Jump to content

andreas_a

Premium Members
  • Posts

    485
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About andreas_a

  • Γενέθλια 21/08/1985

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

andreas_a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. P. Vassiliou SA 3rd September Street 86, 104 34 Athens Greece Phone: +30 210 82 22 344 E-mail: info@vassiliou-sa.gr Ειναι ο μοναδικος αν δεν κανω λαθος που φερνει αυτα τα φιλτρα Ελλαδα. Αλλα δες αυτα που σου λενε τα παιδια, γτ το συστημα και τα φιλτρα της lee εινα αρκετα τσιμπημενα!!
  2. Αν σε ενδιαφέρει σε 2 εβδομάδες (θα ταξιδέψω στο εξωτερικό την επομένη εβδομάδα) θα πουλήσω την D610 μου (d600 με το καινουριο κλείστρο και κάποιες μικροβελτιώσεις). Έχει 1600 κλικ, αγορασμένη τον Μάιο του 2014 και εχει υπολοιπο εγγύησης 1,5 χρονο ακόμα, ειναι σε υπεράριστη εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση, μπορείς να το διαπιστώσεις και ο ίδιος αν δε ενδιαφέρει Φιλικά Ανδρέας
  3. andreas_a

    Πλακέτες σκληρών δίσκων

    Παιδιά, έχω έναν WD Caviar GP 500GB ( WD5000AAVS-00ZTB0 - κωδικός πλακέτας 701477 ) ο οποίος μας άφησε χρόνους, και μέσα δυστυχώς έχει σημαντικά για εμένα αρχεία. Αν υπάρχει κάποιος με αυτή την πλακέτα και μπορεί να μου την δανείσει για λίγες ημέρες να πάρω τα αρχεία μου και να του την επιστρέψω με έξοδα μεταφοράς δικά μου αν δεν είναι από Αθήνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Λείπει η σκόνη!! Drift σε χωμα χωρις σκονη δε γινεται!! Το τουτου ειναι λες και κατεβηκε με διαστημοπλοιο!!!:-O:-O:-O
  5. Guess where is Bill???? What happens next??? Φιλαρακι είσαι θεός!!!!:jump::jump::jump::jump::jump::jump:
  6. Καλημερες σε ολη την παρεα! Το καθαρισμα του σενσορα μπορει να επηρεασει το calibration για το focus που εχει γινει στη μηχανη ή ειναι δυο ασχετα πραγματα μεταξυ τους??? Αμα ειπα μ...α σορρυ, αλλα ειναι κατι που δεν το γνωριζω καθολου!
  7. Το οτι ρωταω δε σημαινει οτι θα εφαρμοσω κιολας, θα τραβηξω καμια 10αρια φωτος και οποια μου κατσει καλυτερα. Αλλα γτ να μην ξερω κιολας τι παιζει!!:hang2::hang2::hang2:
  8. Ευχαριστω guys, θα το δοκιμασω, τωρα αν η διαφορα ειναι και 1,7 ή 2,3 δε θα πεθανουμε κιολας. Αλλη μια, επειδη ειμαι σε φαση πειραματισμου και ψαξιματος!! Ενα ασπρο reflector ποσο ''περιπου'' τισ 100 ανακλα όταν ειναι αντιδιαμετρικα ενος φλας. Διαφορα silver με ασπρο?? Πολυ γενικα, δε θελω να μου πειτε ακριβειες.
  9. αρα κανω φωτομετρηση καθε φλας χωριστα με spot metering, manual, και αναλογως ρυθμιζω τη μεταξυ τους διαφορα, αν καταλαβα καλα?
  10. ***να σημειωσω οτι οι δυο μοναδες ειναι διαφορετικων εταιριων Πιο ειδικα, εχουμε ενα nikon sb 910 και ενα yongnuo μικροτερης δυναμης απο το sb. Αν ειχα 2 sb 910, θα εκανα αυτο που λες, και θα τελειωνα, αλλα τι γινεται οταν δεν ξερω με ποση διαφορα δυναμης βαραει το ενα απο το αλλο??? Τα φλας ειναι πανω σε remote trigger.
  11. Καλη χρονια σε ολη την παρέα, ευτυχισμενο το νέο έτος, οτι καλυτερο σας ευχομαι! Να σας κανω μια ερωτησουλα. Οταν έχεις 2 flash units και θες να εχεις μεταξυ τους 2 stop διαφορα, πως μπορεις να μετρησεις τη δυναμη του καθενος??? Χρειαζεται φωτομετρο η υπαρχει και αλλος τροπος? ***να σημειωσω οτι οι δυο μοναδες ειναι διαφορετικων εταιριων
  12. Φοβερο plugin το portraiture, κανει απιστευτα πραγματα!!
  13. Κατάλαβες billy, αλλοι εχουν ομιχλη διπλα τους και αλλου πανε στου δ... τη μανα να βρουν λιγη, και λιγο πριν πατησουν το κλικ, φυσαει λιγο και παει η ομιχλη. Πως λεγεται αυτο.... γκαντεμια!!!:bye::bye:
  14. Καλημερα σε ολους! οταν θες να ελεγξεις ενα μεταχειρισμενο φακο για αγορα, εκτος απο τα εξωτερικα κρυσταλλα (μπρος-πισω), και γενικα την εξωτερικη κατασταση του σωματος, τι αλλο πρεπει να προσεξω???
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.