Jump to content

Stelios85

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Stelios85

  • Γενέθλια 20/09/1985

Stelios85's Achievements

  1. Stelios85

    Καθαρισμος τοιχου απο καπνα

    Το Vitosin της vitex αστάρι διαλυτού έκανε τη δουλειά! Άψογα όλα, σ’ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
  2. Stelios85

    Καθαρισμος τοιχου απο καπνα

    Ευχαριστώ, το διάβασα ναι της vitex!
  3. Stelios85

    Καθαρισμος τοιχου απο καπνα

    Όχι δεν το έχω δοκιμάσει. Με φόβισε λίγο ένας τεχνικός στο χρωματοπωλείο οτι μπορεί να ειχε περαστεί με αστάρι μετάλλου παλιότερα κ αυτό να βγάζει τις κιτρινίλες
  4. Stelios85

    Καθαρισμος τοιχου απο καπνα

    Καλημέρα σας και Χρόνια πολλά, Επαναφέρω το θέμα μετά από καιρό καθώς χρειάζομαι μια βοήθεια. Χώρος καταστήματος ήταν βαμένος πορτοκαλί και ανοιχτο πρασινο και αποφασίστηκε να βαφτεί λευκός. Περαστηκε όλο ένα χερι απλό ασταρι νερού και τρία χέρια Vivechrom Super Neopal Eco. 10’ Μετά απο κάθε χέρι ο τοίχος ξερνάει μια κιτρινίλα. Μετά από συζήτηση με τεχνικό μου πρότεινε να δοκιμασω σε ενα σημείο το vivechrom block. Το περασαμε στα εντονα κιτρινισμένα σημεία το αφήσαμε να στεγνώσει και περασαμε άλλο ένα χερι neopal eco. Εξακολουθεί να βγάζει κιτρινίλα. Οι αραιώσεις εγιναν σωστά, δεν έχει διαρροές κ υγρασίες ο τοίχος, δεν ειχε παλιέ χρωματα λαδιού, κολες απο ταπετσαρίες ή κατι άλλο που να το δικαιολογεί. Υπολογίστε οπότε 2 χέρια αστάρι και 4 χέρια λευκό και ακόμη ο τοιχος κιτρινίζει σε 10’. Είμαστε λίγο απελπισμένοι κ με όποιον το συζητάω δεν του εχει ξανασυμβεί. Απ’το Leroy μου πρότειναν να παρω την εξυπηρετηση της vivechrom καθως δεν δικαιλογειται μετα το block να μην γινεται λευκό. Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.