Jump to content

konstantinakis

Premium Members
  • Posts

    304
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Blog Comments posted by konstantinakis

  1. 14 hours ago, Wizard! said:

    To κατέβασα από περιέργεια και δε φαίνεται να δουλεύει καν... Κάτι με το authentication των plugins παίζει. Μήπως είναι παλιό και δεν έχει ανανεωθεί;

     

    Το πρόγραμμα το έμαθα σε μία παρουσίαση που έγινε τον Νοέμβρη του 2015 από τον ίδιο τον developer, οπότε δεν νομίζω να είναι νεκρό. Στην παρουσίαση μάλιστα μας είπε πως θα συνεχίσει την υποστήριξή του. Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί του σε περίπτωση που χρειάζεσαι βοήθεια, εγώ δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω παραπάνω πληροφορίες.

    • Like 1
  2.  

    Quote
    • Μην μοιράζεσαι την τοποθεσία σου με όλο τον κόσμο! Απορώ γιατί πρέπει να το εξηγήσω παραπάνω, θα έβγαινες έξω στο μπαλκόνι σου να φωνάξεις δυνατά "ΦΕΥΓΩ!"; Χρειάζεται να ενημερώσεις ότι θα λείπεις σε κάποιο νησί για τις επόμενες δύο εβδομάδες; Καλό είναι να δεις τι έχεις μοιραστεί και στο παρελθόν, ενδεχομένως να πρέπει να διαγράψεις κάποια πράγματα.

    Σχετικά με αυτό, υπάρχει ένα open source project το οποίο συλλέγει πληροφορίες από τα Social networks και δείχνει στον χάρτη μέρη που έχεις βρεθεί με αποτέλεσμα να μπορείς να βρεις που μένει ο χρήστης ή που συχνάζει κτλ..
    ΕΔΩ είναι link για το site, μέσα θα μπορείτε να δείτε και video για το πως λειτουργεί το πρόγραμμα. Είχε τύχει να βρεθώ στην παρουσίασή του και πραγματικά ήταν πολύ τρομαχτικό τι μπορούσες να βρεις ψάχνοντας δημόσια δεδομένα.

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.