Jump to content

barfastic

Members
  • Posts

    41
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About barfastic

  • Γενέθλια 09/11/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Ενδιαφέροντα
    PCs, Cars, Music

barfastic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. barfastic

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Ευχαριστω Karmen, Ναι οπως ειπες το κουτι ειναι αυτο. Ευχαριστω πολυ! Θανξ ρε μαν, Μακαρι να το ειχα ετοιμο για το event αλλα δυστηχως δεν γινοταν με την καμια! Τωρα ζαχαρωνω το benchtable του... ισως καταφερω να τον καλοπιασω... Χαχαχαχαχα ΜΥ-ΥΠΕΘΑ για παντα... Acronis, Hirens Boot, και k-dice Ευχαριστω Δημητρη! Ειναι περιεργο χρωμα και σε πολους δεν αρεσει ειναι η αληθεια, απλα εχω βαρεθει να βλεπω μπλε και κοκκινο... ενω το πρασινο που υπηρχε παλια, επεσα και αυτο εδω και καιρο! Ευχαριστω! Ευχαριστω Στρατο! Ναι, αρχικα ειχα rasa, αλλα με τον καιρο πηγα σε raystorm... απλα ξεχασα να κανω Update τα info
  2. barfastic

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Ας βαλω και εγω το δικο μου μετα απο 8 μηνες ειναι επιτελους ετοιμο... -Tainted Freshly Squeezed- Complete by barfastic, on Flickr -Tainted Freshly Squeezed- Complete by barfastic, on Flickr -Tainted Freshly Squeezed- Complete by barfastic, on Flickr -Tainted Freshly Squeezed- Complete by barfastic, on Flickr -Tainted Freshly Squeezed- Complete by barfastic, on Flickr -Tainted Freshly Squeezed- Complete by barfastic, on Flickr
  3. barfastic

    Δείξτε το κουτί σας...

    και ο lutroo από κάποιον άλλον πήρε την ιδέα και την πουλάει... άπλα τώρα μου επιβεβαίωσες πόσο το έψαξες... tadzik1231 απο XtremeSystems Forum.... My small Cosmos - LC by Tadzik - Page 4 My small Cosmos - LC by Tadzik - Page 5 im off too... καλή συνέχεια στην μετακόμιση σου.
  4. barfastic

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πριν η μετα το edit σου το χθεσινο? Σε οποιαδηποτε περιπτωση, εγω το μονο που θελω να δειξω στους φιλους του forum ειναι οτι η ιδεα δεν ειναι δικια σου, οποτε δεν χρειαζετε να τους λες οτι δεν μπορεις να τους την πεις γιατι θα την πουλας. Its a free world...
  5. barfastic

    Δείξτε το κουτί σας...

    να πω τιποτα αλλο? Αυτο που το ειπες? Εχεις δικιο... αλλα δεν λενε "δεν σου λεω γιατι θα τα πουλαω"... Φιλικα, Mike
  6. barfastic

    Δείξτε το κουτί σας...

    Για όσους ενδιαφέρονται θα ανεβάσω ένα sleeving tutorial εντός τον ημερών... Εφόσον υπάρχουν η πληροφορίες Οnline κ "Δωρεαν" δεν καταλαβαίνω γιατί ο καθένας έρχεται και πουλάει ιδέες που υπάρχουν ήδη, και πάνω από αυτά είναι και μυστικοπαθείς, δεν σου λέω, σουξου μουξου και μ@λ@κιες, μπες στο XtremeSystems και δες... εκεί ξεκίνησε η πρώτη ιδέα αυτού του sleeving. Και αυτός που το ξεκίνησε (που τον ξέρω αρκετά καλά) έφτιαξε και tutorial και αφού άνοιξε το μαγαζί του online, δεν το έσβησε, το άφησε εκεί, και στην ιστοσελίδα που ανέβασε για το μαγαζί του το ανέβασε για να βλέπει ο κόσμος. Πουλά κάτι γιατί είσαι καλός σε αυτό που κάνεις. όχι επειδή βρήκες μια ιδέα online που το κάνουν στην Αμερική/Γερμανία/Αγγλία. Όλοι η έξυπνοι στην Ελλάδα μαζευτήκαμε... κατάντια. Αυτοί οι κύριοι, και το εννοώ με όλοι την σημασία το "κύριοι", σου δείχνουν πως κάνουν τι, και πουλάνε το μεράκι τους και την πείρα τους, όχι ιδέες άλλον. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν είμαι ούτε κακός, ούτε εκδικητικός, αλλά δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να πληρώνουν κάτι που υπάρχει ήδη, και πιστεύω ότι τα περισσότερα φόρουμ έχουν χαλάσει από entrepreneurs οι οποίοι "πουλάνε" ιδέες άλλον. Τα φόρουμ είναι ένα μέρος να μοιραζόμαστε ιδέες, όχι να της πουλάμε. Καλημέρα, Και καλό Modding.
  7. barfastic

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Thanks Δεν εβαλα τελικα τπτ... Θελουν δυστηχως αυτο το συγκεκριμενο sticker... δεν με πειραζει παρα πολυ Ειναι removeable/washable, οποτε και για ευκολια καθαρισμου τα εβαλα εξω.Σου ετοιμαζω πορτοφολακι (σε καμια 10αρια μερες, αν ισχυει ακομα) φευγει ο bro παλι αυριο, και ερχετε 19 του μηνα.:dance3:
  8. barfastic

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Ναι, ειναι πορτοκαλι Aυτοκολλητα γιατι ειναι σπονσοραρισμενο Τα fan grills ειναι τα μονα που μπορουν να κρατησουν το εσωτερικο καθαρο! Ολα τα αλλα δεν κανουν δουλεια!
  9. barfastic

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Καλησπερα και απο εμενα! Παρακολουθω χρονια, αλλα δεν εχω ξανα ποσταρει... Οριστε και το δικο μου (Ημιτελιωμενο) κουτι Revision 1 NIK_8685210311 by barfastic, on Flickr NIK_8727210311 by barfastic, on Flickr Revision 2 NIK_9499 by barfastic, on Flickr NIK_9525 by barfastic, on Flickr και ερχεται και Revision 3 συντομα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.