2 υποστηρίζει crossfire και όχι sli, αλλά δεν το ψειρίζω άλλο.... :confused:
  11. DJ-JK

    Νέα Σύνθεση PC

    Αν θα με βόλευε κάποια από αυτές που πρότεινες javaneze θα ήταν αυτή: https://www.skroutz.gr/s/4857853/Gigabyte-GA-H97M-D3H.html σε σύγκριση με αυτή: ASROCK H87M PRO4 RETAIL - έχει 15 ευρό διαφορά, ίσως δεν είναι πολύ απλά ήδη έχω ξεφύγει εκτός budget και σκέφτομαι αν όντως αξίζει. Γιατί αν κάνω μελλοντικά αναβάθμιση θα είναι σίγουρα μετά από 2 χρόνια, οπότε πάλι θα πρέπει να αλλάξω mobo. (υπόψιν θα ήθελα και μία pci γιατί έχω και μία κάρτα ήχου που χρησιμοποιώ)
  12. DJ-JK

    Νέα Σύνθεση PC

    Το κουτί είναι το Jr. Armor της thermaltake
  13. DJ-JK

    INTEL CORE I5-4670 3.40GHZ σε παλιό PSU

    έκανα ένα νέο θέμα εδώ: http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/nea-synthesi-pc-135235.html#post1063685592
  14. Καλησπέρα έχω ανοίξει ένα θέμα εδώ http://www.thelab.gr/intel-epeksergastes/intel-core-i5-4670-3-40ghz-se-135172.html και κάνω ένα νέο ζητώντας την γνώμη σας για μία νέα σύνθεση pc... Αρχικά, θα αλλάξω cpu, mobo, ram και vga..... Τα σίγουρα είναι η cpu: intel core i-5 4670 vga: msi gtx 760 TF OC edition Η ram που έχω βει είναι η ( CORSAIR CMV8GX3M1A1600C11 8GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 - ) Δεν έχω ιδέα με την Mobo...αυτά που πρέπει να έχει (εκτος από το 1150 socket προφανώς) να έχει pci express V.3 USB 3 και ίσως και sata 3. Η τιμή δεν θέλω να υπερβαίνει τα 80-90 ευρο Και τέλος στο post που ανέφερα γίνεται λόγος για το ήδη υπάρχον psu που έχω και πολλοί λένε να το αλλάξω λόγω του hasswell που απαίτεί πολύ χαμηλό ρεύμα. Το psu που έχω είναι το tagan i-xeye 600W Όποιαδήποτε γνώμη καλοδεχούμενη!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.