Jump to content

JayVi

Premium Members
  • Posts

    54
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About JayVi

  • Γενέθλια 28/12/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Στον Κόσμο Μου
  • Ενδιαφέροντα
    PC Games
  • Επάγγελμα
    Ιδιωτικός Υπάλληλος

JayVi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. JayVi

    Αγορά Gaming Monitor 24" 144hz IPS

    Και πάλι σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός Fury με Asus MG279Q είναι ο πιο οικονομικός προς το παρόν. Από Dell panel γνωρίζεις να μου πεις καμμία ιδέα ή γενικά την γνώμη σου; Βλέπω μερικά 24-27άρια να παίρνουν καλές κριτικές αλλά δεν γνωρίζω σε gaming πώς τα πάνε...
  2. JayVi

    Αγορά Gaming Monitor 24" 144hz IPS

    Ναι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, και όντως η τιμή της Eizo είναι... πολύ αλμηρή!!! Επόμένως για Free-Sync μονόδρομος η Asus MG279Q σωστά; Να ρωτήσω κάτι ακόμη: Αν μια οθόνη δεν υποστηρίζει G-Sync ή Free-Sync αλλά είναι 144 MHz με IPS panel και 4 ms απόκριση, θα υπάρχει διαφορά;
  3. JayVi

    Αγορά Gaming Monitor 24" 144hz IPS

    Ίσως να μην κατάλαβα κάτι ο ίδιος, αλλά όπως είδα από το προηγούμενο βίντεο υποστηρίζει και τις 2 τεχνολογίες. Να εννοεί εκδόσεις διαφορετικές μία για την κάθε τεχνολογία; Θέλω να το ψάξω... Edit: Άκυρο! Το βίντεο είναι για την σειρά και όχι για την μία και συγκεκριμένη οθόνη! Προφανώς θα υπάρξουν εκδόσεις για την κάθε μία τεχνολογία ξεχωριστά. Παρασύρθηκα από το άρθρο εδώ (http://www.144hzmonitors.com/monitors/viewsonic-xg2703-gs-1440p-165hz-ips-g-sync-gaming-monitor/) και το πιο πάνω βίντεο και υπέθεσα ότι επιτέλους βγήκαν οι οθόνες που να παρέχουν ταυτόχρονα και τις δύο τεχνολογίες επίσημα πλέον...
  4. JayVi

    Αγορά Gaming Monitor 24" 144hz IPS

    Φίλε XMorsX, Ένα μεγάλο ευαχαριστώ για τον χρόνο σου και τις απαντήσεις σου. Αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω για την επιλογή της Viewsonic που αναφέρεις, συνδυάζει G-Sync και FreeSync ταυτόχρονα. Είναι ¨βιώσιμο¨ κάτι τέτοιο; Το ρωτώ από την πλευρά ότι είναι πρώιμο για μια οθόνη να τα συνδυάζει και τα δύο και ως πρώιμη τεχνολογία θα υπάρχουν κάποιες παδικές ασθένειες σε αυτήν. Έχεις εμπειρία ο ίδιος πάνω σε αυτή την οθόνη ή σε κάποια από τις άλλες που προτείνεις; Ευχαριστώ και πάλι.
  5. JayVi

    Αγορά Gaming Monitor 24" 144hz IPS

    Χαιρετώ την ομάδα! Παρακολουθώ το topic γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά μιας ποιτικής 27άρας οθόνης και είμαι ανάμεσα στις 2 της Asus MG279Q και PG279Q, ανάλογα με την κάρτα που θα βρω. Διάβασα πιο πάνω ότι από G-Sync, ανάμεσα σε Asus και Acer, η δεύτερη είναι καλύτερη. Σε τι οφείλεται αυτό; Πίστευα ότι είναι εξίσου καλές και οι 2 με την Asus να είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα. Για να είμαι ειλικρινής όμως, επειδή το πακέτο AMD+Freesync είναι πολύ οικονομικότερο του αντίστοιχου nVidia+G-Sync κλείνω πιο πολύ προς τον πρώτο συνδυασμό. Ήθελα να ρωτήσω αν κανείς γνωρίζει: 1) Εκτός της Asus MG279Q και της Acer XF270HU, υπάρχει κάποια εξίσου ποιοτική οθόνη με αυτές; Ποιά από τις δύο προτείνεται; 2) Με ενοχλεί το 35-90 MHz εύρος της Asus στο Freesync. Πιστεύετε θα δημιουργήσει πρόβλημα σε gaming με Fury; 3) Βλέπω στο internet πολλά από τα συγκεκριμένα μοντέλα και της Asus και της Acer να έχουν τρομερά QC προβλήματα. Οι εμπειρία σας σε τέτοιες περιπτώσεις σχετικά με τις επιστροφές θα ήταν σημαντική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. JayVi

    Επιτέλους κάρτα!

    Έχω παρατηρήσει, τουλάχιστον για την έκδοση της Sapphire Nitro - πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τις άλλες εκδόσεις-, με under voltage μπορείς να πετύχεις μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας με σχεδόν ανύπαρκτο κόστος στις επιδόσεις (ένα 0,5 - 1% και ο κόσμος όλος). Σχετικά με τις θερμοκρασίες, με την συγκεκριμένη υλοποίηση δεν βλέπω περισσότερο από 75 βαθμούς σε full Load και με ανύπαρκτο θόρυβο ανεμιστήρων. Αν πετύχεις και ένα καλό under voltage θα δεις μεγάλη πτώση και στις θερμοκρασίες.
  7. JayVi

    Επιτέλους κάρτα!

    Δες τον πίνακα που περιγράφει τα επιμέρους κέρδη πώς αλλάζουν "χέρια" σιγά-σιγά από πράσινα σε κόκκινα. http://www.anandtech.com/show/10613/discrete-desktop-gpu-market-trends-q2-2016-amd-grabs-market-share-but-nvidia-remains-on-top Αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει για όλους μας αν το σκεφτεί κανείς και μακάρι να επέλθει μία ισσοροπία... Μου έχει λείψει η εποχή που με 440-470 € αγόραζες το πιο top μοντέλο της κάθε εταιρείας από Ελλάδα (εποχές gtx 295 κτλ). Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Φαίνεται σταθερά ανοδική πορεία της AMD. Δεν είμαι fan boy καμμίας εταιρείας να μην παρεξηγηθώ. Απλά κοιτάζω πώς μπορώ να καλύψω τις ανάγκες μου με το μικρότερο κόστος και παρακολουθώ την AMD να κερδίζει το value for money πανάξια σε αυτό τον τομέα.
  8. JayVi

    Επιτέλους κάρτα!

    Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που απαντήσατε στον προβληματισμό μου. Ευχαριστώ και τον OP για την τεκμηρίωση της επιλογής του. Την αύξηση της τιμής την είδα και εγώ. Αν κατάλαβα καλά προσφέρουν μία έκπτωση σε προϊόντα που δεν έχουν στοκ και αφορά τιμή προ-παραγγελιών. Όταν τις φέρανε τότε αυξήσανε και την τιμή. Σχετικά με την κάρτα πάντως, σκέφτομαι ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή μετά από 12 χρόνια nVidia είπα να ενισχύσω και την κόκκινη τώρα που φαίνεται να πηγαίνει κάπως καλύτερα. Με προβληματίζει όμως ότι οι υλοποιήσεις της Sapphire έχουν μόνο 2 χρόνια εγγύηση... Επίσης παρατηρώ, ότι οι drivers της amd "ωριμάζουν" πολύ καλύτερα στα παιχνίδια από τους drivers της nVidia... Προσθέτω σε αυτό και το γεγονός ότι λόγω σφροδρής οικονομικής κρίσης στην χώρα μας δεν βρίσκω μεταχειρισμένη 980 σε λογική τιμή σε σχέση κόστος-απόδοσης. Οπότε το να δώσω 300 € για μία μεταχειρισμένη 980, όσο καλή και να είναι με τα ίδια χρήματα αν μπορώ να αγοράσω μία Fury ή 1060 πιστεύω ότι είναι καλύτερη επιλογή.
  9. JayVi

    Επιτέλους κάρτα!

    Ακριβώς την ίδια ερώτηση έψαχνα να κάνω στο forum σχετικά με τις κάρτες. Βρίσκομαι στην ίδια θέση και σκέφτομαι ανάμεσα σε 480, 1060 και Fury. Τελικά πώς και κατέληξες σε 1060 όταν με τα ίδια χρήματα αγοράζεις την Fury (όχι την X); Υπάρχει κάποιος με εμπειρία από Sapphire; Ακούω αμφιλεγόμενα σχόλια για την εταιρεία και διστάζω να κάνω το βήμα με αρνητικότερο τα 2 μόνο χρόνια που δίνει εγγύηση σε σχέση με τα 3 που δίνουν άλλα γνωστότερα brands. Όλες οι γνώμες και απόψεις καλοδεχούμενες. Και να ρωτήσω και κάτι επιπλέον: Υπάρχει λογική στο να επιλέξει κάποιος την 480 έναντι της Fury όταν μπορεί πλέον να τις βρει περίπου στην ίδια τιμή στην περίπτωση που δεν υπάρχει θέμα τροφοδοτικού;
  10. Η αλήθεια είναι μεταξύ των δύο εταιρειών όντως και εγώ έχω διαπιστώσει ότι η κόκκινη εταιρεία δείχνει πιο ποιοτικές λύσεις στα γραφικά και το έχω δει σε ουκ ολίγα games στο παρελθόν. Αλλά από την άλλη η πράσινη... έχει αυτό το κάτι... που σε κάνει να το θέλεις... Με αυτό το post θυμήθηκα τις εποχές που όταν υπήρχε η Voodoo 3DFX κατηγορούσε με κάθε της καινούργια υλοποίηση που έσπαγε τα τότε γνωστά φράγματα των FPS την πράσινη για αντιγραφή κατοχυρωμένων πατεντών, τεχνοτροποιών κτλ. Πρέπει να είχε διακιωθεί αν θυμάμαι καλά αλλά μετά από καιρό όπως όλοι γνωρίζουμε εξαγοράστηκε από την εταιρεία που μήνυσε... Γιατί όμως η AMD τηρεί σιγή ιχθύος... είναι ένα εύλογο ερώτημα.
  11. JayVi

    Galax GTX 980 HOF

    Ναι σωστά! Αλλά kingpin edition σε 980 δεν έχει βγει ακόμα σωστά; Σε 780 ti όντως συμφωνώ απόλυτα. Η αλήθεια είναι ότι όσο οι drivers της Nvidia ωριμάζουν τόσο η διαφορά μεταξύ 980 και 780 ti θα μεγαλώνει. Βάλε τώρα και την χαμηλότερη κατανάλωση, την καλύτερη θερμική συμπεριφορά και γενικά την νεώτερη τεχνολογία και έδεσε το γλυκό!
  12. JayVi

    Μητρική για 4790k

    Σ' ευχαριστώ πολύ Trexx!!! Το vfm αφορούσε ειδική προσφορά για την συγκεκριμένη μητρική (ήμουν ανάμεσα σε αυτή και την έκδοση Ranger) στα 160 € από τα 220 € που είχε αρχικά αν θυμάμαι καλά
  13. JayVi

    Galax GTX 980 HOF

    Η αλήθεια είναι ότι το μαύρο-κόκκινο χρώμα ανέκαθεν παρέπεμπε σε gamer μηχάνημα κατά παράδοση και το λευκό-σταχτί της κάρτας με ξενίζει αρκετά Φαίνεται ότι η διαφορά στην τιμή ανάμεσα στις δύο τους (όταν με το καλό φτάσει η galax επί ελληνικού εδάφους) θα είναι αρκετή, και δυστυχώς δεν θα δικαιολογεί την τόσο μεγάλη διαφορά... Βρήκα την Evga Classified στο Eshop.
  14. JayVi

    Galax GTX 980 HOF

    Ωραίος Dj_ALeX !!! Εννοείς την Evga GTX 980 Classified;
  15. JayVi

    Galax GTX 980 HOF

    Σωστός ο φίλος vdeseris!!! Εφόσον έχει την 980 SO, ας ελπίσουμε ότι θα φέρει και την HOF Edition.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.