Jump to content

UpcomingDesigner

Premium Members
  • Posts

    149
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About UpcomingDesigner

  • Γενέθλια 24/08/1987

UpcomingDesigner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. και εμένα αν κάτι χαλάσει με το παιδί παραπάνω
  2. UpcomingDesigner

    Elder Scrolls V: Skyrim

    sneak attacks,με bow και sneak,arhcery στο full όλοι σχεδόν δίχιτοι!
  3. UpcomingDesigner

    Diablo 3

    κατεβάζω
  4. 1000 ευχαριστώ στον Φοίβο για την οθόνη,μάλιστα με έπιασε και απροετοίμαστω ο πατέρας σου και δεν είχα καλά καλά με τι μεταφορικό να την παραλάβω αλλά τα κατάφερα.Πολύ ήρεμος και καλοσυνάτος μου φάνηκε,σε ευχαριστώ πολύ ειλικρινά,την έχς βάλει ήδη και δουλεύει Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στον YDinnopoulos αλλά μου έχουν έρθει πολύ δ΄υσκολα τα πράγματα και το κακό είναι πως συνεχίζουν να ειναι έτσι.ευτηχώς τουλάχιστον που έχω κάθε μέρα απο ένα pc σπίτι και πέρνουμε κάνα ψιλό γιατί δεν πάμε καθόλου καλά...η οθονούλα με βόλεψε απίστευτα,της έκανα και χώρο ήδη όπως φένεται!!!:dance3:
  5. Να ευχαριστήσω των Φίλιππο (SeaSide) για την ψύκτρα.ήταν κάτι που πραγματικά χρειαζόμουν.στεναχωρέθηκα που ήταν δεν μπορέσαμε να τα πούμε λίγο και εύχομαι περαστικά και καλή ξεκούραση Βλέπω μπροστά για YDinopoulos και foivoleon. Να επισημάνω πως άσχετα αν τα πραγματάκια που χαρίζονται είναι (κυρίως) μηδαμινής αξίας,άσχετα αν ένας καφές είναι ακόμα μικρότερης,το παν για εμένα είναι η γνωριμία και εκεί κυρίως αποσκοπώ! Μπράβο σε όλα τα παιδιά που δεν πετάνε παλιά η μισοχαλασμένα η όπως και να έχει άχρηστα σε εκείνους πράγματα και μπαίνουν στον κόπο του ραντεβού η του να περιμένουν κάποιο πορτα-πορτα courier ώστε να εξυπηρετηθεί ένας συνάνθρωπος!
  6. αύριο 15.00 με 16.00 Πειραιά (όπου θες) για ενα cf bridge 10cm!Αν μπορέσω κατά τις 3 η και λίγο νωρίτερα κερνάω και καφέ!
  7. special thnx στον Σωτήρη για την μητρική,είναι σε πολύ καλή κατάσταση! Σωτήρη 1000 ευχαριστώ και όπως είπαμε σε περιμένω για καφέ στο μαγαζί,αν δεν έρθεις θα πιστέψω πως δεν με συμπάθησες και πολύ...
  8. θα τολμήσω και εγώ να ζητήσω μια μητρική και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις την μητρική όπως και την οθόνη που ζήτησα από τον φοίβο τα θέλω γιατί συνεχώς έχω pc φίλων και συγγενών σπίτι για φτιάξιμο.την οθόνη την θέλω γιατί βαρέθηκα να βγάζω την δική μου και να μην έχω στην ουσία pc όταν τα των ξένων κάνουν φορμάτ η τρέχουν hirens η ότι άλλο και την μητρική την θέλω για να μπορώ να τεστάρω τι παίζει αν πέσει στα χέρια μου κάποιο pc ίδιο socket (να την χρησημοποιήσω αν δεν βγάλω άκρη από πουθενά για να δω αν είναι πρόβλημα της μητρικής που έχει το μηχάνημα που μου φέρανε) μάλιστα μέχρι χθες είχα εδώ μία ακριβώς ίδια αλλά platinum,ευτηχώς ήθελε απλά μπαταρία! :hang3:
  9. αν υπάρχη οποιαδήποτε απο τις 2 (και επειδή δεν της ξέρω και δεν ξέρω πόσο παλιές είναι,θέλω μόνο να έχουν vga,15 pin)εκδηλώνω ενδιαφέρον!
  10. ενδιαφέρομαι και εγώ για το cooler 478 γιατί μου έχει σπάσει στο pc-ακι του εξοχικού! αν δεν το πάρει ο φίλος θα το ήθελα!
  11. UpcomingDesigner

    AMD OC Database

    felix (και απευθήνομαι γενικά και σε όλους) δεν το κατάλαβα καθόλου αυτό αν και διάβασα και προηγούμενα ποστ! είμαι αρκετά νέος στο oc,έχω αυτά -> CPU: Phenom II x4 955 BE CPU COOLER: Scythe Mugen 2100-(Push-Pull) MOBO: MSI 870A-G54 RAM: Kingston 2*4 1333Mhz (elpida) CASE: Thermaltake V3 BlackEdition (push-pull) GPU: Sapphire 5850 xtreme HDD: Hitachi Deskstar 7k1000.c PSU: Corsair tx650 v2 η μητρική είναι τίμια για τα λευτά της αλλά με έχει χαλάσει λίγο σε κάποια θεματάκια oc. 1ον στις τιμές στο cpuv δεν με αφήνει να πάω κάτω απο 1.387 ενώ ξέρω πως δουλέυω απροβλημάτιστα με 1.2v σε στοκ συχνότητα! 2ον όσο ανεβάζεις τα volt του nb ανεβένουν και του ht θες δεν θες (εκτός αν υπάρχη επιλογή να το απενεργοποιήσω αυτό και δεν το ξέρω αλλά δεν νομίζω) 3ον στο dramv η συχνότητα δεν ανεβένει πάνο από 1.625 η κάπου εκεί,δηλαδή δεν πατάει τα 1.65! και για να διευκρινίσω τι εννοώ δεν με αφήνει,πχ αν βάλω στο cpu-volt τιμή κάτω απο 1.387 κοκκινίζει και δεν ξεκινάει το σύστημα,και μου βγάζει ένα error (κάτι σαν oc failed αν θυμάμαι καλά) anyway ο cpu φένεται καλό κομμάτι,τον έχω τρέξει με 1.45 στα 4.2 απροβλιμάτιστα τώρα τον χειμώνα ΜΟΝΟ απο multiplier και δουλέυει απροβλιμάτιστα στα 3.9 με 1.35 με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες! θέλω να κάνω ένα καλό και γενικό 24/7 χωρίς τρελό overvolt,μπορείτε να βοηθήσετε? edit στις τιμές των dram
  12. Eγώ απο τα μυστικά της εδέμ και ότι άλλη τραμπουκοσειρά έχει η Ελληνική τηλεόραση να προσφέρει θα δω και 2ο τούρκικο γιατί όπως φαίνεται οι άνθρωποι το έχουν το θεματάκι!Όπως έχουν και το θεματάκι να δείχνουν ότι θέλουν,να διαφημίζουν την χώρα τους και να προπαγανδίζουν όπου και όπως θέλουν την ώρα που η δικιά μου χώρα έχει ανοίξει τα πόδια και έχει φέρει κόσμο και κοσμάκη σε κατάσταση αυτοκτονίας!
  13. UpcomingDesigner

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Καλά τα λες,μου θύμισες τα λεμόνια στο super market,Αργεντινής 2 ευρό το κιλό και κορινθίας 5 ευρό το κιλό.Εκεί τι να πεις?Αλλά επειδή οπως προείπα είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΛΉ κουβέντα.παράγουμε και μάλιστα πολλά,απλά οι κυβερνήσεις μας είναι απαράδεκτες και θέλουν για δικούς τους ευνόητους λόγους να κάνουν τα Αργεντινής 2Ε και τα Κορινθίας 5Ε!Αλλά αν συνεχίση η κουβέντα υπάρχουν και οι εξαγωγής που να ναι καλά οι άνθρωποι φέρνουν χρήμα στη χώρα (ότι φέρνουν)!Όπως και ότι η philips με τις τηλεοράσεις δίνει δουλειά σε Ελληνικά (όσο μπορεί να το πει κανείς αυτό το Ελληνικά) χέρια! Για να κλείσω,και επειδή ήδη συμφώνησα μαζί σου σχεδόν εντελός,καλύτερα να σταματήσω εγώ να ψωνίζω απο το ebay η να μην έχω καν τηλεόραση μιας και η Ελλάδα δεν παράγει ή να αρχίσουν να πηγαίνουν στις χώρες τους οι 1)λαθρομετανάστες,2)άεργοι?Και φυσικά να γίνει καλύτερη δουλειά στα σύνορα! Οι νόμιμοι,οι οικογενειάρχες,οι εργαζόμενοι δεν με νοιάζουν,ούτε καν αυτοί που είναι στις φυλακές άσχετα αν τους πληρώνω (τους αφήσαμε,τελος).Αυτοί όμως που μπήκαν λαθραία και γιατί όχι αυτοί που ήρθαν και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα (που αύριο θα κλέψουν) δεν πρέπει να φύγουν?
  14. UpcomingDesigner

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    εγώ πάω για ύπνο τώρα μάγγες και καλα χριστούγενα!πάλι τα έκαψα όλα φέτος της γιορτές.μου έκανε και η κοπελιά μου δώρο 30 ευρό στην paypal και μου το έβγαλε απο όλες τις τρύπες,ότι δεν έχει λευτά για κομμωτήρειο και ιστορίες και δεν πάω πουθενά!πάλι τα ίδια θα πω-ότι του χρόνου θα είναι καλύτερα-αλλά έτσι όπως πάω με βλέπω να θέλω ψυχολογική υποστίρηξη σε 2-3 χρόνια,έχω να κάνω καλές διακοπές απο πάντα!!!!!!!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.