Jump to content

Nerevar

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Nerevar

  • Γενέθλια 04/09/1988

Nerevar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nerevar

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Η Μερκελ πάντως σημερα ειπε οχι σε δημιουργια μουσουλμανικων σχολείων στη Γερμανια. Αμα θες να ερθεις στην Γερμανια ειπε με λιγα λογια θα πρεπει να μάθεις την γερμανικη γλώσσα και να τηρεις τους νομους.
  2. Nerevar

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Κοιτα trendy τα βατραχια στο λιμενικο ειναι "διακοσμητικα" να το πω σεμνα. Ειναι σαν μια διευκολυνση ως προς το εργασιακο που τους εκανε η πατριδα λογο της elite ιδιοτητας τους. Σε κάθε σειρά που θα πάρει οι θεσεις των ΟΥΚ ειναι 3% περιπου. Δεν αμφισβητώ την στρατιωτική τους εκπαίδευση που ειναι δεδομενη, αλλά αυτη τη στρατιωτικη νοοτροπία που κουβαλανε και θα κουβαλανε μια ζωη. Και παλι να μην γενικεύω δεν ειναι ολοι έτσι ευτυχως. Συνθυματα τονωσης ηθικού εννοείται οτι όλοι λένει, αλλά δεν τα λες σε μια εθνική εορτή με πολιτες και παιδάκια, να δείξεις τι? οτι εισαι ο μαμαω? ενταξει το ξέρουμε, πες κατι ποιο ευχάριστο "της γκομενας μου ο μπαξες ανθει και λουλουδίζει γιατι εχει αντρα λοκατζη που της τον εποτίζει" πχ και όχι αιματα και αιδιες μπροστά σε γυναικοπαιδα.
  3. Nerevar

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Θα έπρεπε να σε νοιάζει όταν αμαυρώνετε η χωρα μας στο εξωτερικο λογο ρατσιστικων και ακροδεξιων συμπεριφορων. Για το μεταναστευτικό να μοιραστω τις απόψεις μου. 1ο Σκεφτηκες ποτε γιατι ενώ εχουμε τους περισσοτερους αστυνομικους σε σχεση με τον πληθυσμό δεν υπάρχει ουσιαστικος ελεγχος? Μηπως γιατι οι περισσοτεροι είναι καβατζομενοι σε βισματικες υπηρεσιες? 2ο Σκεφτηκες ποτε η βρεθηκες στα Ελληνικα νησια που ολες οι υπηρεσιες είναι υποστελεχομενες? Μηπως γιατι λογο των πελατιακων σχεσεων όλα τα βύσματα θελουν να είναι κοντα στο σπιτι τους και λιγοι κρατανε θερμοπυλες? 3ο Γνωριζεις ότι τα πλωτα του λιμενικου που είναι και υπευθυνα για τα θαλασσια συνορα και την παρεμποδιση λαθρομεταναστων από την Τουρκια ειναι τα περισσότερα παροπλησμενα? Γιατι δεν υπαρχουν χρηματα να φτιαχτούν? (Τον Εφραιμ τον πηγαιναν βολτες όμως) 4ο Γνωριζεις ότι στο Λιμενικο που αριθμεί περι τα 6000-6500 χιλιαδες άτομα, τα 4000 περιπου βρίσκονται στην Πρωτευουσα και σε περιφεριακες υπηρεσιες αντι να βρισκονται στα νησια και στα πλωτα? Πολιτικοπελατιακες σχεσεις μηπως? 5ο Να μιλήσουμε για τους συνοριακους και τους ‘’ελεγχους’’ που κανουν? 5€ ταρίφα το κεφάλι για να σε περάσουν χωρις έλεγχο. Βάλε επι ένα 8ωρο ποσα βγαζουν. Τελικά οι μεταναστες φταινε που μπαινουν ανενοχλητοι? Αφου το συστημα μπαζει από παντου.
  4. Nerevar

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Ευλογη ερώτηση οταν δεν γνωρίζεις τα δρώμενα. Η μοναδα ΟΥΚ του λιμενικού έχει έδρα μονο στον Πειραια και δεν εχει καμια σχεση με σύνορα ανταλλαγή πυροβολισμών κτλ κτλ που λες. Αυτά τα αναλαμβάνουν τα πλωτά του λιμενικού τα ΚΕΑ(Κλιμάκιο ειδικων αποστολών)και οι Ασφαλίτες του Λιμενικού. Η αρμοδιότητα τους περα απο καμια περιπολία ειναι να βγαζουν κανεναν πνιγμένο απο τα λιμάνια και να κανουν κανεναν ελεγχο αραια και που. Γιαυτό και είναι πολλυ μικρος ο αριθμός ατόμων που τη στελεχόνουν. Το γιατί δεν ακούστηκαν απο άλλα σώματα ασφαλείας? προφανώς γιατι ειναι εγκεφαλικά ποιο σωστοι επαγγελματιες imo, σεβονται την εθνικη εορτη και δεν το παιζουν matcho man.
  5. Nerevar

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Αμα ρωτας τη γνωμη μου, ηταν σιγουρα στοχευόμενη και πολιτικη αυτη η κίνηση λογο του νομοσχεδιου για τους μεταναστες. Εξου και η αμεση πολιτικη καλυψη του ΛΑΟΣ.
  6. Nerevar

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Οτι η εκπαίδευση των ΜΥΑ ολοκληρωνετε στη ΣΜΥΝ γινετε γιατι το Λιμενικο δεν έχει σχολη, όπως και πολλοι λιμενοφυλακες επειδη δεν χωραει η σχολη κατω στον Πειραια τους μεταφερουν στα κτηρια του ΠΝ. Ουδεμια σχεση εχουν ομως με το Ναυτικο, ασχετως αμα απο εκει ιδρυθηκε πριν πολλα χρονια εξου και η ίδιοι βαθμοί. Το λιμενικο εντάσσεται στο υπουργειο προστασίας του πολιτη μαζι με την αστυνομία και την πυροσβεστικη, ειναι σωμα ασφαλειας και τα ΟΥΚ του λιμενικου ειναι επιλεκτη ομαδα για ειδικες αποστολές όπως τα ΚΕΑ. Δεν εχουν καμια σχεση με τον στρατό ειναι επαγγελματιες που στοχο εχουν την προστασια του οποιουδηποτε πολιτη και οχι να φωναζουν ναζιστικα και φασιστηκα συνθήματα αντι αφτου, του τυπου : «Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό». «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς». Αμα βρισκοσουν σε μια ξενη χωρα και ακουγες απο αστυνομικους η λιμενικους αυτα τα συνθηματα πως θα ενιωθες? Αυτοι που υποτηθετε οτι σε προτατευουν να σε εξεφτελιζουν?
  7. Nerevar

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Με την μονη διαφορα trendy οτι οι ΟΥΚ του Λιμενικου ειναι επαγγελματιες στα σωματα ασφαλειας και οχι στρατιώτες. Ειναι σαν να βγει η ΟΠΚΕ η η ΕΜΑΚ και να φωναζει αυτα τα συνθηματα. Τελειως fail.
  8. Nerevar

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Και κάτι επικαιρο, ευχομαι στους ανεγκεφαλους των Ο.Υ.Κ του Λιμενικου να μεταναστευσουν οι συγγενεις τους στην Αλβανια και να εχουν την ιδια αντιμετωπιση εφόσον χρεοκοπήσει η Ελλάδα. Όλοι αυτοί που το παιζουν μαγκακια δυστυχως τη μαγκια ξερουν να την βγαζουν μονο σε ανημπορους και αγραμματους μεταναστες. Και το πιο εκνευριστικό απ ολα να βλεπεις ατομα σαν τον Βεργη και Μπουμπουκο του ΛΑΟΣ να υποστηριζουν τη φασιστικη νοοτροπια στα καναλια. Εχει χαθει το μετρο δυστυχος.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.