Jump to content

ElGreco

Premium Members
  • Posts

    552
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About ElGreco

  • Γενέθλια 01/12/1974

ElGreco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ElGreco

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Πρωτη φορα βλεπω τον ορο rapid (ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι), με πρωτη ευκαιρια ομως θα ακολουθησω τις οδηγιες σου κ βλεπουμε πως θα παει. Ενημερωτικα, τα τελευταια 5 χρονια χρησιμοποιω τον ιδιο INTEL SSD και δεν εχω αλλαξει κατι! Σε ευχαριστω για το αμεσοτατο support.
  2. ElGreco

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Ξερεις πολυ καλα ποσο εκτιμω την δουλεια που κανεις και οντως εχω χαςει επειςοδια!!! Στο φορουμ σου αν δεις μπηκα, αλλα πηγα εκει που εχεις την καθε εκδοση κ δεν προσεξα κατι... Οπως και να εχει, κατι δεν παει καλα με το συστημα μου κ τον uninstaller... Εβαλα τους τελευταιους amd drivers και το Amd settings (υποθετω ετσι λεγεται τωρα το ccc) δουλευει μια χαρα... Μετα τα BSOD που ειχα με τον uninstaller 10, ειπα να ξαναβαλω τον 8.3.6 και να τεςταρω πως αυτος δουλευει... Επελεξα auto uninstallation και παλι στο reboot ειχα... BSOD... τωρα απλα σταματησα να χρησιμοποιω τον uninstaller σου και ολα ειναι ρολοι. Μπορει να φταιει το συστημα μου, τι να πω... Παντως εντελως καλοπιστα επετρεψε μου να πω πως θα βοηθουσε πολυ αν αντι για την λεξη "RAM DISK" χρησιμοποιησεις το ευρεως γνωστο "SSD", ενω σε ενα προγραμμα με τοσο μεγαλη βαρυτητα θα αφιερωνα εγω προσωπικα θα αφιερωνα λιγο χρονο να φτιαξω λιγο τα Αγγλικα του (δεν ειναι ουσιαστικο, αλλα θα δειξει ακομα πιο Professional).
  3. ElGreco

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    BSOD ... ... ηταν το αποτελεσμα χρησης της εκδοσης 10. Μεχρι σημερα ουδεποτε μου δημιουγησε προβλημα ο uninstaller, παρ ολα αυτα παντα υπαρχει η πρωτη φορα. Ειχα τον 8.3.6, τον απεγκατεστησα, εβαλα τον 10, τον ετρεξα, οταν μου ανεφερε για παρουσια RAM DISK και Safe Mode ειπα οχι (αν και δεν καταλαβα τι εννοεις με τον ορο ram disk Γιαννη, υποθετω οχι SSD!), μετα τρεξανε ολα ρολοι μεχρι το reboot, που οδηγησε σε 2 απανωτα attempts με BSOD!!! Ευτυχως το Restore point μεσω του Windows STARTUP REPAIR τα εφτιαξε σχεδον ολα... δεν μπορω να ανοιξω το CC Center!!!
  4. ElGreco

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Δουλεψε εξαιρετικα η εγκατασταση...Παντως εντυπωσιαστηκα! Απο 15 fps στο unigine με i7-2600 (pc φιλου μου) και amd hd6950 πηγε στα 55fps με την GTX970 ενω δεν ειδα ιχνος απο stuttering, που εγω εχω στο δικο μου pc με τις διπλες 7970! Οι πρωτες μου εντυπωσεις απο τους Geforce drivers ειναι εξαιρετικες, butter smooth!!! Ενδεχομενως για το δικο μου setup (2x 7970/i7-960) να πρεπει να ψαχτω περισσοτερο με τα adaptive/dynamic vsync ή/και frame rate limiter μπας κ μειωσω λιγο το stuttering
  5. ElGreco

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Super, thanks!
  6. ElGreco

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Καλησπερα! Κατοπιν αρκετης σκεψης, προτεινα σε ενα φιλο να αφησει την amd κ να παει σε nvidia. θελει να αναβαθμισει την 6950 σε R9-270 κ εγω τον εσπρωξα λιγο παραπανω ωστε να επιλεξει μεταξυ R9-290 κ GTX-970. Ακομα κ εγω, που (χαρει στον @atiman) ειχα γινει ¨φανατικος¨ amd-ακιας, βρισκω την αποδοση/τιμη της GTX970 εξαιρετικη σε σχεση με την R9-290. Και το ερωτημα ειναι: Σκεφτομαι να χρησιμοποιησω ATIMAN UNINSTALLER 8.3.6 κ μετα να βαλω την NVIDIA. Θα ειναι αυτο αρκετο ή πρεπει να τρεξω DDU ή κατι αλλο? Thanks!
  7. ElGreco

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Καλημερα! Καθως εχω αφησει ακομα τους τελευταιους οδηγους της σειρας 13 στο συστημα, ηθελα να ρωτησω ( [MENTION=9179]atiman[/MENTION] ) ποιον οδηγο απο τη σειρα 14 προτιματε και κυριως αν θα δω διαφορα στο frame-pacing καθως εχω crossfire setup κ αυτο μετραει ιδιαιτερα! Ευχαριστω!
  8. ElGreco

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Φαντασου τι περιθωριο κερδους εχουν για να κανουν τετοια εκπτωση...
  9. ElGreco

    The ATi Catalyst Driver thread.

    AMD offers $999 promotional price on its Radeon R9 295X2 dual-GPU card Read more at AMD offers $999 promotional price on its Radeon R9 295X2 dual-GPU card :crazy_pilot:
  10. ElGreco

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    Ανετα... πας στην Αθηνας κ βρισκεις τα παντα! Πιστευω ομως πως το mayhems kit κανει καλυτερη δουλεια κ πιο φτηνα (ισως κ το cilit bang)
  11. ElGreco

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    Nope... [ame] [/ame]
  12. ElGreco

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    Μα κ το καινουργιο θελει καθαρισμα.... Διαβασε τα αρθρα που ανεφερα πιο πανω. Cleaning Kit Τιμη 20£ Mayhems Blitz Basic Cleaning System |Specialtech UK Water Cooling Shop Mayhems X1 Τιμη 8.79€ per ltr http://www.aquatuning.de/water-cooling/water-additives/ready-to-use/9905/mayhems-pre-mix-x1-clear-1000ml Ρωτα το eworld.com.gr αν μπορει να στα φερει ή φυσικα τον @Κοπρίτη
  13. ElGreco

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    Εγω την ειχα πατησει κανονικα χρησιμοποιωντας Ultra Pure water κ 4x silver kill coils κ πηγα σε ολοκληρωμενη λυση υγρου PreMix οπως αρχικα ειχε προτεινει ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] κ βρηκα την υγεια μου. Koolance CPU 370 and Bitspower Corrosion ! Solution ? Θα χρειαστεις καλο καθαρισμα! (check my previous post)
  14. ElGreco

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    Υγρο: Mayhems X1 Transparent https://www.overclockerstech.com/mayhems-pastel-x1-roundup/all/1/ Μεγιστη αποδοση-ιδια με εκεινη του νερου Τελος στην αλγη κ στην γαλβανικη οξειδωση Δεν χρωματιζει τα μπλοκ Σετ καθαρισμου: Mayhems Blitz Pro Cleaning Kit Mayhems blitz pro cleaning kit!!! Ολοκληρωμενη λυση με εφαρμογη σε νεα ψυγεια ή σε ολοκληρο το συστημα.
  15. ElGreco

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Εξαρταται ποσο ολοκληρωμενη λυση επιθυμεις κ με τι αποδοση αλλα κ με τι αποδοση προς τιμη. Φιλος που εβαλε μια μεση λυση πληρωσε ενα 300αρι eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής κ τωρα δινει κ αλλα για να βαλει κ την καρτα στο συστημα της υδροψυξης . Και εγω ειχα ξεκινησει για 300€ κ το ποσο πολλαπλασιαστικε χωρις να το καταλαβω... http://www.thelab.gr/water-cooling/deikste-tin-ydropsyksi-pou-ftiaksate-46402-111.html#post1063379701 Θυμαμαι τον Levesque απο το OCN, που ειχε πει πως για να μπεις στον χορο της υδροψυξης χρειαζεσαι μετρια skills, αρκετη υπομονη κ ακομα περισσοτερα χρηματα κ δυστυχως βγηκε αληθινος. Θεωρω την υδροψυξη κατι εξαιρετικο, αλλα για εμενα το ποσο των 300€ ειναι ουτοπικο για μια καλη εφαρμογη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.