Jump to content

benetton

Premium Members
  • Posts

    109
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About benetton

  • Γενέθλια 18/02/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Επάγγελμα
    Tech Support

benetton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    WiFi Thief Δεν είπα ότι είναι CoD , είπα αυτό που ακριβός λες και εσύ “μπορεί το metro (στο conquest) να είναι CoD” – ‘’το οτι το BF3 CODιζει δεν το κανει COD’’, γι’αυτό είπα CoDιζει . Το BF3 ειναι BF3! Στο “οτι skill χρειαζεται το TDM το χρειαζεται και το conquest.” Θα διαφωνήσω γιατί μια καλή squad ,από 2 tank ή από συνδυασμό άλλον οχημάτων και με τα κατάλληλα επιλεγμένα kits και με τη σωστή υποστηρίξει από την ομάδα μπορεί να σκίσει όλη η ομάδα ! Ούτε εγώ είμαι skilled παίχτης , το tdm βασικά δεν μου αρέσει , τη μετρό την παίζω συνήθως σε rules server, με τα γνωστά όπλα να απαγορεύονται , εκτός και αν βαριέμαι ,πάω να κάνω και κανένα ότι να ναι kill με τα m320! @Grisos ετσι όπως το θέτεις σύμφωνο μαζί σου .
  2. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] εντάξει μην παρερμηνεύουμε και μην μακραίνουμε κάποια πράγματα ! Μπορείς να συγκρίνεις τον nooba με to m320 –rpg – smaw – grenade που βαραει κάτω η πάνω από μια σκάλα για να παίρνει kill μόνο και μόνο, π.χ να παίξει TDM και να σε σκίσει στα μαχαίρια? Και στον BC2 ακόμα, κυριαρχούσε το πνεύμα της ομαδικότητας (αυτό είπα με άπλα λόγια)! Δεν καθόμουν τουλάχιστον εγώ με την ομάδα μου να βαράω granades και όποιον πάρει ο χάρος !
  3. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    @WiFi Thief αναφέρω το TDM γιατί οι συγκεκριμένοι κατάκόρον παίζουν μετρό και με συγκεκριμένο τρόπο ! Το TDM κατά την γνώμη μου, άσχετα με το ηλίθιο spaw system που έχει ακόμα το bf3, θέλει και το skill του , για το μαχαιράκι του, για τα kill και για την νίκη της ομάδας ! Όσο για το CoD που αναφέρεις το BF3 codιζει έτσι και αλλιώς ,δεν είναι σαν bf2, ούτε έστω και BC2.
  4. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    Εντάξει, θέλουν να πουλήσουν και αλλά premium (αν όχι να τους κάνουν όλους τους users premium) .Η χαρά του παιδιού, τώρα που δεν έχουν και σχολείο θα γεμίσουμε 100αριδες όπου στο TDM δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται ! Εδώ και καιρό το έχουμε πει πάρα πολλοί εδώ μέσα …….. το παιχνίδι πάει για αλλού !
  5. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    Kάπως έτσι [ame=http://www.youtube.com/watch?v=emQdNwsZrbE]Battlefield 3 Cinematic Tutorial [HUD/Waffe ausblenden] [Kamerafahrten] [German Commentary] [HD] - YouTube[/ame] κάπου είχα βρει ένα σετ εντολών σε tutorial που έκανε hide και το όπλο κανονικά χωρίς glitch αλλά δεν το βρίσκω!
  6. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    Μα γιατί πολύ γουστάρω να περναει η ρουκέτα από διπλά μου ενώ βγαίνω από τη υπερπολυτελής τουαλέτα, να σκάει στο κεφάλι κάποιου ο όποιος μετά βρίζει και να βλέπεις στο chat τη λέξη VENTOUZA……:dance3:
  7. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    Πολύ καλή "μαγκιά" από την εταιρία ….. ΜΠΡΑΒΟ!!! Ας παίξουν λίγο συναμεταξύ τους να δουν την γλύκα ! Τα assignements όλα πλην Μ5Κ και JNG-90 ανοίγουν σε όλες τις πιστές! :yes4:
  8. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    Ρε παιδιά μήπως παίχτηκε τίποτα με τους κωδικούς από τον proxy ? και για να πω και την αλήθεια και πίσω να το πάρουν δεν θα με χαλάσει μετά από 10 λεπτά που έπαιξα !
  9. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    Εδώ όλα οκ! Κανένα πρόβλημα!
  10. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    Η οριτζιν είχε συχνά αυτό το πρόβλημα .... απλά έχουν δικαιολογία.... είναι beta βλέπεις !
  11. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    Σε έμενα είναι οκ !Δοκίμασε ποιο μετά ….. μάλλον είναι το κλασσικό πρόβλημα τις Origin!
  12. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    Το ίδιο πράγμα είναι ! Κάνεις την αγορά και το κατεβάζεις σπίτι σου η κάνεις την αγορά μετά από το σπίτι σου!
  13. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    Εκεί είναι η origin που έτσι και αλλιώς πρέπει να τι κάνεις setup ξανά ! Δεν νομίζω να έχει τίποτα να πάρεις!
  14. benetton

    TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

    Done!
  15. benetton

    Official Battlefield 3 Thread

    Κοιτά για να καταλάβεις, όλοι κατεβάζουν το dlc μέσο patch και μετά αναλογός το account που έχεις (αν έχεις αγοράσει το dlc,premium κλπ) σου δίνει αυτόματα πρόσβαση ! Έτσι έγινε στο B2K λίγες μέρες πριν βγήκε ένα μεγάλο patch και ήταν μέσα ενσωματωμένο! Εσένα σε ενδιαφέρει ο φάκελος μέσα στο directory της origin games που λέει battlefield ,όλα είναι εκεί μέσα . Το παίρνεις backup ολόκληρο και τέλος.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.