Jump to content

P70

Premium Members
  • Posts

    859
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by P70

  1. P70

    Δημοπρασία αλληλεγγύης για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

    Σημαντικο το ποσό που μαζευτηκε και ευχαριστω πολυ για το δωρο! Μπραβο σε ολους οσους συμμετειχαν και βοηθησαν με ο,τι ποσό μπορουσαν και παλι μπραβο στο Ζαχο και στον Ανεστη.
  2. P70

    Δημοπρασία αλληλεγγύης για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

    Εξαιρετική πρωτοβουλία παιδία. Πάντα τέτοιες κινήσεις να βλέπουμε!
  3. P70

    27" ή 32" οθόνη σε 2560x1440 ανάλυση, [ αγορά ]

    Επαναφερω το θεμα με μια ακομα προταση, γιατι ψαχνομαι και εγω https://www.cnet.com/products/acer-xz321qu-led-monitor-curved-31-5/specs/ Η τιμη ειναι εξαιρετικη
  4. Καλησπερα! Με ενδιαφερει να αγορασω μια απο τις 2 οθονες και θα ηθελα την αποψη σας. Η asus ειναι απο μαγαζια σκρουτζ στο 600αρι (κατοπιν παραγγελιας) και η samsung απο μαγαζι στο amazon.de αλλα για να ερθει Ελλαδα, πρεπει να μου την στειλει εκτος αμαζον γιατι ζητανε 70ευρω μεταφορικα (συνολο 600 βγαινει και αυτη). Το μαγαζι εχει πολλες αξιολογησεις και πολυ καλο feedback αλλα δεν υπαρχει τιποτα το "δεσμευτικο" παρα μονο συνομιλιες με email και καταθεση απο τραπεζα. Ευχαριστω για την βοηθεια!
  5. P70

    Action camera

    Καλημέρα. Επειδή δεν βρίσκω την επιλογή που λες, αλλα διαβάζω αυτό και το φοβάμαι: "Taxes may apply for imported goods/services and is regulated by the country law. GearBest is not responsible for any tax invoice charged on its products. Shipping rates are estimates and may depend on different policies and tax rates applied per country. Please contact local customs for clarity and information." Με βοηθάς λίγο πως να ρίξω την παραγγελία; Ευχαριστώ
  6. P70

    Action camera

    Εδω δεν παιζει τελωνειο (αρα + random ποσο)? Και νομίζω οτι δεν εχει αξεσουαρ... πρεπει να αγορασεις ξεχωριστα τα παντα.
  7. Καλησπερα! Ψαχνω να παρω μια action camera, εντελως χομπιστικα, οχι τυπου gopro (300€+). Δινω περιπου μεχρι 100 ευρω και με ενδιαφερει να εχει αξεσουαρ, αλλα και θηκη για υποβρυχιες ληψεις. Ζαχαρωνα αυτη https://www.amazon.de/Victure-Wasserdicht-Unterwasserkamera-Ladegerät-Zubehör/dp/B079WM5NR8/ref=cm_cr_arp_d_pl_foot_top?ie=UTF8 Θελω τις προτασεις σας! Ευχαριστω!
  8. P70

    Diablo 3

    Κοινως, αστειο. Αφηνουν τοσο κοσμο που ειχε 110 lvl gems να τα πανε 132 που τα ειχαν 50 ανθρωποι ολοι και ολοι, με Runs 1% chance. Ξεχωρα οτι καποιος ανθρωπος που το εκανε συνεχεια επι μια βδομαδα εχει οφεληθει απιστευτα σε paragon, loot, augments κτλ. Συνεπως σου λενε, την επομενη φορα που βρεθει καποιο τετοιο exploit, κλεψε οσο προλαβαινεις για να οφεληθεις, συνεπειες δεν υπαρχουν. Τελειωτικό χτύπημα στο ηδη νεκρο παιχνιδι.
  9. P70

    Diablo 3

    Ελιωσα.....
  10. P70

    Diablo 3

    Αν ειναι καλα skills ομως;;;
  11. P70

    Diablo 3

    Τα σπασε για αλλη μια φορα Η Μπλιζαρνταρα, επιτρεποντας exploit που φτασανε να βγαζουν 130αρια grift σε 10 λεπτα... Και εκει που λες περιμενω το hotfix και τα rollback - ban κτλ..... Τσααααακ, τιποτα αλλο παρα ενα hotfix για να μην συνεχιστει.... 5 μερες τωρα, όσοι φτασανε τα gems τους 140 και πηρανε τα παραγκονια τους κλεβοντας, εγιναν μαγκες και εμεις που παιζουμε legit το παιχνιδι, γεια σας... Ακομα δεν κρυωσαν τα 15 που εσκασα για το necro pack και το παιχνιδι εχασε το νοημα του... Και το πιο αστειο ολων; Ανακοινωνουν το hotfix σημερα,αλλα θα το περασουν αυριο!!! Που σημαινει: «παιδια, κλεψτε ολοι σημερα να φτιαχτειτε και εσεις, γιατι δεν θελω να κανω rollback & ban στο μισο player database μου, μιας και εχουμε μεινει τρεις και ο κουκος». Παθετικ....
  12. P70

    Diablo 3

    Εδω διαφωνω καθετα. Το οφελος ειναι μηδαμινο σε πολλες περιπτωσεις και μονο σε οπλο ισως εχει 3-5% διαφορα μιας και το min max range ειναι ζορικο να το πετυχεις τερμα. Αν ομως ολα τα items εδιναν αλλο max stat απο τα ancient, τοτε ναι. Το οπλο θα σε ανεβαζε πολυ και αν εβρισκες αρκετα armor θα κερδιζες απο το καθενα πχ 1,5% dmg. Σου παραθετω 3 παραδειγματα απο το gear μου και πες μου τι οφελος εχω αν το βρω primal.
  13. P70

    Diablo 3

    Η παρεα ειναι το παν. Εχει σωσει την κατασταση οτι ειμαι σε ενα απο τα ελαχιστα ενεργα καλα clan (παντα 20+ ατομα online), αλλα και πάλι, θα τυχει να ξεμεινεις απο party και οταν πχ κοιτας να ανεβασεις κανα gem που γινεται μονο σε 4αδα, υπαρχει θεμα. Το armory ειναι καλη προσθηκη σιγουρα οπως και διαφορες QOL αλλαγες που βαζουν, περι υλικών κτλ. Θα συμφωνησω στο θεμα ποικιλιας στα high GRs καθως οντως υπαρχουν αρκετες παραλαγες. Ενθαρυντικο οτι αρκετα class εχουν στα τοπ 100 2 διαφορετικα build και με τον DH να βαζει υποψηφιοτητα για meta, ακομα παραπανω. Δεν το περιμενα οτι θα το πω, αλλα η αλλαγή που κανανε με τα primal ancients αποδειχτηκε χειροτερη απο την αρχικη. Υπερβολικα σπανια και με μικρο οφελος πλεον.
  14. P70

    Diablo 3

    Τι buff? ακομα πιο σπανια απο 1% θα ειναι....
  15. P70

    Diablo 3

    Tormentor#2754 αν θες addare! Posted by Tyvalir Hey all, As we mentioned previously, getting your feedback on Primal Ancients has been super helpful. We’ve heard some really good points, and along with this, we’ll be making some changes to how these items work in an upcoming PTR patch. Rather than increase the power they give you beyond Ancient items, Primal Ancients will now instead roll perfect Ancient-level stats tailored to the character class you’re playing when the item first drops. Rerolling any of these at the Mystic will also yield only perfect rolls.Along with this, these items will be even more rare than they currently are, and will only begin dropping after a character on your account has completed Greater Rift 70 solo (with separate unlocks for Hardcore and normal characters).Finally, we hear you on wanting Ancient and Primal Ancient items to salvage into something more valuable. With the upcoming PTR patch, Ancient items will salvage into 3 Forgotten Souls, and Primal Ancients will salvage into 15 Forgotten Souls (yay reforging \o/).We’re looking forward to hearing your feedback once you’ve had a chance to test these changes. Thanks again, and happy hunting. Τα φαγατε τα παιδια ρε και ανεραίθηκαν οι αλλαγες! @tavliban ξανακανε το παιχνιδι install
  16. P70

    Diablo 3

    Ok ρε παιδια, το εχουμε ξαναπει, το παιχνιδι ειναι σε maintenance mode, τα λεφτα του εννοειται τα εχει βγαλει με το παραπανω. Σιγουρα μας απογοητευει οτι δεν βαζουν καινουργιο περιεχομενο στο παιχνιδι και μας ενοχλει παραπανω οτι πολλοι θα πληρωναν για καλο νεο περιεχομενο, απλα δεν ειναι στα σχεδια τους προφανως ακομα. Δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι συμπαθεστατο παιχνιδι ακομα και τωρα, για να καις κανα 2 χαλαρες ωρες και το λεω αυτό γιατι παιζω witcher 3, το οποιο πραγματικα μου δινει την αισθηση οτι δεν τελειωνει ΠΟΤΕ, πραγμα που σε καποιος που δεν εχει 8 ωρες την ημερα για παιχνιδι, ειναι καπως frustrating. Μπορει να φαω και 4 ωρες σε μια μερα και παλι να μην εχω παρει ουτε level.
  17. P70

    Diablo 3

    Οχι ρε γαμωτο, με προλαβες και το ανεβασες. Πεθανα στα γελια, δεν υπαρχει αυτο το πραγμα.... Σε 2 χρονια θα λενε οτι ψαχνεις το ουμπερ, μιντι, οβερπαουερ ancient που εχει +50 main stat. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  18. P70

    Diablo 3

    Ειδα χτες αυτο, χαζευοντας τους Κινεζοσερβερ....
  19. P70

    Diablo 3

    Κι ομως καθε φορα που ξεκιναει season, μαζευει κοσμο. Εχω μπει σε ενα απο τα δυνατα non season clan, τους CORS και εχει μονιμως 40 ατομα online. Περι ορεξεως που λενε...!
  20. P70

    Diablo 3

    Μα ρε παιδια για να λεμε και του στραβου το δικιο, αν παρουμε με ενα Χ ποσο τον Necromancer, αν πχ τυχει και ειναι χαλιας και αχρηστος στα grift οπως πχ ο crusader τωρα, που ακριβως θα χωρεσεις για να παιξεις; μονο σολο για να δεις τι ακριβως παιζει απο gameplay.
  21. P70

    Diablo 3

    LOL.... Εδω δεν ξερουμε και 20 ευρώ αν θα έχει, αν προκειται να τα δωσουμε, μιας και κατα τα αλλα το παιχνιδι δεν αλλαζει ριζικα, δεν χτυπανε το σοβαρα προβληματα του (τραγικα ευκολο loot, paragon, end game Grifts etc)
  22. P70

    Diablo 3

    Έλα ρε Πέτρο, αφου έχουμε μπουχτησει ποσους μηνες με twister και εχει φυγει ο μισος κοσμος, τι να το κανω το diversity τωρα; + το θαψιμο non season... Τα εχουμε ξαναπει...
  23. P70

    Diablo 3

    Εντάξει, ρωτάω τα ατομα που οντως ενδιαφερει το τι θα γινει με το παιχνιδι, οχι τον Μαριο που απλα εχει ξεχασει να πατησει unsubscribe στο θεμα
  24. P70

    Diablo 3

    Καραμητρο, με το να επαναλαμβανεις αυτο που ειπα δεν κανεις τιποτα. Για το τι παιζει να γινει στην blizzcon αφορα το: «Γνωμες;»
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.