Jump to content

lefteris123

Members
  • Posts

    37
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About lefteris123

  • Γενέθλια 11/10/1990

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lefteris123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. lefteris123

    Battlefield 4

    Καλησπερα παιδια θα ηθελα να δωσω το game μαζι με το premium αν ενδιαφερεται κανεις απο εδω πμ :alien:
  2. lefteris123

    Battlefield 4

    καλως σας βρηκα.. σημερα αγορασα bf4 + premium.. σε ποιο σερβερ συνηθως παιζετε παιδια?
  3. lefteris123

    Official Battlefield 3 Thread

    βρε παιδια οφ τοπικ.. αλλα εχω θεμα με blue screen στο bf3 αλλα και σ αλλα παιχνιδια γενικα καμια φορα και σε ταινιες η οταν δουλευει υπερωριες το pc.. αλλαξα cpu γιατι ειχε ενα θεμα και το ξανακανε.. ειναι δυνατον να φταει ο ocz? εχω agility 3 .. εχει αντιμετωπισει κανεις αλλο τετοιο θεμα στο bf? με ssd? γιατι κατι διαβαζα οτι υπαρχουν θεματα με τους ocz και θελουν ενα update.. :giveup:
  4. lefteris123

    TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

    μολις πληρωσα και εγω! :flag:
  5. lefteris123

    TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

    περιμενουμε το λινκ παιδια :baby:
  6. lefteris123

    TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

    [MENTION=11666]wolves[/MENTION] καλα εννοειται αυτο..απλα στ περιπου.. τεσπα οπως και να εχει υπολογιζετε και εμενα αξιζει τα λεφτα ο μπαζακος μας κραταει καλη παρεα :worship::baby::baby: [MENTION=6337]Koyrsaros[/MENTION] εσυ βαλε τη ρακι εγω θα βαλω τα αλλα αγνα κρητικα προιοντα :p:triniti::smoke:
  7. lefteris123

    TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

    ενδιαφερομαι και εγω! ποιο το κοστος ειπαμε? 20 ?
  8. lefteris123

    Official Battlefield 3 Thread

    [MENTION=21436]sfirculitu[/MENTION] To case το χω πανω στο γραφειο.την ειχα αφησει ο βλακας πανω στο κουτι ! Απο πανω εχει ανεμιστηρακι... Απο κει περασε.. ωστοσο εκεινη την ωρα δν επαθε κτ.. γτ επεσε ελαχιστη ποσοτητα ..μετα εκανε τ δικα του.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
  9. lefteris123

    Official Battlefield 3 Thread

    καλησπερα παιδια εχω ενα θεματακι... πριν λιγο καιρο ειχα ενα ατυχημα με τ καρτα γραφικων μου .. (καταφερα και χυθηκε λιγη coca cola απο το επανω ανεμιστηρακι και επεσε πανω στη καρτα) (ναι ειμαι βλακας) :flag::flag: τεσπα τωρα εχω παρει μια 6870 ! κατα διαστηματα μου εκανε κτ crasharismata ενω επαιζα bf3! (ακουγεται ενας συνεχομενος ηχος απο τα ηχεια και η οθονη γεμιζει artifacts ) φοραω 12.6 drivers.. εχω βαλει και το fxaa injector .. τι παιζει? την εχει πατησει και η μητρικη? φταιει κτ αλλο? θερμοκρασιες δεν σηκωνει η καρτα που το βλεπω με το hw monitor η το Msi.. δοκιμασα σε low settings χαμηλοτερη αναλυση επαιξα με τα ανεμιστηρακια τπτ... τωρα τελευταια παιζω 2 λεπτα και με πεταει.. ξαναμπαινω τα ιδια.. καμια βοηθεια? :help: κτ ακομα.. τις προαλλες μετα απο ενα κρασαρισμα δεν "εβλεπε" τον ssd ..οποτε δν bootare καν το pc... το εφτιαξα απο το bios.. επαθε εγκεφαλικο το pc? %@#^%@@ coca cola
  10. lefteris123

    Official Battlefield 3 Thread

    τι vga θελω για να μπορω να παιξω 3d ? γιατι με την δικια μου δυσκολο...
  11. lefteris123

    Official Battlefield 3 Thread

    συμφωνω και εγω οτι στα προσφερει ολα.. κακα τα ψεμματα τωρα ειναι το καλυτερο fps που κυκλοφορει απο του ειδους.. το armored kill αν ειναι ετσι που λετε γτ δν το χω ψαξει το θεμα με τα expansions στην ουσια θα ναι ενα Μod με οχηματα... δν ειναι κακο που σου προσφερει διαφορους τροπους να παιξεις το παιχνιδι.. απλα ειναι αυτο που λενε και τα παιδια πιο πανω.. το ιδανικο ειναι να παιζεις με TS Και ομαδικα.. ειστε σ κν σερβερ στο TS? μπορουμε να φτιαξουμε εκει κν? τωρα πηρα επιτελους ακουστικα και mic..
  12. lefteris123

    Official Battlefield 3 Thread

    @KostasNK τωρα που μπηκα και εγω στο battlelog πηγα να κανω Join αλλα μου εβγαλε μυνημα οτι πρεπει να κατεβασω το expansion pack close quarters ..πηγα για ενημερωση στο origin αλλα τπτ.. τι παιζει ? μετα τις 12/6/2012 02:00 θα μας αφησει? ο σερβερ που ειδα και εγω ηταν αμερικη..
  13. lefteris123

    Official Battlefield 3 Thread

    o bazo ειναι high...γενικα ! :crazy_pilot::fun: μπαινω και εγωωω (sciroccogr)
  14. lefteris123

    Official Battlefield 3 Thread

    premium και εγω.. μπραβο στα παιδια που βοηθησαν να γλιτωσουμε τα 30 ευρω που μονο λιγα δεν ειναι..... γιατι δε μου βρισκει server με τους καινουριους maps? παιξατε σ κν??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.