Jump to content

mtifosiGR

Premium Members
  • Posts

    202
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by mtifosiGR

  1. On 12/4/2019 at 10:51 ΜΜ, το μέλος paxman έγραψε:

    Παρέλαβα την οθόνη αντικατάστασης χθες και σήμερα κατάφερα να τη στήσω.

    ΕΥΤΥΧΩΣ αυτή δεν έχει καθόλου BLB, θέλω να σκέφτομαι ότι κάποιος εκεί στη Gigabyte όταν είδε τα χάλια της πρώτης να είπε " Ρε μ@λ@κες τι στείλαμε στον άνθρωπο, βρείτε μια τέλεια και στείλτε του πίσω". Wishfull thinking ίσως, πάντως με αράπη δεν κοιμήθηκα για να βελτιώσω τις πιθανότητες μου στο panel lottery ?.

    Τα παιδιά στο service της MSystems εξυπηρετικότατα, δέχθηκαν να την στήσουμε και να την δοκιμάσω με το laptop μου χρησιμοποιώντας το DPT  τόσο για blb όσο και για dead pixel, ώστε να γλυτώσω το ξεπάκαρε-πάκαρε και τα πήγαινε-έλα σε περίπτωση που είχε θέματα.

    Αν τυχόν διαβάζει κανείς από το κατάστημα εδω μέσα, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

     

    Καλοριζικη η νεα οθονη. Πολυ καλο αυτο που εκανε το msystems για την δοκιμη πριν την παρεις. Αυτη ηταν η δευτερη οθονη ομως αραγε μπορουν να το κανουν αυτο και στην πρωτη πριν την αγορα..?

  2. πριν 7 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

    Τελικα συμφωνα με αυτο το review η XB273K δεν εχει αυτα τα τοσο υψηλα νουμερα αντιθεσης που εβγαζε το tomshardware. Λιγο υψηλοτερη αντιθεση απο την nitro XV273K εχει(1300 με 1100) οταν ενεργοποιησεις το variable backlight αφου εχει μονο τρεις ζωνες.Μαλλον ειναι ποιο value το XV273 αφου ειναι και gsync compatible αλλα δυστυχως ειναι και το θεμα του bleed στη μεση για να πετυχεις καλο κομματι.

    • Like 1
  3. On 22/2/2019 at 8:58 ΠΜ, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

    Δειχνει εκπληκτικο monitor και πολυ ποιο προσιτο απο τα hdr1000. Παρα πολυ καλη αντιθεση και επιπεδα μαυρου με ολα τα πλεονεκτηματα του ips. Οντως μοναδικο μειονεκτημα το οτι ειναι 27αρι αλλα τωρα δεν γινεται να τα εχεις ολα εκτος οτι αν ηταν 32αρι θα ειχε αρκετα υψηλοτερη τιμη...

    • Like 1
  4. Ενταξει, πανω κατω ξερουμε πως θα παει το θεμα. Εγω περιμενω ενα Shift 3 με αλλο ονομα για προφανεις λογους, δε νομιζω οτι θα φτιαξουν κατι τρομερα διαφορετικο απο τα δυο τελευταια παιχνιδια τους χωρις αυτο να σημαινει οτι θα ειναι μαπα, εμενα προσωπικα μου αρεσε και αν ειχε περισσοτερα EU-JAPAN cars γτ κακα τα ψεματα ειχε πεσει πολυ αμερικανια, θα μετραγε πιο πολυ.

    Απο οσο μπορω να καταλαβω απο τα βιντεο νομιζω πως το μοντελο οδηγησης εχει αλλαξει σε σχεση με το Shift.

    Το τελευταιο ποτε δεν το συμπαθησα και αν και το project cars συνεχισει στο ιδιο μοντελο οσο καλο οπτικο τομεα και να εχει παλι θα περασει και δεν θα αγγιξει...

  5. Ασχετα με το αν αρεσε ή οχι σε καποιον, η beta δεν ειχε ουτε στο ελαχιστο τα θεματα που ειχε η αντιστοιχη του BF4.

    Για beta γενικως ειχε ελαχιστα προβληματα και δεν νομιζω απο αυτην την εταιρια να δουμε προβληματα σαν του BF.

  6. Το μονιτορ σιγουρα ειναι πολυ καλη επιλογη για games αλλα δεν μπορω να διαβαζω αερολογιες του στυλ ενα tn panel εχει σχεδον ιδια χρωματικη αποδοση με ενα ips panel και ειδικα με ενα καλο ips. Ναι θα εχεις 120hz,gsync κτλπ αλλα θα κανεις υποχωρηση στο θεμα της εικονας οπως φυσικα το αντιστροφο θα γινει αν επιλεξεις ips.

  7. Οταν ειχε βγαλει η NVidia την gtx480 σχεδον ολοι αυτοι που σημερα δεν τους ενοχλει ο θορυβος την κραζανε και ειχαν δικιο. Οτι και να λεμε ο θορυβος και οι θερμοκρασιες παιζουν ρολο στην επιλογη καρτας.

    Τωρα η 290Χ εχει αποδοση που βοηθαει στον ανταγωνισμο που μονο καλο κανει αλλα overall θα προτιμουσα μια custοm gigabyte ή evga 780.

  8. Βρε δεν πα να βγάλεις και hardware του μάλλοντος σήμερα, αν δεν έχεις το software φτιαγμένο στα μέτρα σου δεν κάνεις προκοπή.

    Το MANTLE έχει ενδιαφέρον για το τι θα κάνει και σε πόσους νέους τίτλους θα φορεθεί για να δούμε εν τέλη ποιος έχει το πάνω χέρι ....

    Εκεί για εμένα είναι η ουσία της υπόθεσης .

    Από εκεί θα βγει το performance / watt και το performance / € , δυο παράγοντες που κινούν την αγορά !!

    Το Mantle μου θυμιζει το bulldozer, παρτε τωρα το προιον και στο μελλον οταν θα εκμεταλλευτουν τα 8 piledriver threads των κονσολων θα κανουμε θαυματα ασχετα αν ενας πυρηνας του 4670Κ ειναι οσο και οι οχτω μαζι.

    Παρακολουθω το thread και με βαση αυτα τα αποτελεσματα και με την φημολογουμενη τιμη της δεν νομιζω να εχει ενθουσιαστει κανεις.

    Επισης να δουμε και την επιτυχια της καρτας απο την αποδοχη που θα εχει εδω μεσα ή μηπως σχεδον ολοι θα παραμεινουν στην για αυτους υπερκοστολογημενη σειρα της nvidia...?

  9. Μολις γυρισα απο Village Νεο Κοσμο. Ειδα Skyfall. Καλη ταινια! Ενα 8/10 το παιρνει δικαια...

    Καλος-χρυσος ο Craig, αλλα ΔΕΝ κανει για τον ρολο.

    Pierce Brosnan all the way !!!

    Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3

    Για μενα ο Craig εδωσε αλλο αερα στη σειρα και δεν ειδαμε παλι τον κλασικο Αγγλο φλωρο Bond.

    Οσο για το skyfall ηταν πολυ καλυτερη ταινια απο την προηγουμενη,πιο σκοτεινη και με σχετικα καλες ανατροπες.

  10. Συμφωνώ στο κορυφαίο, διαφωνώ στο τσιμπιμένες. Για παράδειγμα το μιλφέιγ του για εμένα είναι κλάσεις ανώτερο από της Δέσποινας, έχει 2.50€, αντί για 2.90€ της Δ και είναι σχεδόν διπλάσιο σε μέγεθος. Σε ζαχαροπλαστεία γειτονιάς τα βρίσκεις από 1.90€ μέχρι και 3.50€

    Μπορει να εχεις δικιο καθως δεν αγοραζω απο πολλα ζαχαροπλαστεια απλως εννοουσα οτι ειναι πιο τσιμπημενες σε σχεση με το max perry παραδειγμα αλλα σαφως για μενα πολυ πιο γευστικα.Το μιλφειγ που ανεφερες πραγματικα δεν παιζεται :T:

  11. Το τσουρεκι του max perry ειναι σαν το MW3, overrated :p

    Μοιαζει με κακη αντιγραφη του Πιπεριδη που εχω πιο περα στην χρεμωνιδου.

    Αυτο που πραγματικα μου αρεσε ητανε του Κωσταντινιδη, πολυ "σπαταλος" με την σοκολατα, αν θυμαμαι καλα μεσα ειχε και πραλινα, οχι μονο αυτο το μαυρο πραμα που βαζουνε οι υπολοιποι, ητανε καπως ξερο ομως, ολιγον τι ξεφτιλα για τα 17 ευρω που κοστιζει.

    Stay tuned για pic απο "καθαρο" σαβουριασμα αυριο :p

    Οτι εχω παρει απο τον Κωνσταντινιδη ειναι κορυφαιο αν και εχει λιγο τσιμπιμενες τιμες,το τσουρεκι δεν το εχω δοκιμασει τωρα μαλλον ηρθε η στιγμη :p...

  12. Λίγο ετεροχρονισμένα αλλά με τους νέους drivers είστε ευχαριστημένοι στο BF3. Συμφωνώ ότι έχει καλύτερα frames συνολικά αλλά έχω παρατηρήσει περίεργα fractals κυρίως σε Firestorm,Kharg. Επιπλεον στη Metro γινεται party με textures να ανβοσβήνουν,ντουλάπες και τοίχοι αόρατοι (με bulletholes να αιουρούνται :p) and so on. Να σημειώσω ότι η θερμοκρασία μέσω MSI Afterburner είναι σταθερα στα 70 σε full load και με τους ακριβώς προηγούμενους drivers (285.62) δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Θα μου πεις γτ τότες σκοτίζεσαι? Απλά για τα παραπάνω fps που όντως κάνουν τη διαφορά. :hmm:

    ΥΓ: Α απλα να πω οτι είτε το τρέχω σε High είτε σε Ultra το ίδιο και το αυτό. Όλα on εκτός απο differed που είναι disabled και motion blur off

    Εγω παντως δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με τους καινουργιους drivers στο BF3 αντιθετα οπως ειπες το game τρεχει καλυτερα.

  13. AN-94: ΜΑΚΡΑΝ το πιο μάπα όπλο. 5 unlocks μου έμειναν και μετά δεν θέλω ούτε να το ξαναδώ.

    Οντως δεν ειναι το ιδιο οπως στο BC2,νομιζω πως μεχρι στιγμης η καλυτερη επιλογη για assault ειναι το ΑΕΚ.

  14. τι λέτε για το καινούργιο της Razer "Razer BlackWidow Ultimate Stealth Edition".....? και εδώ ένα review

    Εχω το απλο BlackWidow που διαφερει απο την ultimate εκδοση στο οτι δεν εχει φωτιζομενα πληκτρα και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος με βαση και το ποσο που ζηταει για μηχανικο πληκτρολογιο.

  15. Πραγματικα ο φωτισμος ειναι φοβερος, η κινηση του παικτη πιο ρεαλιστικη και η πιστα της beta σχετικα καλη,αν και σιγουρα θα υπαρχουν πολυ καλυτερες στο game.Το Battlelog μου φανηκε λιγο δυστροπο αλλα ισως ειναι και θεμα συνηθειας.Θετικο για μενα το πρωτο δειγμα και αναμενουμε το τελικο.

  16. Δηλαδή εσύ όταν το έπαιζες και το είχες φτάσει σε ένα καλό επίπεδο, δεν βαριόσουν να κάνεις τα ίδια και τα ίδια ξανά και ξανά ?? :)[/quote

    Τα μοναδικα πράγματα που με κούρασαν ήταν κάποιες φορές η κάλυψη τεράστιων αποστάσεων και το συνεχές respawn των αντιπάλων αλλά σε καμία περίπτωση δεν με απέτρεψαν απο το να συνεχίσω το παιχνίδι.Και εμένα μου αρέσουν τα on rails shooter(Crysis2) αλλά και games σαν το FC2 εξαρτάται κάθε φορά με το τι θέλεις να ασχοληθείς.

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.