Jump to content

Lucio

Premium Members
  • Posts

    71
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Lucio

  1. Lucio

    Official Battlefield 3 Thread

    Εχω την ατι hd 6970 2gb με τους 12.4 drivers.Ta settings στον catalyst τα εχω default και στο battlefield 3 ολα ultra και off το msaa.Exω σταθερα 50 fps αλλα διακρινω καποια artifacts στα κτιρια που ειναι μακρια και μου φενεται σαν να μην ειναι ομαλα τα γραφικα , τις πταιει ? Επισης στις περισσοτερες πιστες παροτι εχω χαμηλο ping ( 70-80 ) ωρες ωρες εχω ενα lag σαν rollback ενα πραγμα.Οσο και να εψαξα στο νετ , δεν βρηκα ακρη....
  2. Lucio

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Βασικα αδερφε για να σε βοηθησω επειδη και εγω τα ιδια προβληματα ειχα με soundloop freeze error σε punkbuster on games , ολοι μου λεγανε κατι κουλα να κανω αλλα τπτ μεχρι που ενας moderator μου ειπε οτι το bf3 μαζι με το punkbuster δεν γουσταρουν τα σπασμενα λειτουργικα.Και ναι αυτο ηταν το προβλημα , για δοκιμη εκανα κατι στο cmd , δεν θυμαμαι πως λεγεται και μου εβγαλε το "κλειδι" απο τα windows και μαντεψε , επαιξα για πρωτη φορα 1 ωρα και 30 λεπτα χωρις κανενα προβλημα.Την επομενη μερα πηγα και εβαλα τα γνησια windows.
  3. Lucio

    Official Battlefield 3 Thread

    Ρε παιδια δλδ δεν αφηνεται στον Bazo οποιον και οποιον ? Γιαυτο με πεταξε εχθες σε καποια φαση? πρεπει να γραψω καπου το battletag μου ?
  4. Lucio

    Official Battlefield 3 Thread

    Παιδια , τωρα που εφτιαξα το προβλημα με το punkbuster και τα freeze εχω ενα αλλο .Ενω το παιχνιδι το παιζω στα ULTRA με πανω απο 50 fps και ενω δεν εχω πανω απο 70 ping ωρες ωρες διακρινω ενα lag και καλα εκει που προχωραω κολαει και με παει πιο πισω , σαν replay ενα πραγμα ... τι να φταιει ?
  5. Lucio

    Official Battlefield 3 Thread

  6. Lucio

    Official Battlefield 3 Thread

    Αδερφε μου ναι .Φταιει το λειτουργικο που δεν ειναι γνησιο και ειχα βαλει για crack το removewat.Ελα ομως που εχω τα windows 7 N και το crack windows loader δεν μου λειτουργει . Χιλια ευχαριστω και παλι για ολες αυτες τις πληροφοριες.Απλα αποφασισα οτι παω να παρω τα windows 7 γνησια και ουτε να ξανασχοληθω για τετοια θεματα , windows updates κτλ.....:banging:
  7. Lucio

    Official Battlefield 3 Thread

    Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε . Δλδ θα παιζω με cheaters , δλδ χασιμο χρονου , αφου δεν ξεκλειδωνω και πραγματα , Και να φανταστειτε οτι εχω πληρωσει για ενα παιχνιδι το οποιο δεν μπορω να το παιξω κανονικα για ενα προβλημα με realtek-punkbuster......Το ειχα φτιαξει γαμωτο παλια και επαιζα κανονικα αλλα τωρα εχω κανει τα παντα , οτι λυσεις εχω βρει στο διαδυκτιο , αυτο που ειχα κανει παλια, formats , drivers, τπτ , δεν φτιαχνει με τπτ !!!!!!!!!!!!! :shout::flag: Υ.Γ:Αν ηθελα να ψαξω στο wikipedia θα το ειχα κανει ειδη και δεν θα Postara εδω, και ουτε θα χρειαζοταν τα κανω 3 post ( με αυτο εδω) αλλα φιλε μου ( εξυπνακια ) για πιο λογο υπαρχουν τα φορουμ ? Μηπως υπαρχουν για να παιρνεις γρηγορες και ουσιαστικες απαντησεις πανω στο προβλημα που εχεις? Λεω τωρα εγω...ο βαρεμενος...Φιλικα παντα.Ευχαριστω και παλι. [ame] [/ame]
  8. Lucio

    Official Battlefield 3 Thread

    Τι χανω και τη κερδιζω αν εχω το Punkbuster off .Wikipedia και τετοια ειναι χασιμο χρονου...
  9. Lucio

    Official Battlefield 3 Thread

    Παιδια να ρωτισω , ποιες ειναι οι διαφορες παιζοντας με punkbuster off και οχι με on? Γιατι εχω το γνωστο προβλημα με το punkbuster (hardlock freeze ) και δεν μπορω να το φτιαξω με τπτ και λεω για να μην χαλιεμαι να παιζω σε servers χωρις punkbuster .
  10. Lucio

    Official Battlefield 3 Thread

    Γεια σας παιδια .Ρε παιδια εχω παλι ενα προβλημα στο battlefield που το ειχα λυσει αλλα ξαναεμφανιστηκε και δεν πλεον εχω κανει τα παντα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.Το προβλημα γινεται μονο οταν παιζω σε παιχνιδια με το punkbuster ON . Μετα απο κανα 15 με 30 λεπτα παιχνιδιου το παιχνιδι κολαει με ενα χαρακτηριστικο ηχο και μονο αν κλεισω το pc ξεκολαει.Στο internet το προβλημα ειναι γνωστο ως soundloop freeze error.Υπαρχει ρε παιδια μια γενικη λυση για να απαλαγω μια και καλη απο αυτο το προβλημα???Με Punkbuster off , και single player mode , δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Ευχαριστω !
  11. Lucio

    The iPad thread

    Με την ολικη επαναφορα χαθηκαν τα παντα μεσα στο ipad ετσι δεν ειναι ????
  12. Lucio

    The iPad thread

    Μπορω να πω οτι πλεον νιωθω πολυ κολοφαρδος και τυχερος και απο εδω και περα θα σκεφτομαι και θα εξεταζω καθε τι που θελω να αγορασω, ειδικα αν εινια και ακριβο, εξονιχιστικα!!! Την τεταρτη 6/6/12 αγορασα το νεο ιπαντ.Το χρησιμοποιησα 4 ημερες αδιακοπα και μετα ξενερωσα απιστευτα με το IOS και το AP Store και αρχισα να ψαχνω για τι μπορω να κανω ( 600 ευρα ηταν αυτα ) μπας και παρω χρημτα πισω .Βρηκα οτι τα multirama δεχονται επιστροφη αν ειναι αθικτα συσκευασια και συσκευη( ευτυχως δεν ειχα σκισει τπτ ) και σημερα παω στα multirama και μετα απο 10 φορες γτ το επιστρεφω ( εγω παντα το ιδιο , προσωπικος λογος ) ειχα κανει και καλα ολικη επαναφορα και η πλακα ειναι που μ λεει ο τεχνικος ¨ΑΑΑΑΑ δεν το προχωρησες καθολου βλεπω !!! " ,Oυτε που το ανοιξε να δει εφαρμογες και τετοια.....μονο εξωτερικα...και το κουτι και το περιεχομενο.Τεσπα παω ταμειο , λεω θελω πισω μετρητα και 619 ευρα πισω !!!!!!! :crazy_pilot::yes2::kiss3: Και εβαλα και καλα μια υπογραφη σε ενα χαρτη με το ονομα μου ολογραφως , και αυτο ηταν , εφυγα και γλιτωσα 619 ευρα !!!!
  13. Lucio

    The iPad thread

    Πηγα πριν καμια ωρα στα multirama και τους λεω θελω να κανω επιστροφη.Με ρωτανε γτ? Τους λεω πολυ προσωπικος λογος.Μου λενε ελα στον τεχνικο ν ατο ελεξει και αφου ελεξε τα παντα μου ειπαν οτι ειναι ενταξει αλλα πρεπει να παω μετα τις 2 γτ δεν εχουν λεφτα στο ταμειο ....
  14. Lucio

    The iPad thread

    Hmmm, το μονο που μενει ειναι να παω αυριο στο καταστημα , δεν με νοιαζουν τοσο τα λεφτα πισω , οσο τουλαχιστον να παρω κατι αλλο , ελπιζω να γινεται , ειναι πραγματικα σαν καινουργιο
  15. Lucio

    The iPad thread

    Στο μαγαζι ...
  16. Lucio

    The iPad thread

    Παιδια , πηρα το new ipad στις 6/6/12 .To χρησιμοποιησα ελαχιστα αλλα την συσκευασια την εχω αθικτη.Δεν εντυπωσιαστικα, εχω δικαιωμα να παω αυριο στα multirama και να το επιστρεψω??? Τουλαχιστον αν δεν μου δωσουν χρηματα να παρω ενα Laptop ....
  17. Lucio

    Official Battlefield 3 Thread

    Ρε παιδια πως φτιαχνω clan για να μπω μαζι με τους φιλους μου ? Η αυτο το "platoon" ειναι η clan στο battlefield 3 .?
  18. Lucio

    Official Battlefield 3 Thread

    Γεια σε ολους .Πρωτα απο ολα να πω οτι το παιχνιδι ειναι φανταστικο και βγαζει τα λεφτα π εδωσα για αναβαθμιση.Τωρα να πω το μεγαλο προβλημα που αντιμετωπιζω απο το bfbc2.Nα πω πρωτα οτι οταν ειχα αγορασει το bfbc2 για τους πρωτους 5-6 μηνες που το ειχα λιωσει δεν ειχα αντιμετωπισει ουτε freeze error ουτε crash ουτε τπτ , ολα αρχισαν πριν κατι μηνες και τωρα εχω το ιδιο προβλημα και με το battlefield 3 !!!!! Οταν παιζω Multiplayer , μετα απο κανα 10-15 λεπτα κολαει ολος ο υπολογιστης με εναν μονοτονικο ηχο και το μονο που μπορω να κανω ειναι hard reset.Εχω διαβασει απειρα threads στο δικτυο με παιδια που εχουν παρομοιο προβλημα.Οι πιο πολλοι λενε οτι το ελυσαν το προβλημα απενεργοποιωντας την Onboard καρτα ηχου της Realtek και μετα αγοραζαν μια μεμονομενη PCI ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ.Ελα ομως που εγω εχω την MSI BIG BANG TRINERGY η οποια δεν εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου αλλα εχει την αυτονομη quantum wave audio card που λειτουργει με realtek drivers.Δευτερον προσεξα οτι μου συμβενει σε Punkbuster servers on μονο αλλα , ελεος . αγορασα αυθεντικο παιχνιδι για να παιζω με το punkbuster off?????? Δεν ξερω τι να κανω...Πριν παρω το παιχνιδι το φανταστικα οτι ισως μου συμβει αυτο αλλα ειπα"δεν βαριεσαι ,αποκλειεται να κανουν τετοιο σφαλμα ΕΑ/DICE και να μην το εχουν διωρθωσει το προβλημα.Τελος , οποιος μπορει να μου βρει την λυση στο τι φτεει , παρακαλω ας το κανει.Εχω αγανακτισει! Δεν κλεω τα λεφτα μου , κλεω μονο οτι ΞΑΝΑ-εγινα ΚΟΡΟΙΔΟ και ******* που εμπιστευτηκα ξανα αυτην την εταιρια .Οσο καλο και αν ειναι το παιχνιδι , που οντως ειναι, ειναι τραγικο αυτο που γινεται και ηταν υποχρεωμενοι να το διορθωσουν , ευχαριστω.
  19. Lucio

    Δείξτε το κουτί σας...

    Nice Fantoma !!! υπεροχο κουτι.Να ρωτισω ξερεις κανενα e shop π να πουλα τους ρυθμιστες των ανεμιστηρων ? καταλαβες τι εννοω.Α , και να στελνει δωδεκανησα
  20. Lucio

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ακουγοντας τις συμβουλες σας και κοιτωντας προσεκτικα τις εικονες ωστε να βρω λυσεις , να το τελικο αποτελεσμα ( δεν πιστευω να το καταφερω και αλλο , τα καλωδια εινια full τεντωμενα ) :
  21. Lucio

    Δείξτε το κουτί σας...

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.