Jump to content

ximaira

Premium Members
  • Posts

    131
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About ximaira

  • Γενέθλια 05/07/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Pc
  • Επάγγελμα
    Τεχνικός Η/Υ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ximaira's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ximaira

    Πρόβλημα με GA-EX58-UD5 (rev. 1.0)

    Δουλεύω στον υπολογιστή μου με 2 οθόνες και με μία καρτούλα radeon x1650. Μία οθόνη με hdmi και η άλλη με απλό καλώδιο. Έβγαλα την οθόνη με hdmi και παίζει κανονικά :/ Κάποια ιδέα; να φταίει η οθόνη(είναι ανακατασκευασμένη), η κάρτα γραφικών; οι drivers?
  2. ximaira

    Πρόβλημα με GA-EX58-UD5 (rev. 1.0)

    Τροφοδοτικό έβαλα απο ενα φίλο μου (zalman 500w) τις μνήμες τις εχω δοκιμάσει σε αλλα μηχανήματα και παίζουν μια χαρα. Σκληρό οπως ειπα έβαλα τον ssd. Έβαλα και μια απλή καρτούλα γραφικών απο ενα αλλο pc. Αν είχε κάποιο πρόβλημα ο επεξεργαστής δεν θα κόλλαγε στο τεστ που του έβαλα;
  3. ximaira

    Πρόβλημα με GA-EX58-UD5 (rev. 1.0)

    Λοιπόν έτρεξα ενα burning test 15 λεπτών με 100% φόρτωμα cpu, ram και το πέρασε. Με το κρασάρει εννοώ οτι εκει που ειμαι στην επιφάνεια εργασίας παγώνει και δεν κανει ΤΠΤ. Έκανα οτι ειπε ο [MENTION=2401]def[/MENTION], έβαλα τον ssd μου (Samsung 840pro 250gb) έκανα φορματ ολα μια χαρα πέρασα drivers και μολις περνούσα το office ξανα πάγωσε. Μετα απο αυτο το πάγωμα και περίπου 2 - 3 ώρες ημουν μια χαρά. Αυριο το πρωι που θα παω στο μαγαζι θα δοκιμάσω τις προτάσεις του [MENTION=1066]gdp77[/MENTION] και [MENTION=18149]stavroslam[/MENTION] και θα σας πω. Υ.Γ με τον ssd το λαπτοπ μου μπουταρει 9,7 στο σταθερό σε 19....
  4. ximaira

    Πρόβλημα με GA-EX58-UD5 (rev. 1.0)

    ok για πες;
  5. ximaira

    Πρόβλημα με GA-EX58-UD5 (rev. 1.0)

    Έκανα Bios update απο F3 σε F13 Αυτό που είπες το κάνω από τα bios Με F8?
  6. ximaira

    Πρόβλημα με GA-EX58-UD5 (rev. 1.0)

    πως το κάνω;
  7. Καλημέρα. Μετά από διακοπή ρεύματος στο σπίτι κάηκε το τροφοδοτικό από το pc μου(touchpower 1500w). Ανοίγοντας το μηχάνημα με άλλο τροφοδοτικό βλέπω τα led της μητρικής εκεί που μόλις πάταγα το κουμπί και έκανε έναν έναν έλεγχο και έφγαζε μετά από 2-3 δευτερόλεπτα FF. Τώρα πατάω το κουμπί βγάζει C1, C2 11... και διάφορα άλλα νούμερα και μετά απο 15 δεύτερα βγάζει FF. Μπαίνει κανονικά στα windows αλλά αν το αφήσω καμιά ώρα περίπου κρασάρει (μένει παγωμένη η εικόνα). Έκανα bios update μηπως και.. αλλά τπτ. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ
  8. Πάμε πάλι ένα ακόμα!!!! Με 50% φορτωμένο δίσκο και όλα τα update εγκατεστημένα. Με ανοιχτούς όλους τους επεξεργαστές και τις μνήμες κατά την εκκίνηση.
  9. ximaira

    Raspberry Pi

    41€ και κάτι στο ebay
  10. Dell Inspiron 15R 7520-1580, i7 3612QM 2.1GHz Turbo Boost ON, 8GB RAM, 250 GB Samsung SSD 840 Pro Series, Windows 7 Ultimate 64bit Με φορτωμένο τον μισό σκληρό όλα τα updates και antivirus(avast) στην εκκίνηση :jump1:!!!10.764 sec!!!:jump1:
  11. ximaira

    Raspberry Pi

    Μόλις του φόρτωσα Kali Linux. Είναι η νέα έκδοση του BackTrack. Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω μέχρι στιγμής είναι ότι αργεί να μπουτάρει. Ένα σφάλμα που μου βγάζει όταν ανοίγω τον Browser δεν νομίζω να είναι κάτι θα το διορθώσω.
  12. ximaira

    Raspberry Pi

    Εχω τις παρακατω ερωτησεις αν μπορει καποιος να βοηθησει. Υπαρχει καποιο προγραμμα απομακρυσμενης διαχειρισης τυπου teamviewer. Υπαρχει τροπος να ακουω ραδιο (ελληνικους σταθμους) μεσω internet ? Δοκίμασες με winamp; Μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση μέσω wine. Δες . Η μετά από εδώ δοκίμασε το.
  13. ximaira

    Raspberry Pi

    Υπάρχει κάποιος οδηγός για να κάνω sεtup Arm-Archlinux; Εγω προσπάθησα εδώ αλλά δεν μου κατεβάζει τα guest additions.
  14. ximaira

    Raspberry Pi

    Τα δοκίμασα αυτά.. Τώρα έβαλα αυτό : FedoraProject
  15. ximaira

    Raspberry Pi

    Οχι απλά εχω κατεβάσει πολλά και έχω μπερδευτεί....
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.