Jump to content

mtifosiGR

Premium Members
  • Posts

    202
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About mtifosiGR

  • Γενέθλια 25/06/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα

mtifosiGR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Δηλωνω ενδιαφερον. Σκεφτεσαι να το δωσεις σε 2-3 μηνες...? Βρισκεσαι Αθηνα..?
  2. mtifosiGR

    Απόψεις για Αorus Αd27qd!

    Καλοριζικη η νεα οθονη. Πολυ καλο αυτο που εκανε το msystems για την δοκιμη πριν την παρεις. Αυτη ηταν η δευτερη οθονη ομως αραγε μπορουν να το κανουν αυτο και στην πρωτη πριν την αγορα..?
  3. mtifosiGR

    Και τώρα τι;

    Επιλογη apple με xs max δεν υπαρχει κατα νου..? Απο android στανταρακι θα ειναι το s10+ αλλα και το P30 pro μια χαρα θα ειναι...
  4. mtifosiGR

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Τελικα συμφωνα με αυτο το review η XB273K δεν εχει αυτα τα τοσο υψηλα νουμερα αντιθεσης που εβγαζε το tomshardware. Λιγο υψηλοτερη αντιθεση απο την nitro XV273K εχει(1300 με 1100) οταν ενεργοποιησεις το variable backlight αφου εχει μονο τρεις ζωνες.Μαλλον ειναι ποιο value το XV273 αφου ειναι και gsync compatible αλλα δυστυχως ειναι και το θεμα του bleed στη μεση για να πετυχεις καλο κομματι.
  5. mtifosiGR

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Δειχνει εκπληκτικο monitor και πολυ ποιο προσιτο απο τα hdr1000. Παρα πολυ καλη αντιθεση και επιπεδα μαυρου με ολα τα πλεονεκτηματα του ips. Οντως μοναδικο μειονεκτημα το οτι ειναι 27αρι αλλα τωρα δεν γινεται να τα εχεις ολα εκτος οτι αν ηταν 32αρι θα ειχε αρκετα υψηλοτερη τιμη...
  6. mtifosiGR

    Project C.A.R.S.

    Απο οσο μπορω να καταλαβω απο τα βιντεο νομιζω πως το μοντελο οδηγησης εχει αλλαξει σε σχεση με το Shift. Το τελευταιο ποτε δεν το συμπαθησα και αν και το project cars συνεχισει στο ιδιο μοντελο οσο καλο οπτικο τομεα και να εχει παλι θα περασει και δεν θα αγγιξει...
  7. mtifosiGR

    TITANFALL

    Ασχετα με το αν αρεσε ή οχι σε καποιον, η beta δεν ειχε ουτε στο ελαχιστο τα θεματα που ειχε η αντιστοιχη του BF4. Για beta γενικως ειχε ελαχιστα προβληματα και δεν νομιζω απο αυτην την εταιρια να δουμε προβληματα σαν του BF.
  8. mtifosiGR

    Ερχεται η ROG SWIFT PG278Q – a 27” 1400p 120Hz

    Το μονιτορ σιγουρα ειναι πολυ καλη επιλογη για games αλλα δεν μπορω να διαβαζω αερολογιες του στυλ ενα tn panel εχει σχεδον ιδια χρωματικη αποδοση με ενα ips panel και ειδικα με ενα καλο ips. Ναι θα εχεις 120hz,gsync κτλπ αλλα θα κανεις υποχωρηση στο θεμα της εικονας οπως φυσικα το αντιστροφο θα γινει αν επιλεξεις ips.
  9. mtifosiGR

    Δείξτε το κουτί σας...

    Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις βλακεία ένα ιστορικό Lian-Li κουτί...
  10. mtifosiGR

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Οταν ειχε βγαλει η NVidia την gtx480 σχεδον ολοι αυτοι που σημερα δεν τους ενοχλει ο θορυβος την κραζανε και ειχαν δικιο. Οτι και να λεμε ο θορυβος και οι θερμοκρασιες παιζουν ρολο στην επιλογη καρτας. Τωρα η 290Χ εχει αποδοση που βοηθαει στον ανταγωνισμο που μονο καλο κανει αλλα overall θα προτιμουσα μια custοm gigabyte ή evga 780.
  11. mtifosiGR

    TITANFALL

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=L2DFGmviGBU&feature=player_embedded]Titanfall: Official First to Fall World Tour Video - YouTube[/ame]
  12. mtifosiGR

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Το Mantle μου θυμιζει το bulldozer, παρτε τωρα το προιον και στο μελλον οταν θα εκμεταλλευτουν τα 8 piledriver threads των κονσολων θα κανουμε θαυματα ασχετα αν ενας πυρηνας του 4670Κ ειναι οσο και οι οχτω μαζι. Παρακολουθω το thread και με βαση αυτα τα αποτελεσματα και με την φημολογουμενη τιμη της δεν νομιζω να εχει ενθουσιαστει κανεις. Επισης να δουμε και την επιτυχια της καρτας απο την αποδοχη που θα εχει εδω μεσα ή μηπως σχεδον ολοι θα παραμεινουν στην για αυτους υπερκοστολογημενη σειρα της nvidia...?
  13. mtifosiGR

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Για μενα ο Craig εδωσε αλλο αερα στη σειρα και δεν ειδαμε παλι τον κλασικο Αγγλο φλωρο Bond. Οσο για το skyfall ηταν πολυ καλυτερη ταινια απο την προηγουμενη,πιο σκοτεινη και με σχετικα καλες ανατροπες.
  14. mtifosiGR

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Μπορει να εχεις δικιο καθως δεν αγοραζω απο πολλα ζαχαροπλαστεια απλως εννοουσα οτι ειναι πιο τσιμπημενες σε σχεση με το max perry παραδειγμα αλλα σαφως για μενα πολυ πιο γευστικα.Το μιλφειγ που ανεφερες πραγματικα δεν παιζεται
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.