Jump to content

nikos_f3n

Premium Members
  • Posts

    89
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by nikos_f3n

  1. nikos_f3n

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Ελα πες θα κοιμηθεις μαζι της το βραδυ ???
  2. nikos_f3n

    Δικαιώματα καταναλωτή

    " Αρχικό μήνυμα απο Herc Εμφάνιση μηνυμάτων Πουλαει ενας κατασκευστης 5 εκατομμυρια καρτες και θα πρεπει να εχει αλλα 5 εκατομυρια στην αποθηκη να καθονται για τυχον εγγυηση. Αν κατι τετοιο ειναι αδυνατον δεν φταιει ο πελατης! Του υποσχεσαι με την εγγυηση οτι θα εχεις το προιον! " Ο Herc εχει δικαιο σε αυτο, δε εχεις τοσο μεγαλο αποθεμα. Δεν γινεται να χεις. Γι αυτο η εγγυση λεει αντικατασταση με το ιδιο, η επιστροφη χρηματων (πιστωση). Εγω παντως ρωτησα 3-4 ατομα μεταξυ τους δικηγορο, μελος κεπκα, αλλα και φιλο εμπορο. Ολοι ειπαν το ιδιο. Καλυψη με το ιδιο προιον η πιστωση χρηματων που λεει το τιμολογιο. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. Επισης κανεις δεν ειπε για ανταλαγη προιοντος με νεο μοντελο. Μονο αν δεχθει ο πελατης τετοιο συμβιβασμο. Αυτο ουτε γω το ηξερα. Ανιρ οτι εγινε εγινε, μην ασχολεισαι αλλο, ο καθενας οπως βολευεται. 900 σελιδες ακρη δε θα βγει.
  3. nikos_f3n

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Οκ οποτε ο καθενας οπως βολευεται ! Αν σε ενδιαφερουν μονο οι επιδοσεις, ναι και γω θα δεχομουν την 670, αν και λιγο ψαξιμο παραπανω σε καποιες νομικες υπηρεσιες και μαθαινεις ακριβως τι δικαιουσαι.
  4. nikos_f3n

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Εγω παλι καταλαβα οτι πηρε την τιμη αγορας σε πιστωση και αν δεν ηταν νομιμο και προβλεπομενο γιατι του τη δωσανε ?? Εχουν καποιο κερδος? Την λεξη αξια βλεπω την ερμηνευεις οπως σε βολευει...
  5. nikos_f3n

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Συμφωνω, περα απο το κομματι το δικαστικο ειναι και η φημη του καταστηματος... Επισης η εγγυηση ειναι ευθυνη του κατασκευαστη του προιοντος και οχι του καταστηματος. Το καταστημα ειναι ο μεσαζον και παντα θα παρει την αποζημιωση που προβλεπεται ασχετα αν εξυπηρετησει τον πελατη η οχι. Πιστευω καλο θα ηταν να επικοινωνουμε και με τον κατασκευαστη αν δε μας εξυπηρετησει το καταστημα. Τεσπα, το θεμα ειναι να εξυπηρετειται ο πελατης συμφωνα με τον νομο και τους ορους εγγυησης.
  6. nikos_f3n

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Αυτο λεω και γω, ισης ΑΞΙΑΣ και ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... Οσο για την τιμη τελευταιας πωλησης κτλ αυτο δε νομιζω να ισχυει γιατι δεν υπαρχει επισημη αντικειμενικη αξια. Το μονο επισημο χαρτι κοστολογισης ειναι η αποδειξη αγορας που εχεις στο χερι σου. Οσο για την αξια αντικειμενου. Τα ιδια ισχυουν στα 10 ευρω τα ιδια και στα 50.000ευρω. Το θεμα εγγυηση ειναι μπλεγμενο μονο στην Ελλαδα. Και αυτο γιατι χρησιμοποιουμε την λογικη και οχι τους νομους.
  7. nikos_f3n

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Εμενα παντως το οτι οι περισσοτεροι θεωρουν οτι το σωστο ειναι να μη αποζημιωνει ενα καταστημα συμφωνα με τα προβλεπομενα της εγγυησης, το δεχονται αλλα και το επαυξανουν, μονο υποπτο σκοπο μου δειχνει... Οκ ξερω οτι πολλοι κερδοσκοπουν απεναντι σε πελατες με τις εγγυησεις. Το θεμα ειναι γιατι οι πελατες να το επαυξανουν κιολας? Μηπως αρνουμαστε οτι μας επιασαν μα#@ες. Τοσος εγωισμος ποια? Και για οσους λενε οτι δεν καλυπτει η εγγυηση την τιμη αγορας τιμολογιου. Διαφωνω Οταν το προιον αλλαζει με καινουργιο, παντα προβλεπεται προιον ιδιας ΑΞΙΑΣ. Οι επιδοσεις δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση και καμμια βαση. Εγω το χω κανει σε 3-4 προιοντα οχι πληροφορικης και παντα ηταν ακριβοτερο αυτο που μου δωσανε ΧΩΡΙΣ να πληρωσω ουτε την διαφορα... Πχ μηχανη καφε που αλλαξα. Αγορασα 90ευρω χαλασε στην εγγυηση, αλλαχθηκε με νεο μοντελο 105ευρω χωρις να δωσω τα 15εξτρα. Και κατι ακουστικα που αλλαξα 30 ευρω αλλαχθηκαν με ιδια.. Μια οθονη 24" samsung 250 ευρω περιπου, ειχε αλλαχθει με 24" νεο μοντελο περι τα 40 ευρω διαφορα που δεν πληρωσα φυσικα... και ενα παιδικο καροτσι που εσπασε εξαρτημα στην εγγυηση πληρωσα μονο μεταφορικα για αποστολη...
  8. Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Καλυτερα να παιζω τα mp3 μου απο την tv που ειναι συνδεδεμενη με οπτικη στον ενισχυτη η οπως τωρα απο λαπτοπ καρτα realteκ hd onboard και καλωδιο jack 10μετρα?
  9. nikos_f3n

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Κατι μενει πισω πριν την εγκατασταση των καινουργιων, να υποθεσω αν πας στον φακελο της ati technologies και τα τρεξεις απο κει σου βγαζει σφαλμα, εμενα ετσι μου εκανε... δεν ξερω κατι παραπανω σε αυτο, εγω απλα τα εκανα σε XP ολα αυτα στην δουλεια, σπιτι δεν εχω βαλει στα 7 ακομα νεους drivers (10.5) και δεν το βλεπω να το κανω, καλα ειμαι κ ετσι
  10. nikos_f3n

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Τοτε δοκιμασε να κανεις ολα τα παραπανω, unistall, driver sweep σε safe mode,καθαρισμα το windows/prefetch, και ριξε και ενα registry cleaner πριν κανεις εγκατασταση τους καινουργιους, ελεος αν δεν δουλεψει, sto driver sweper μονο ενα αρχειο μου εμεινε στο τελος που δεν μπορουσε να σβησει στο system32/atixxx.dll δεν θυμαμαι ακριβως ονομα...
  11. nikos_f3n

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Φτιαχτηκε το προβλημα με το catalyst, επρεπε να παω στο windows/prefetch και να σβησω οτι ειχε σχεση με ατι αφου το driver sweeper δεν το εκανε μονο του... τωρα ολα μια χαρα !!:jump1:
  12. nikos_f3n

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Εγω παντος εβαλα 10,7 και δεν ανοιγει με τπτ το catalyst... εκανα και αφαιρεση με driver sweeper απο safemode αλλα τπτ
  13. nikos_f3n

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Εγω παντος εχω τους 10.5 και θα μεινω εκει απ'οτι φαινεται...
  14. nikos_f3n

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Ενα reboot παντα ωφελει, μη ξεχναμε...ειναι windows...
  15. nikos_f3n

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Ευχαριστω, την 10.5 εχω και βλεπω οντως 7-9 αρχεια ακριβως δεν θυμαμαι, ποσα το απογευμα θα ξαναδω..
  16. nikos_f3n

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Δηλαδη για να ξεκαθαρισουμε, τα βηματα ειναι: Κανουμε κανονικο uninstall απο control panel. Κανουμε soft η complete uninstall απο τον atiman. Επανεκινηση και εγκατασταση των νεων driver. Ετσι δεν ειναι? :to_pick_ones_nose:
  17. nikos_f3n

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Παιδια μια ερωτηση, εχθες κατα τυχη στο dxdiag παρατηρησα οτι στο display-> main driver ειχε καμμια 10αρια .dll αρχεια, εχω δει οτι εχει συνηθως 3-4 αρχεια στον main driver αλλα οχι τοσα πολλα, μηπως ειναι σκουπιδια? να καθαρισω εντελως τα αρχεια της ατι και να κανω μια καθαρη εγκατασταση?
  18. nikos_f3n

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Flight Simulator X αφου εβαλα, REX2,ENBSERIES για HDR, FSPASSENGERS κανω πτησεις με την ολυμπιακη με ενα airbus a320, επιβατες, προστιμα, μισθος, στολος ολα κανονικα...:crazy_pilot:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.