Jump to content

andkokin

Premium Members
  • Posts

    101
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by andkokin

  1. andkokin

    Modem router και σκληρος

    Ευχαριστώ παιδια, το βιντεακι βοήθησε πολυ.
  2. Εχω λοιπον ενα ασύρματο modem router της belkin. Πέρα απο τις θύρες Ethernet που εχει, εχει και μια USB. Ερώτηση: εαν στη USB συνδεσω ενα απλό εξωτερικό δίσκο με περιεχόμενο μουσικής ας πούμε, υπαρχει περιπτωση αυτο το περιεχόμενο να διαμοιραςτει, να το δει και να το αναπαράγει κάποια συςκευη οπως ενα λαπτοπ ενα iPad η ενα κινητό; Ειναι εφικτό ή η θύρα USB υπαρχει στο modem router για άλλη χρήση? Βασικα θελω να δω το περιεχόμενο του δίσκου στο iPad ώστε απο εκει με AirPlay να το στειλω σε ενα wifi ηχειακι που πριν λίγες μερες απέκτησα. Οποία βοήθεια δεκτή.
  3. andkokin

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Ναι κατάλαβα τι εννοείς. Σε λίγο καιρο που θα το επιχειρησω ελπίζω εαν χρειαστώ τη βοήθεια σου οτι θα την εχω. Και παλι σε ευχαριστώ.
  4. andkokin

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Είναι Intel 4930 τα windows einai τα 7. Αφου ειναι ίδιος ο οδηγός της 290 πρακτικά δεν θα είμαι εντάξει βάζοντας απλά τον τελευταίο? Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
  5. andkokin

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Φίλε atiman θελω να κανω αλλαγη απο 280 σε 290x και επειδή είμαι και λίγο άσχετος θα ήθελα τη βοήθεια σου. Κατεβάζω, Εγκαθιστώ και τρέχω το προγραμμα. Μεχρι εδώ τα καταφέρνω. Μετα με καθοδηγεί το προγραμμα η θα τα κανω χάλια? θα πρεπει φαντάζομαι να εχω κατεβάσει το τελευταίο οδηγό της 290 για τον εγκαταστασω αφου θα εχει απεγκατασταθη ο παλιός της 280 τρέχοντας το προγραμα σου. Τα λεω καλα η θα τα μπέρδεψω?
  6. andkokin

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Δηλαδή το εν λογω προγραμα ειναι για πλήρη απεγκατάσταση των amd driver ώστε να εγκατασταθεί κάρτα nvidia?
  7. andkokin

    Απορία σχετικά με ανεμιστηρες.

    Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας. Μου λύθηκαν πολλες απορίες. Σειρα εχει η πράξη και οι δοκιμές.
  8. andkokin

    Απορία σχετικά με ανεμιστηρες.

    Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Βρισκόμουν στο site της nzxt να δω κατι για ενα δικό τους ψυγειο που εχω και έπεσα πανω σε αυτο: http://www.nzxt.com/product/detail/148-GRID-digital-fan-controller.html Ομολογώ οτι δε το είχα προσέξει. Επίσης συνεργάζεται με την εφαρμογή CAM της nzxt την οποία εχω ήδη κατεβάσει αλλα δεν εχω ακόμα χρησιμοποιήσει καθότι στο παρών pc δεν εχω το radiator της nzxt. Επιπρόσθετα συνεργάζεται και με εφαρμογή στο IOS και Android για "πειράγματα" μεσω wifi. Κύριοι, Λέει το pdf του προϊόντος http://www.nzxt.com/uploads/downloads/manuals/Grid_2B_manual-web.pdf "PMW ανεμιστηρες θα κοντρολαρονται μεσω voltage". Επίσης λέει οτι εχει 6x 3pin υποδοχές για ανεμιστηρες και βγάζει μάξιμουμ 30 watt. Άλλα τεχνικά στοιχεία δε βρήκα κάπου οπότε να ρωτήσω εαν θα μπορούσε με spliter να πάρεις δυο οι τρεις ανεμιστηρες απο καθε έξοδο του εν λογω κουτιού. Θα σήκωνε η μια έξοδος 5 η 7,5 watt; Με μια απλή σκέψη, χρειάζομαι 8 αλλα ας πούμε οτι χρειάζομαι 10 ανεμιστηρες επι 2,5 watt ο καθένας αρα 25 watt μεχρι τα 30 περισσεύουν αλλα 5. Υπαρχει περιπτωση να κανω ζημια στο κουτάκι; Κύριε seafalco βλεποντας τη φωτο με τη πλακέτα του κουτιού μήπως καταλαβαίνετε κατι παραπάνω; Και κατι τελευταίο, Ετσι που το βλέπω το κουτάκι δε πρεπει να χωρά βυσμα 4pin απο τους pwm fans που ήδη εχω. Υπαρχει ανταπτορακι απο 4pin σε 3pin;
  9. andkokin

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Βρε παιδια μια ερώτηση θελω να κανω. Εχω τώρα μια 280 και θα την αλλαξω με μια 290. Πέστε μου λίγο την διαδικασία η μάλλον θα τη πω εγω να δω εαν την εχω καταλάβει και σας παρακαλώ διορθώσετε όπου είμαι λάθος. 1) εγκαθιστώ το προγραμα 2) το τρέχω και κανει uninstall τον υπάρχον οδηγό της 280 στη περιπτωση μου και κλείνω το pc. 3) αλλάζω τη κάρτα και ανοίγω το pc και παιρναω το τελευταίο της 290 και τελείωσα; Η κατι εχω ξεχάσει; Μια χαζή ερώτηση: οταν φύγει ο οδηγός της 280 εγω θα βλέπω κατι στην οθόνη η όχι; Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  10. andkokin

    Απορία σχετικά με ανεμιστηρες.

    Έγραψες: ακομα και χωρις να ειναι PWM , παλι θα μπορεις να κανεις αυξομειωση στροφων , απλα η διαφορα ειναι πως στο PWM η μειωση στροφων προκαλει και μειωση καταναλωσης ενω στην αλλη περιπτωση η καταναλωση του ανεμιστηρα Και ρωτάω: Πως γινεται αυξομείωση χωρίς η θεση της μητρικής να ειναι pwm; Μονο με fan controler φαντάζομαι οτι μπορει να γινει.
  11. andkokin

    Απορία σχετικά με ανεμιστηρες.

    Φίλοι μου, Οι ανεμιστηρες που εχω ειναι όλοι pwm αρα 4pin. Στις δυο θεσεις pwm που εχει η μητρική μπορω λοιπον να βαλω τα δυο σετ ανεμιστηρων που εχω και να αυξομειώνω τις στροφές. Το τρίτο σετ θελω κυρίως να δουλεύει στο φουλ σε κατι απαιτητικό αλλα σε χαλαρούς ρυθμούς δουλειάς θελω να κατεβάζω τις στροφές. Γενικά χρειάζομαι και στα τρία σετ ρύθμιση στροφών. Μάλλον δε μπορω να το κανω με καποια απο τις υπόλοιπες θεσεις. Αυτο που μου λες φίλε kpetro πως γινεται; Ποσώς με ενδιαφέρει η μειωση της κατανάλωσης. Και κατι ακόμα που δε γνωρίζω. Υπαρχουν στο εμπόριο pwm spliters με 2, με 3, ακόμα και με 5 θεσεις για αντίστοιχους ανεμιστηρες. Αυτα εχουν και βυσμα για να πάρουν ρεύμα απο το τροφοδοτικο. Που χρειαζεται αυτο; Για τη περιπτωση που δε φτάνει το ρεύμα της μητρικής; Και εαν παίρνουν ρεύμα απο το τροφοδοτικο τοτε απο τη μητρική παίρνουν μονο εντολή για τις στροφές; Εχω μπερδευτεί λιγάκι.
  12. Παραθέτω παρακάτω το PDF της μητρικής μου ώστε να γινω πιο σαφής. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA2011/X79-Deluxe/E8419_X79-Deluxe.pdf Στη σελιδα 56 λοιπον του PDF δειχνει που μπορούν να συνδεθούν funs. Στη θεση Α και Β γράφει CPU FUN PWM αρα μπορω και ελέγχω τις στροφές. Στις άλλες τέσσερις θεσεις που εχει η μητρική γράφει +5V και όχι PWM. Χρειάζομαι στο κουτι μου να ρυθμίζω τρεις ζώνες ανεμιστηρων (δυο ζώνες αποτελούμενες απο τρεις ανεμιστηρες και μια με δυο) αλλα αντί για τρεις PWM θεσεις εχω δυο. Και ρωτάω λοιπον οι άλλες 4 θεσεις της μητρικής μπορούν να ειναι pwm (γιατι βλέπω 4pin να εχουν και αυτές) η όχι; Στη περιπτωση που κάποιος που ξέρει μου απαντήσει οτι δεν ειναι, τοτε να κανω άλλη μια ερώτηση που με παει σε εναλλακτική λύση. Βάζοντας στη μια PWM θεση 5 ανεμιστηρες που στα χαρακτηρίστηκα του καθενός λέει: Current 0,09 A Watt 2,4 αρα εαν τα λεω καλα 5 χ 0,09= 0,45 Α και 2,4 χ 5 = 12watt Μήπως τοτε δημιουργήσω κάποιο θεμα στη μητρική κυρίως με τα Watt που ειναι ακριβώς αφου οπως αναφέρει εχει μάξιμουμ 1Α και 12 Watt. Ευχαριστώ για την οποία βοήθεια. Α, η λύση του fan controller δεν ειναι εφικτή.
  13. andkokin

    Ανεμιστήρες για H110

    Έχω 4 140ρηδες bequiet και δεν τους ακούς καθόλου σε δωμάτιο με απόλυτη ησυχία. Στους προτείνω ανεπιφύλακτα αλλα να πάρεις τους pwm για να παίζεις με,τις στροφές.
  14. andkokin

    Πρόβλημα με R290 και heatsinks (ψυκτρες).

    Ναι με ανταπτορακι θα το δουλέψω, ετσι ειναι και του φίλου το θερμοπίστολο. Βέβαια ολα αυτα, εαν μεχρι τοτε δεν εχει εμφανιστεί η "σουπερμαντολινη" απο την οποία θα ρίχνεις μια σταγόνα πανω στη ψυκτρα και αυτη θα ξεκολαει (θα'θέλα) !!! Felix πατάω στο ipad απο όπου και γράφω το εικονίδιο που λες και μου ζητάει URL της φωτο. Μήπως λέω μήπως πρεπει να ανοίξω λογαριασμό σε καποια απο αυτα τα σάιτ flirk η κατι τέτοιο; Δηλαδη οποία φωτο εχω δει σε αυτο το φόρουμ ειναι ανεβασμένη κάπου ώστε να τη δείχνει;
  15. andkokin

    Πρόβλημα με R290 και heatsinks (ψυκτρες).

    Amdακια, Βασικα έχεις δίκιο με το περί βιασυνης. Βρήκα να δανειστω θερμοπίστολο, θα παρω και ενα κοπιδι και θα κανω αναπαράσταση του πιο πανω video. Βέβαια απο τη Phobya νεο δεν εχω ακόμη αλλα μάλλον χρειάζεται υπομονή. Τώρα οτι ειναι να γινει θα γινει ισως απο βδομάδα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Θα επανέλθω. Τελικα πως γινεται να ανεβάζω φωτο στο φόρουμ; Υπαρχει κάποιος οδηγός;
  16. andkokin

    Πρόβλημα με R290 και heatsinks (ψυκτρες).

    Δηλαδή θες να μου πεις εαν κατάλαβα καλα, οτι τζάμπα προσπάθησα να βαλω ψυκτρες στα τσιπάκια μνήμης, δε χρειαζόταν. Εκτός εαν το οτι η δικια μου δεν ειναι X αλλα απλή 290 αλλάζει κατι. Κατάλαβα καλα;
  17. andkokin

    Πρόβλημα με R290 και heatsinks (ψυκτρες).

    Το οτι βιάστηκα το ομολόγησα στην αρχή. Εντάξει βιάστηκα, δε θα το ξανακάνω. Εσυ φίλε μου music το x60 με g10 το έχεις στη 290 gpu η με καμία άλλη πατέντα; Και εαν ειναι με g10 τοτε το πρόβλημα με τη θερμοκρασία στη μνήμη πως το έχεις λύσει; Και παλι να πω οτι έκανα μακακια και βιαστικά υπερβολικά.
  18. andkokin

    Πρόβλημα με R290 και heatsinks (ψυκτρες).

    File Felix ναι το μείγμα ήταν αυτο 4:1, νταμάρι. Το βίντεο ειναι πράγματι κατατοπιστικό, και απο οτι βλέπω δύσκολο για τα χοντροκομενα και αγαρμπα χέρια μου. Περιμένω και καμία ιδέα απο Phobya (άραγε ποτε θα απαντήσει) και θα δω τι σκ... θα κανω. Ξαφνικά Μου μπαίνουν ιδέες μηχανουργείου παλι και dremel που δε εχω γιατι δε πιάνουν τα χεράκια μου είπαμε, Τέτοια πράγματα. Πρακτικά για να κόψει κάποιος τα ψυκτρακια περίπου 0,3 εώς 0,5 cm ετσι οπως ειναι κολλημένα πανω στη κάρτα λέτε να ειναι εφικτό; (Δε ξερω να ανεβάζω και φωτο να δείτε πως ειναι βρε παιδι μου, να πάρετε μια ιδέα για το τι εννοώ.) Αυτα τα σπινθιρακια απο το κόψιμο να κανουν ζημιά; Κάποιος που να κανει τέτοιες εξειδικευμένες μαστροδουλειές να του την στείλω πακέτο;
  19. andkokin

    Πρόβλημα με R290 και heatsinks (ψυκτρες).

    Το δοκίμασα φίλε αλλα τζίφος, δε κουνιέται καθόλου. Η κολα ειναι τσιμέντο. Έστειλα Mail στη Phobya και αναμένω. Βρε παιδια πόνεσαν τα ματιά μου απο το διάβασμα σε φόρουμ μήπως και πέσω κάπου σχετικά αλλα η κανεις παγκόσμιως δεν εχει πάθει κατι ανάλογο η φταίνε τα αγγλικά μου. Κάποιος κάπου θα ξέρει κατι και θα μας το πει, είμαι σίγουρος. Και πριν απο λίγο με πήραν απο κούριερ οτι ήρθε το δέμα μου (NZXT H440 black red). Θα ξεκίναγα απο Σαββατοκύριακο το ξεστησιμο απο το ενα κουτι και το στήσιμο στο νεο, gamoto! Με τέτοιο κουτι πειρασμό http://www.nzxt.com/product/detail/143-h440-performance-mid-tower.html πόση υπομονή να κανει κάποιος; Βοηθήστε πατριώτες!
  20. andkokin

    Πρόβλημα με R290 και heatsinks (ψυκτρες).

    Μόλις βρω χρόνο θα το κανω. Είπα να ρωτήσω εδώ μήπως.... Γιατι εαν η phobya απαντάει οπως η coolermaster (δηλαδη 19 μερες) τοτε το χάσαμε το παιχνίδι.
  21. andkokin

    Πρόβλημα με R290 και heatsinks (ψυκτρες).

    Δε το είχα προσέξει, 152 βαθμούς! Διερωταμε εαν Υπαρχει περιπτωση φίλε μου να πιάσω τέτοια θερμοκρασία πανω στη κάρτα χωρίς να πάθει κατι; Αλήθεια αυτα τα θερμοπίστολα που δουλευουν με πανω απο 300 βαθμούς θα βοηθούσαν στο θεμα μου; Γιατι να πάω τη κάρτα σε μηχανουργειο ώστε να κατεβάσω τα ψυκτρακια μισό πόντο που χρειάζεται, το σκέφτηκα και το ξέχασα ταυτόχρονα. Παιδια βοηθήστε γιατι 400 κατι ευρώπουλα κάρτα ειναι κρίμα να παει χαμένη.
  22. andkokin

    Πρόβλημα με R290 και heatsinks (ψυκτρες).

    Όχι δε γινεται γιατι το kraken ειναι ενιαίο. Μιας και θα λείπω καμία βδομάδα μήπως Κάποιος άλλος φίλος ξέρει κανά άλλο κολπακι για να βγούνε τα ρημάδια;
  23. andkokin

    Πρόβλημα με R290 και heatsinks (ψυκτρες).

    Ετσι οπως ειναι τώρα με τον επεξεργαστή γυμνό ειναι πρέπον να μπει στη μητρική; Τι θερμοκρασίες θα αναπτύξει; Δε νομίζεις οτι μάλλον ειναι λίγο δύσκολο να γινει αυτο; Αυτο με το πιστολάκι τι ειναι; Ζεσταίνω το σημείο και δοκιμάζω να δω εαν κουνιέται; Απλό μου φένεται αλλα τι προσοχή χρειάζεται και που μπορει να γινει ζημιά; Καμία άλλη ιδέα;
  24. Εχω μια R 290 και αφου είχα ενα ψυγείακι αχρησιμοποίητο απο λάθος αγορα είπα να παρω αυτο Kraken ώστε να να μη κάθεται το ψυγείακι και γιατι εν τελεί μου φάνηκε πολυ ωραίο ολο το θεμα για τη ψύξη της καρτας. Διάβασα σε διαφορα φόρουμ οτι το ολο θεμα πάσχει μονο στο κομμάτι της ψύξης των τσιπ μνήμης και των vrm (δε ξερω τι στο καλό ειναι αυτο), αλλα λύνεται με τη τοποθέτηση heatsinks (ψυκτρες) στα επίμαχα σημεία. Παράγγειλα λοιπον τα ψυκτρακια και οταν ήρθαν έκανα το μοιραίο λάθος για το οποίο χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Δεν ήθελα να περιμένω ποτε θα ερχόταν το kraken απο το ebay και αποφάσισα να βαλω μια παλιά κάρτα στο πισι και να παρω την R290 για ξεβράκωμα. Παίρνω λοιπον αυτο Phobya 2-component Thermal glue at Xoxide! και αρχίζω να κολλάω τα ψυκτρακια (τι το'θελα. Ολα πήγαν ρολόι (πρωτη φορά τέτοιο επιχηρημα) και την επόμενη ήταν ακουνητα. Και να που έρχεται και το kraken μετα απο μια βδομάδα. Και διαπιστώνω οτι τα ψυκτρακια ειναι πιο ψηλά απο οσο πρεπει και δε μπορει να τοποθετηθεί το kraken. Πως θα τα ξεκολισω βρε παιδια; Δε κουνιούνται καθόλου. Φοβάμαι να βαλω πιο πολυ δύναμη μη τυχόν κανω ζημιά στη κάρτα. Και σε αυτα τα vrm που ειναι και πιο μικρουλια, ούτε να τα αγγίξω δε μπορω. Καμία ιδέα φίλοι μου;
  25. andkokin

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Το κλειστό UAC τι ειναι; Εχει να κανει με το administrator φαντάζομαι. Μονο εγω είμαι χρήστης στο πισι και δεν υπαρχει άλλο προφίλ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.