Jump to content

soklhtos

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About soklhtos

  • Γενέθλια 11/02/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Ενδιαφέροντα
    pc
  • Επάγγελμα
    pc

soklhtos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. soklhtos

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    καλησπέρα παιδιά.. τράβηξα που λέτε βίντεο το πρόγραμμα την ώρα που σκάναρε τον υπολογιστή σε βαθμούς κελισίου.! και δείτε όλο το βίντεο 1 λεπτό είναι. και ο cpu πέφτει στους 16 βαθμούς κελισίου! σε κατάσταση idle edit : συγνώμη για την ποιότητα βίντεο είναι απο κινητό 2 pixel. φιλικά πάντα άκης! http://tinypic.com/player.php?v=2jg1nkg&s=5
  2. soklhtos

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    όντως unstoppable : δεν θα το έλεγα offtopic γιατί βλέπουν τα συστήματα του καθενός ανθρώπου. δεν θα θέλουν να βλέπουν και τις θερμοκρασίες;αναλόγως με αυτά που έχουν βάλει πάντα έτσι (πρωσοπική μου άποψη θα το ήθελα) carmen : (ναί) άνοιξα το παιχνίδη call of duty mw 2,cubase (για όσους δεν γνωρίζουν επαγκελματικό πρόγραμμα ηχογράφισης studio.,fl studio,έβαλα να σκανάρει το pc με το avg 12 αντιβαριους.,μοζιλα, explorer,τον έβαλα να κάνει ανασυγκρότηση. πειστεύω πως είναι αρκετά.. και δεν πέρασε τους 29 βαθμούς κελισίου. εκτος αυτού άρχιζε να τα παίζει ο σκληρός 500gb wd. άκυρο (αλλά πρέπει να πάρω ssd) :dance3:
  3. soklhtos

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    πρώτα ξέχασα να πώ πως είναι ο επερξεγαστής amd 6pyrinos 1090. μπήκα απο τα bios και ειδα την θερμοκρασία...και το δοκίμασα και απο πρόγραμμα..
  4. soklhtos

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    θερμοκρασία δωματίου 20 βαθμούς κελισίου. κατάσταση idle θερμοκρασία cpu. 18 βαθμούς κελισίου. κατάσταση "full load" 27 βαθμούς κελισίου.
  5. soklhtos

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    παιδιά είστε λίγο ανάλαφρύ στην κρητική σας.. τροποποίησα την h70 που είχα επειδή ήθελα με νερό με χρώμα. αλλα τον πήρα απο φίλο τον υπολογιστή έτσι δεν είχα την ιδέα να τον φτιάξω εγώ. αλλα τον τροποποίησα λίγο περιμένω γνώμη σας! πιο μετά θα μπεί και η κάρτα γραφικών προστοπαρόν οι βαθμοι μου στην cpu είναι 18 βαθμούς κελισίου.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.