Jump to content

dfk_7677

Premium Members
  • Posts

    1.015
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

1 Follower

About dfk_7677

  • Γενέθλια 07/06/1977

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dfk_7677's Achievements

  1. dfk_7677

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Ευχαριστούμε το Pronews για το λογικό άλμα το οποίο γίνεται στον τίτλο, παραβιάζοντας κάθε οικονομική θεωρία. Πώς θα πάρουμε clicks άλλωστε;
  2. dfk_7677

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Κ. Χατζηδάκης: Οι 350.000 από τις 600.000 από τη γενιά του brain drain έχουν γυρίσει WWW.CAPITAL.GR Φορολογία, χρηματοδότηση, εργασιακές σχέσεις, ποιότητα ζωής, κοινωνική πολιτική τα "κλειδιά" για να επιστρέψουν εκείνοι που έφυγαν. Ορίστε βρε, όλο γκρινιάζετε. Όλα θα τα καταφέρει η κυβερνησάρα.
  3. dfk_7677

    Πόλεμος στην Ουκρανία

    Αυτά βλέπω και μετά λέω πόσο άτυχοι είμασταν που στη Διάσκεψη της Γιάλτας δε μας έδωσαν στον Στάλιν...
  4. Πηγή: Eurobarometer Ψέμματα κι αυτοί θα λένε. Άλλωστε γνωρίζουμε τι κάνουν εκεί στις Βρυξέλλες..
  5. Δημοσκόπηση Marc: 54,8% ναι στον γάμο των ομόφυλων και 52,9% στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια WWW.CAPITAL.GR Κερδίζει έδαφος στην κοινή γνώμη η υποστήριξη νομιμοποίησης του πολιτικού γάμου ατόμων του ιδίου φύλου.
  6. Σου υπενθυμίζω εδώ ότι οι ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές πράξεις ήταν παράνομες σε πάρα πολλές χώρες τον 20ο αιώνα. Τσιπάκια δεν είχαν τότε. Αν κάποιος πιανόταν να το κάνει, φυλακή. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνεται και σε αυτή την περίπτωση. Αν κάποιος αποκτήσει βιολογικό παιδί και αποδειχτεί ότι είναι ομοφυλόφιλος/το μεγαλώνει με κάποιον άλλο του ιδίου φύλου να του αφαιρείται η κηδεμονία. Δεν είναι εύκολο, αλλά όχι ανέφικτο και θα αντιμετωπίσει ένα αριθμό περιπτώσεων όπως αυτές τις οποίες θες να αποφύγεις (τέκνα τα οποία μεγαλώνουν από ομοφυλόφιλους). Δε λέω ότι θα λύσει τελείως το πρόβλημα, αλλά θα το μειώσει. Που διαφωνείς; Όσο για το δυστοπικό δεν το καταλαβαίνω. Εφόσον σε νοιάζουν τα δικαιώματα (για μια καλή ανατροφή) των τέκνων περισσότερο από αυτά (να αποκτήσουν παιδί) των γονέων, πρέπει ο νομοθέτης να τα υπερασπιστεί. Που διαφωνείς; Άρα καμία διαφορά αν είναι ετεροφυλόφιλος ή ομοφυλόφιλος, το πρόβλημα είναι για σένα ότι το παιδί θα μεγαλώσει χωρίς μητέρα. Σωστά; Όχι. Σε διαβεβαιώ ότι είμαι πολύ πιο αυστηρός από ότι είσαι εσύ, αλλά και το σύνολο της κοινωνίας, όσον αφορά το τι είναι οκ στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Το θεωρώ τη μεγαλύτερη ευθύνη που μπορεί να αναλάβει ένας άνθρωπος και πρέπει σε κάθε περίπτωση τα δικαιώματα των παιδιών να βρίσκονται παραπάνω αξιακά από αυτά των γονέων. Η διαφορά μας είναι ότι η αυστηρότητά μου δε διαχωρίζεται ανάλογα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις, την ύπαρξη μητέρας ή πατέρα, αλλά μόνο στο ποιο είναι το περιβάλλον που μεγαλώνει αυτό το παιδί. Μεγαλώνει με αγάπη; Μεγαλώνει έχοντας τα απαραίτητα; (Δεν εννοώ ipad) Αφιερώνουν αρκετό χρόνο οι γονείς/γονιός του σε αυτό; Και πολλά άλλα. Αν ήταν στο χέρι μου, σημαντικό ποσοστό ετεροφυλόφιλων γονέων θα έχαναν την κηδεμονία των τέκνων τους, διότι είναι παντελώς ακατάλληλοι. Όσο δυστοπικό και αν σου ακούγεται. Όσο απειλημένος νιώθεις εσύ από τους ομοφυλόφιλους, αλλά τόσο νιώθω εγώ από τους πραγματικά προβληματικούς.
  7. Μου είπες δε θες να απαγορευτεί δια νόμου το να έχουν οι ομοφυλόφιλοι βιολογικά τέκνα. Γιατί; Ο Στέφανος με τη βοήθεια του χεριού του εκσπερματώνει σε δοχείο. Το περιεχόμενο με τη βοήθεια σύριγγας τοποθετείται στον κόλπο γυναίκας. Εξαιρετικά διαστημικός και όχι τεχνολογικός (εκτός αν μια σύριγγα θεωρείται τεχνολογικό επίτευγμα στις μέρες μας) τρόπος ο οποίος δεν απαιτεί να έλκεται σεξουαλικά ο Στέφανος από τη γυναίκα που θα κάνει το παιδί του. Στην περίπτωση πάλι ομοφυλόφιλης γυναίκας, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα καθότι το ότι δεν ερεθίζεται από τους άντρες, δεν την εμποδίζει καθόλου να κάνει λίγο υπομονή και με τη χρήση λιπαντικού για να μην νιώθει ενοχλήσεις, να μείνει έγκυος με τον πρωτόγονο τρόπο. Συμπέρασμα: Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει ένα παιδί οι οποίοι δεν απαιτούν να υπάρχει σεξουαλική έλξη μεταξύ των γονέων και συνεπώς το ότι "απαγορεύεται" στους ομοφυλόφιλους από τις προτιμήσεις τους να έχουν βιολογικά παιδιά το οποίο έγραψες πιο πάνω είναι μπούρδα. Να τα γράφουμε όπως σε 5χρονο παιδί γιατί όταν στριμώχνεσαι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αν δε μπορείς να παρακολουθήσεις τι έχει γίνει quote καλύτερα να μην απαντάς. Τί ζευγάρι και μπαρμπούτσαλα; Έγραψες για ένα παρουσιαστή, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος και έκανε συμφωνία με μια φίλη του να του κάνει παιδί. Και σε ρώτησα τι διαφορά έχει αν ήταν ετεροφυλόφιλος ο οποίος θέλει να γίνει πατέρας; Υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανδρών οι οποίοι αν και δεν έχουν σύντροφο θέλουν παιδί.
  8. Γιατί; Εγώ βλέπω ότι θα έλυνε πολύ περισσότερα προβλήματα για τα τέκνα από όσα μπορεί να προκύψουν από το νομοσχέδιο. Γιατί να διευκολύνουμε νομικά κάτι ήδη γίνεται και προκαλεί προβλήματα στην ανατροφή αυτών των τέκνων; Μετά έρχεται ο @Proteas και με κατηγορεί ότι αναφέρομαι σε μπούρδες. Δηλαδή ο μόνος τρόπος να μείνει έγκυος μια γυναίκα είναι το ευχάριστο και επιθυμητό και για τους 2 εμπλεκόμενος κολπικό σεξ χωρίς αντισύλληψη; Δεν υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι εξόδου του σπέρματος από τους όρχεις και η εναπόθεσή του στη μήτρα; Πρέπει απαραιτήτως να είναι εξωσωματική; Δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα μήπως για το πως γίνονται τα παιδιά; Δεν αναφερόμουν σε σένα. Εσένα κατάλαβα ότι η ένστασή σου είναι ότι δε θες οι ομοφυλόφιλοι να μεγαλώνουν παιδιά γιατί δεν είναι καλό γι' αυτά. Προγενέστερες συμφωνίες μπορούν να υπάρχουν και ανάμεσα σε ετεροφυλόφιλους, δεν έχει αυτό σχέση με τις σεξουαλικές προτιμήσεις.
  9. Αυτό σημαίνει όχι στην ερώτησή μου; Έγραψες για ηθική αξίωση του γάμου των ομοφυλοφίλων. Αν δεν έχουν αξίωση σε ένα θεσμό, δεν την έχουν για να μην αλλοιωθεί ο θεσμός, σωστά; Αυτή είναι η ένστασή σου; Ότι αν επιτραπεί ο γάμος ομοφυλοφίλων (όχι θρησκευτικός, αυτό είναι θέμα της εκκλησίας και όχι της κοινωνίας), θα αλλοιωθεί ο θεσμός;
  10. Άρα κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να ψηφιστεί νόμος ο οποίος απαγορεύει τα βιολογικά τέκνα σε όποιον/α είναι ομοφυλόφιλος/η; Μήπως να απαγορευτεί και στις ανύπαντρες μητέρες να μείνουν έγκυες, αφού υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην έχει πατέρα (στην ανατροφή του) το παιδί; Δεν προαποφασίζει κανείς, είτε ετεροφυλόφιλος, είτε ομοφυλόφιλος. Ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός πατέρα δεν προκαθορίζει το αν θα έχει μητέρα (νομικά) το παιδί. Αυτό αποφασίζεται από το αν θα υπάρξει κάποια πρόθυμη να αποποιηθεί την κηδεμονία, άσχετα με το σεξουαλικό προσδιορισμό του πατέρα. Και το αντίστοιχο αν η ομοφυλόφιλη είναι η μητέρα. Άρα για σένα αποτελεί πρόβλημα ότι ο ιερός θεσμός του γάμου θα βεβηλωθεί αν συμβαίνει μεταξύ ομοφυλόφιλων, σωστά;
  11. Ειλικρινής απορία: Ποιον εννοείς; Κατάλαβα, με μπέρδεψε το αμερικάνικος, σκεφτόμουν κάποιο αμερικάνο.
  12. Όλος αυτός ο ντόρος γίνεται δηλαδή επειδή μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί να αποκτήσει γονεϊκά δικαιώματα σε παιδί που δεν είναι βιολογικά δικό του ένα ομοφυλόφιλο άτομο. Το ότι κάθε ομοφυλόφιλος σήμερα μπορεί να αποκτήσει βιολογικό παιδί και να το μεγαλώνει με τον/την σύντρόφο του δε σας ενοχλεί; Δε μπορεί ο Κασσελάκης να κάνει παιδί με γυναίκα η οποία εκ των υστέρων να αποποιηθεί της κηδεμονίας της; Ή δε μπορεί μια ομοφυλόφιλη να αποκτήσει παιδί με ένα τυχαίο άντρα ο οποίος δε θα διεκδικήσει πατρότητα (ακόμα πιο εύκολο); Δε βλέπω κανέναν να σκούζει για αυτά.
  13. Νομίζω ότι έχω γράψει και παραπάνω ότι δεν είμαι υπέρ του νομοσχεδίου, ούτε και κατά. Θεωρώ το ζήτημα ελάσσον και απορώ γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Πολιτικά δεν είναι προς όφελος της κυβέρνησης να προχωρήσει, δεν ξέρω γιατί το κάνει (δεν είμαι συνομωσιολόγος), ούτε με ενδιαφέρει το συμφέρον του κάθε κόμματος. Εσύ πιστεύεις ότι ο γάμος πρέπει να έχει νομική υπόσταση όταν υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο τα καλύπτει όλα; Όλες οι αντιδράσεις πιστεύω αφορούν το θεσμό του γάμου (κυρίως από θρησκευτικής απόψεως) και είναι του σκεπτικού ότι δε θέλω να μοιραστώ αυτό που κάνω εγώ με το πουλάκι μου, δε μπορεί να το κάνει ο άλλος που δεν είναι σαν κι εμένα. Δικαιωματισμός σε όλο του το μεγαλείο. Το ότι έχει νομική ισχύ μια θρησκευτική τελετή, δεν ενοχλεί κανένα; Εσύ συμφωνείς με αυτό @Simon; Πιστεύεις ότι η επιθυμία φύλου του τέκνου από έναν ετεροφυλόφιλο είναι διαφορετική από την επιθυμία φύλου του τέκνου από έναν ομοφυλόφιλο; Εγώ πιστεύω ότι είναι και τα 2 εγωϊστικά και πρέπει να τυχγάνουν της ίδια αντιμετώπισης. Τα παιδιά δεν έρχονται στον κόσμο τούτο για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των γονέων. Ξέρω ότι η ιδέα αυτή είναι βαθιά ριζωμένη στους συντηρητικούς γι' αυτό ακριβώς και έχουν προβληματικές σχέσεις με τα παιδιά τους αν τύχει να είναι πχ ομοφυλόφιλοι ή να ακολουθήσουν εν πάση περιπτώσει μια πορεία που δεν συμφωνεί με τα πιστεύω τους.
  14. Άλλαξε το Κασσελάκης με το κάθε ετερόφυλος πιθανός γονέας, ο οποίος μπορεί να θέλει κάποιο συγκεκριμένο φύλο για τα παιδιά του και βέβαια ούτε σκέψη να τεκνοθετήσει αντί να κάνει τα δικά του γιατί βέβαια πρέπει να μεταφερθούν τα φοβερά ανεπανάληπτα γονίδια. Οι συντρηπτική μας πλειοψηφία πιστεύουμε ότι είμαστε φοβεροί και ανεπανάληπτοι και ότι πρέπει να διαιωνίσουμε, δεν καταλαβαίνω γιατί αποτελεί ο Κασσελάκης κάτι το διαφορετικό. Τα γράφετε αυτά λες και εμείς ζούμε σε άλλη κοινωνία, δε βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας. Μπουρδολόγος είναι σε κάθε συζήτηση η οποία προκύπτει, είναι ο τρόπος που απαντάει. Ο λόγος ο οποίος κάποιοι απαντούν είναι επειδή αγανακτούν με το να γράφονται τέτοιες μπούρδες αναπάντητες, όχι γιατί κάποιος πιστεύει ότι θα αλλάξει κάτι. Πολύ καλύτερο επιχείρημα θα ήταν ότι φοβόσαστε πολύ αυτό που συμβαίνει, ότι οι απόψεις σας δε θα είναι αποδεκτές από την πλειοψηφία της κοινωνίας. Η πρόοδος μπορεί να μην είναι πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά δυστυχώς για σας είναι αναπόφευκτη.
  15. Ακολουθήστε Ian Miles Choeng για να ξέρετε πρώτοι την αλήθεια. Δόξα στον μεγάλο Elon Musk ο οποίος ελευθέρωσε το Twitter.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.