Jump to content

pmitsios

Members
  • Posts

    44
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by pmitsios

  1. Σωστος!!! Εχει κανονικα 2pin συνδεση ο fan του τροφοδοτικου. Οποτε θα παιξει κοπτοραπτικη. Thanks
  2. Για την σωστη συνδεση εννοεις απο 3pin σε 2 pin? Το εχω ξανακανει σε αλλαγη fan σε corsair παλιοτερα. Ευχαριστω για την απαντηση.
  3. Καλησπέρα. Έχω αυτό το τροφοδοτικό XFX ProSeries 750W Black Edition και δυστυχώς ο ανεμιστήρας δεν δουλεύει (έχει σπάσει!!!). Μη ρωτάτε πως, το παρέλαβα με σπασμένο fan και προφανώς δεν έχει εγγύηση. Ο ανεμιστήρας φαίνεται και στο Link του τροφοδοτικού στη μέση της σελίδας είναι ο ADDA AD1212MB-A70GL με DC 12V , 0.33A στις 2050 στροφές. Αν βάλω αυτόν NOISEBLOCKER NB-ELOOP FAN B12-4 120MM λέτε να έχω πρόβλημα. Και αυτό γιατί το τροφοδοτικό έχει ένα σύστημα με διακόπτη (hybrid/normal) για το ανεμιστήρα. Καμιά άλλη πρόταση? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  4. pmitsios

    5,25 Slim ODD + 3,5" HDD

    Καλημερα. Εχω αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/StarTech-SLIMCDFDCAGE-Slim-3-5-Hard-Drive-Mounting-Bracket-for-5-25-Front-Bay-/121312262050?pt=UK_Collectables_HardDriveEnclosures_RL&hash=item1c3ec637a2 το πήρα πριν 2 μήνες από ebay αλλά γύρω στα 20€. Τώρα βλέπω ότι είναι υψηλή η τιμή του. Το συγκεκριμένο όμως έχει ένα θέμα με το slim dvd που του έβαλα: δεν πρέπει να βιδώσεις τέρμα τις βίδες πίσω (στερέωση dvd στο tray) γιατί μετά δεν ανοίγει το συρτάρι του dvd! Έβαλα ένα ροδελάκι εξωτερικά και έλυσα το πρόβλημα.
  5. pmitsios

    Official Windows 7 Thread

    Αρα Aligator21 μου λες να τα βαλω αφοβα. Ρωτω γιατι θα ειναι για επαγγελματικη χρηση ο υπολογιστης (γραφειο). Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
  6. pmitsios

    Official Windows 7 Thread

    Και γω μια βοήθεια παιδιά. Εχω βρει τα win7 ultimate x64 EN. Αν τα εγκαταστησω και βαλω μετα το πακετο ελληνικης γλώσσας λέτε να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά προγράμματα? Γενικώς το σύστημα επιβαρύνεται ή όλα τρέχουν κανονικά?
  7. pmitsios

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Starcract II και εχουμε χαθει απ τον κοσμο....
  8. pmitsios

    Official Windows 7 Thread

    οκ . Απλα νομιζω οτι η ερωτηση ηταν γενικου περιεχομενου.
  9. pmitsios

    Official Windows 7 Thread

    Καλημερα (γλυψιμο) καθως θα κανω μια ερωτηση πονηρη.
  10. pmitsios

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Συμφωνω απολυτα αλλα μηπως ειχε δημιουργηθει και μια κατασταση κατα την οποια ολοι τσεπωναμε απο κατι με τον τροπο μας (πολιτες και βουλευτες πολυ περισσοτερο) δεν μιλουσαμε και βολευομασταν?
  11. pmitsios

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Καλημερα απ τον νεο... Ακουσα χθες απο πελατη μου Ελληνα που ζει στην Γερμανια και δουλευει εκει 15 χρονια και συγκλονιστηκα. Βγηκε μολις τωρα στην συνταξη (υπολογιζονται και τα χρονια που εργαζοταν στην Ελλαδα). Παιρνει μολις 440€ καθαρα και επειδη η γυναικα του ειναι ανεργη εχει επιδομα ανεργιας για συμπληρωση του εισοδηματος της οικογενειας αλλα 400€. Του λεω τα βγαζεις περα γιατι μιλαμε για Γερμανια. Μου λεει ισα ισα, περιοριζοντας τις δαπανες και παρκαροντας το αυτοκινητο στο γκαραζ (περιμενει βεβαια τα διαδικαστικα για να επιστρεψει στην Ελλαδα). Και πως μετακινήσε η ερωτηση μου. Απαντηση: Συμφωνα με το εισοδημα μου, ο Γερμανος εφοριακος μου λεει οτι πρεπει να παραδωσω τις πινακιδες του αυτοκινητου μου γιατι απλα δεν μπορω να το συντηρησω, αλλιως εχω χρηματα μαυρα τα οποια δεν εχω δηλωσω ή ασκω επισης αλλη παρονομη δραστηριοτητα οποτε ελεγχος κτλ κτλ... Κοκκαλο εγω... Και ρωτω: θα συνεβαινε αυτο ποτε στην Ελλαδα? Ο Ανδριανοπουλος εχει, εν μερει ομως, δικιο. Φταιμε ολοι (οσοι τουλαχιστον ειχαν και εχουν χρηματα) για την κατασταση μας. Τωρα απλα τα λουζομαστε:rant::rant::rant:
  12. Καλα πιο τρελη και εντυπωσιακη εισαγωγη σε forum δεν εχω ξαναδιαβασει. Καλως σας βρηκα. Γεια σε ολους. Ειστε φοβεροι...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.