Jump to content

Alkaloid

Members
  • Posts

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Alkaloid

  1. Alkaloid

    Intel SSD

    Oχι, τουλαχιστον με τις πατροπαραδοτες μεθοδους δεν υπαρχει αυτοματο trim σε raid. Αμα εχει βγει κανα 3rd party program για να κανει αυτη τη δουλεια, τοτε δεν εχει υποπεσει στην αντιληψη μου. Δεν γνωριζω γενικοτερα να υφισταται trim σε raid.
  2. Alkaloid

    Intel SSD

    Γενικως, πολλοι εχουνε τετοια στερεοτυπα. Εδω θυμαμαι 1 χρονο πριν να προτεινουν σε κοσμο να μην παει να παρει τον intel i5 750 και να περιμενει για τους sandy bridge. Τι ψαχνεις...
  3. Alkaloid

    Intel SSD

    Aν ειναι εγκυρο το site η τιμη του δεν πεφτει και ιδιαιτερα θεαματικα, οπως καποιοι θα περιμεναν. 350 δολαρια ο 160ρης.
  4. Alkaloid

    Intel SSD

    A οπως το εγραψες νομιζα οτι με το ιδιο φορματ εισαι εδω και 1 χρονο. Αμα προερχονται απο erase λογικες οι ταχυτητες σου :smoke:
  5. Alkaloid

    Intel SSD

    Αυτο το 18gb/149gb το βλεπω και ποναω... Πολλα τα ευρω για ελευθερο χωρο ρε γμτ. Μια χαρα εισαι απο ταχυτητες για 1 χρονο μετα, αστερακια οι x25m
  6. Alkaloid

    Intel SSD

    Το trim θα καταλαβεις αν λειτουργει με το crystaldiskinfo. Αν ειναι highlighted η εντολη trim ΚΑΙ παραλληλα παιρνεις 0 απαντηση απο την εντολη που δινεις, τοτε ναι ειναι ενεργοποιημενο το αυτοματο trim.
  7. Alkaloid

    Intel SSD

    Η σιερα 10.χ.χ.χ εχει αυτοματο trim αποτι διαβασα στο internet (αυτο εννοω τελευταιοι). Ωστοσο επειδη με τους επισημους τελευταιους αναφερθηκαν απο μερικους data rate/speed issues, πολλοι παιζουν με καποιους πιο καινουριους που εχει βγαλει η intel και διορθωνουν το προβλημα, αλλα δεν ειναι επισημοι και κυκλοφορουν σε διαφορα sites. Εδω περισσοτερα http://www.station-drivers.com/page/intel%20raid.htm
  8. Alkaloid

    Intel OC Database

    ΜSI p55-cd53 Intel i5-750 Prolimatech Megahalems με 1 12ρι fan σε pull Coolermaster elite rc331 με 2 12ρια fans (1 βαζει, 1 βγαζει) στο 45% των κανονικων rpm τους γιατι μου τη δινει η παραμικρη αισθηση θορυβου. Ελαφρως γαργαλημενος, τιποτα το ιδιαιτερο (στα 3.6ghz με turbo mode enabled και ελαχιστο voltage επιπλεον). Καμια μερα που θα εχω ορεξη για παιχνιδι θα του πατησω καμποσα volts και benchmarks και θα ξανανεβασω screenshot
  9. Alkaloid

    Intel SSD

    Aναλογως τους SATA controller drivers που εχεις. Οι τελευταιοι της intel ενσωματωνουν αυτοματο trim. Tης microsoft ομοιως. Αν εχεις σε αλλο controller τον δισκο και παιζεις με τους drivers του (πχ jmicron) τοτε δεν εχεις αυτοματο trim και πρεπει να κανεις manual.
  10. Alkaloid

    Intel SSD

    Βασικα δεν πανικοβληθηκα καν αν αναφερεσαι σε μενα. Καθαρη περιεργεια πως μπορει ενα AV να χτυπαει 600mb writes σε 6 ωρες. Τι μπορει να εκανε δηλαδη. Και ΗDD να ειχα, το ιδιο post ακριβως θα εκανα, ενδεχομενως σε αλλο τοπικ.
  11. Alkaloid

    Intel SSD

    wtf το nod32 μου εχει γραψει σε 6-7 ωρες 600mb...Γιατι ετσι?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.