Jump to content

Avatar_GR

Premium Members
  • Posts

    301
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Avatar_GR

  1. Χαρίζονται 10 συσκευασίες βρεφικής τροφής (για 0-6 μηνών )

    Nutricia Almiron Post Discharge.

    Παρακαλώ να τα ζητήσει κάποιος που τα έχει πραγματικά ανάγκη.

    Είμαι από Βόλο, αλλά μπορώ να τα στείλω με δέμα. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όποιον είναι Βόλο η κοντά και έρθει να τα πάρει.

     

    Almiron Nutricia.jpg

    • Like 8
  2. 22 minutes ago, jax7480 said:

    Παίδες επειδή δεν έχω χρόνο θα κοιτάξω και τα 2 πράγματα που έμειναν θα τα αφήσω σε φίλους να τα στείλουν. Απλά δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ σήμερα ή αύριο. Πάντως τα πράγματα θα μείνουν Ελλάδα και θα σταλούν μόλις μπορέσω.

    Καλησπέρα, sorry που δεν απάντησα χθες, είχα πολλά τρεξίματα με την δουλειά και τώρα το είδα το μήνυμα. Σου έστειλα PM με στοιχεία μου. Δεν με πειράζει όσο και αν καθυστερήσει αποστολή. Σε παρακαλώ πολύ μην το δώσεις σε άλλον.

    Σε ευχαριστώ.

     

    • Like 1
  3. On 10/2/2018 at 12:54 PM, shattered said:

    και τα αποτελέσματα (για τα 2 giveaways που μπήκε κόσμος, 3 άτομα)

    kimmy @sardanapal

    killing floor chickenator @mitsarasss

     

    τα κλειδιά έφυγαν (ελπίζω να είναι απο εδώ μέσα αυτά τα άτομα)

     

    ps. το killing floor ξαναμπήκε αλλά είναι ανοιχτό σε όλους
    https://www.steamgifts.com/giveaway/qVZwB/killing-floor

    Ναι, εγώ είμαι. Ευχαριστώ πολύ

  4. @p_under @pasjohn @Infotech

     

    Τα στέλνω με δέμα ΕΛΤΑ, απλά να ξέρετε ότι η μητρική δεν μπορεί να τσεκαριστεί και υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει(αν και δεν νομίζω). Η GPU σίγουρα δεν δουλεύει και η CPU σίγουρα δουλεύει.

    Μεταφορικά θα πληρώσω εγώ τα ΕΛΤΑ.

    P_under αν τα θέλεις μιας και είσαι πρώτος στείλε μου PM με τα στοιχεία σου να στα στείλω αλλιώς πάει στον pasjohn

  5. On 14/9/2017 at 6:52 PM, jax7480 said:

    Χαρίζονται τα παρακάτω:

     

    1) Samsung 840 PRO 256GB:

    2) Samsung 840 PRO 256GB

    3) Samsung 850 EVO 500GB

    4) Samsung 850 EVO 500GB

    5) Samsung 850 EVO 500GB. Από αυτόν δεν έχω screenshot από HD Sentinel αλλά είναι στα ίδια με τους από πάνω.

    Με ενδιαφέρει ένας δίσκος 500άρης αν γίνεται, αλλιώς αν έχει μείνει κάποιος 256άρης....

     

    Ευχαριστώ

  6. Στο τάμπλετ και στο tvbox που έχω, που έχουν αρκετά καλούς επεξεργαστές (Intel Atom X5-Z8300) και 4GB RAM και 2GB αντίστοιχα έχω το εξής πρόβλημα....

    Σε όλους του browsers που δοκίμασα όταν βάζω βίντεο σε youtube 720 η 1080p έχει σπασίματα το βίντεο. Τσέκαρα την χρήση CPU και είναι στο 100% κάθε φορά...

    Ο μόνος browser που είναι μια χαρά είναι ο IE και ο EDGE, που εκεί έχω χρήση CPU περίπου 65%.

     

    Δοκίμασα διάφορα "κόλπα" σε chrome και FF, αλλά τίποτα. Βίντεο 1080p MKV/AVI/H265 κτλ τρέχει μια χαρά, οπότε είναι θέμα browser...

    Να το πάρω απόφαση ότι όλοι οι άλλοι browser είναι βαριοί και να χρησιμοποιώ IE;;;;;;;

  7. Το κακο με το να ειναι κοντα στην οθονη, ειναι οτι θα χασεις το "απλωμα" των ηχητικων εφε στο χωρο. Επισης τα 60Ηz δεν ειναι αρκετα χαμηλα κατα τη γνωμη μου. Σε καμια σκηνη με μπολικη δραση οπου θα παιζουν και τα 4 ηχεια και αλλοι θα γκαζωνουν απο μπροστα ενω αλλοι θα πυροβολουν και θα κορναρουν περιπολικα απο πισω, οι χαμηλες θα χανονται. Και τα 1900αρια καλα χρυσα αλλα εκτος του οτι ειναι μονιτορακια εχουν και σχετικα μικρης διαμετρου οδηγους. Για δειγμα να σου πω οτι εγω με dali zensor 1 που παιζουν απο ενισχυτη, με 5,5 ιντσες μεγαφωνο σε ταινιες "ψαχνω" τα μπασα... Ενω στη μουσικη ειναι μια χαρα!

    Για να μην γινομαι σπαστικος και φερνω ολο αντιρρησεις, οφειλω να σου πω οτι διαφωνω λιγο με το ολο κονσεπτ. Θα προτιμουσα να τα δωσω και να πηγαινα σ ενα οικονομικο ολοκληρωμενο 5.1 και να παιζουν ολα οπως πρεπει και απ οπου πρεπει. Απο κει και περα ομως εσυ ξερεις τι θες ακριβως και μεντι εισαι ευχαριστημενος και τι οχι!!

    Τα ηχεία μου πάνε από 46Hz όχι από 60. Είναι αρκετά καλά τα μπάσα.

     

    Μου φαίνεται πριν αγοράσω ηχεία (που μπορεί να πάνε χαμένα στο τέλος), θα δανειστώ από κανένα φίλο για 1 μέρα ένα ζευγάρι ηχεία να δοκιμάσω το όλο concept πως δουλεύει και μετά θα αποφασίσω. Αν μου δουλέψει σωστά μετά θα ψάξω για αγορά  ηχείων.

     

    P.S όλα τα αυτιά δεν είναι ίδια φίλε μου, εγώ από κάτι σάπια ηχεία που είχα μια ζωή πήγα στα edifier και τρελάθηκα με τον ήχο που βγάζουνε. Άλλος που έχει πιο μελωδικό αυτί μπορεί να τα ακούσει και να πει ότι είναι για κλοτσιές.

  8. Από ότι διαβάζω σε διάφορες σελίδες σχετικές με ήχο, λένε ότι καλό είναι να υπάρχει κεντρικό, αλλά αν τα 2 μπροστινά ηχεία είναι σχετικά κοντά μεταξύ τους (δεξιά-αριστερά από την οθόνη και όχι πιο μακρυά) , τότε μπορεί κάποιος να καταφέρει σωστό ήχο και χωρίς κεντρικό ηχείο. Οι διάλογοι θα ακούγονται από τα 2 μπροστινά και σχεδόν δεν θα καταλάβει διαφορά.

    Λογικό μου ακούγετε!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.