Jump to content

fatalara

Premium Members
  • Posts

    6.838
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Posts posted by fatalara

  1. 4 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε:

    Το θέμα είναι να κάνουν και κάτι ουσιαστικό για να λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι σε ~120 χώρες στις οποίες δεν έχει παρουσία το PSN...

    Αυτο ειναι το μοναδικο πραγμα που εχει ουσια. Τι θα γινει με αυτους που θα χασουν την προσβαση τους στο παιχνιδι λογο αυτης της αποφασης.

    Η υπολοιπη κουβεντα ειναι ξεπερασμενη, ειδικα οταν μιλαμε για gamers.

  2. 4 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    https://www.pcgamer.com/games/horror/alan-wake-2-hasnt-turned-a-profit-6-months-after-release-and-theres-no-steam-release-in-sight-but-remedy-says-its-in-control/

     

    Το κλαμα συνεχιζεται βλεπω αλλα τα λαθη τους δεν τα λενε, αποκλειστικοτητα σε μια πλατφορμα χωρις καμια ρητρα π.χ. αν δεν παει καλα μπορω να βαλω το παιχνιδι και αλλου.

    Δεν ξερανε οτι το Epic store ειναι για τα καμενα του Fortnite και τα δωρεαν παιχνιδια οπως λενε πολλη σωστα σχολιαστες απο τι βλεπω στο net ?

     

    Και εδω ερχεται παλι η διαχρονικοτητα οπως λεω παντα οτι οι εταιριες εχουν χασει το νοημα της υπαρξης τους στο βωμο του χρηματος.

    Εχεις παιχνιδαρες 20 ετων που ο κοσμος αγαπα και συνεχιζει να παιζει ακομα και εσυ κανεις τα παντα για να τα σταματησεις απο την μια και απο την αλλη

    θα ερθει το πληρωμα του χρονου και οταν θα σε ρωτησουν γιατι εισαι περηφανος θα λενε για το ταδε παιχνιδι αυτο που καναμε τα παντα για το κλεισουμε.

     

    Τραγικα λαθη.... π.χ. EA και BF2/BFBC2, Epic και Unreal GOTY και Techland και Call of Juarez ειναι μερικα παραδειγματα που μπορω να πω στα γρηγορα, το καθενα για διαφορετικους

    λογους βεβαια. Δεν θες να πληρωνεις για official servers ? καλως, ασε να τρεχει ο masterserver να μπορει ο κοσμος να νοικιαζει servers και βαλε καπελο στην τιμη για τα εξοδα του master.

     

    Aυτη η λογικη οτι βγαζω νεο παιχνιδι θα το παρετε θα σταματησετε να παιζεται το προηγουμενο γιατι ετσι μπορει να περνουσε καποτε, ξεχνανε ομως οτι πολλοι απο εμας εχουμε μεγαλωσει και μας πιανει και μια νοσταλγια που και που, για να μην πω οτι υπαρχουν και σκληροπυρηνικοι που δεν σταματησαν να παιζουν το αγαπημενο παιχνιδι χρονια τωρα.

    Ενα καραβι παλιο, σαπιοκαραβο, με κατι ναυτες τρελους πειρατες, σηκωνει αγκυρα αγριο χαραμα, υπαρχουν θεσεις αν θελεις κενες.

    • Like 1
  3. 29 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

    Συμφωνούμε ότι η οθόνη δεν συμβαδίζει με τα υπόλοιπα μέρη, εφόσον μιλάμε για gaming.
    Όμως είναι απολύτως δόκιμο να μην αναβαθμίζει κάποιος όλα τα εξαρτήματα ταυτόχρονα, και επίσης να βάζει όριο fps εφόσον η οθόνη δεν μπορεί να πιάσει παραπάνω (είτε αυτό είναι 60, είτε 120, είτε ακόμη περισσότερο). Σε αυτή την περίπτωση, η GPU δεν έχει λόγο να είναι 100%...

    Ναι αλλά όπως φαίνεται έχει καταλάβει και λάθος το πως δουλεύει. 
     

  4. 21 λεπτά πριν, το μέλος iseeklife έγραψε:

    Έχω απλή οθόνη , χωρίς g sync  και χωρίς v sync κάνει tearing . Είναι παλιό φαινόμενο . Η οθόνη έχει 60 HZ output . 

    H 4090 έαν χτυπάει 100 gpu usage και βγάζει 30 frames  δεν θέλει αλλαγή ? 

    Άρα πρέπει να αλλάξεις οθόνη. Τι τον θες τον 7950x και την 3060 με 60hz οθόνη;


    Μπερδεύεσαι. Θα θέλει αλλαγή όταν φτάσει να βγάζει 30 fps. Το usage πρέπει να είναι 99 ΑΣΧΕΤΑ από τα fps αλλιώς κάτι δεν δουλεύει σωστά από πλευράς hardware η software.


    Άλλαξε την οθόνη σου. Δίνεις λεφτά σε hardware που δεν εκμεταλλεύεσαι.

     

    • Like 1
  5. Για αρχή, γιατί παίζεις με vsync? 
    Δεύτερον, η κάρτα είτε έχεις 3060 είτε 4090 πρέπει να είναι στο 99%. Αν δεν είναι εκεί η έχει θέμα το παιχνίδι η σε κόβει το pc η γενικά η κάρτα σου δεν χρησιμοποιείται σωστά.

    Το συμπέρασμα ότι η κάρτα δουλεύει στο 60 και όταν πάει στο 100 θέλει άλλαγη δεν ισχύει. Πιο πιθανό είναι να θέλει άλλαγη κάτι άλλο στο pc σου.

    • Like 1
  6. 2 ώρες πριν, το μέλος iseeklife έγραψε:

    το λέω ενημερωτικά μιας και το πήρα το παιχνίδι , είναι βαρύτερο από τα specification που γράφει στη steam . λέει για 1060 , εγώ με 3060 σε 1440 p 60 frames και η κάρτα τερματίζει . Έχω 92 /100 usage me dlss on . 

    100 επρεπε να εχεις σχετα απο το μοντελο της καρτας.

  7. 13 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

    Ξαναλεω θα εχουν παιχνιδομηχαμη των 500 κ οθονη των 1300? Βγαζει καποιο νοημα αυτο?

    Αν θες να τα βαλεις ολα μαζι ΙΣΩΣ μετραει. Δηλαδη pc και κονσολα να τα εχεις σε ενα δωματιο πανω στο γραφειο.

    Τριχες βεβαια, μια χαρα την κανεις την δουλεια σου και χωρις αυτο.

  8. 27 λεπτά πριν, το μέλος GFFermari έγραψε:

    Απ ότι φαίνεται θα είναι ο μόνος που θα πάρει oled με ματ επίστρωση.

     

    11 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    Ε παρε ματ ρε συ, ποιος σου ειπε να παρεις glossy

    Δεν εχετε ασχοληθει με το θεμα TV Monitor και κανει μπαμ. Σας ξαναλεω, χτυπιεστε για το coating ενω ειναι 100% σιγουρο οτι θα εχετε τα ιδια προβληματα στο 90% των περιπτωσεων, ασχετα απο το τι θα διαλεξετε, λογο των ιδιοτητων των πανελ.

     

    18 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    Ελα μωρε, ποιος ειναι σοβαρος δλδ ? ο optimus prime

    Οχι, αυτοι που αναφερει ο ιδιος ο κομπλεξικος. Τουλαχιστον ο prime μιλαει για ρεαλιστικο σεναριο, λεει τι ισχυει χωρις να βγαζει κομπλεξ. 

     

    23 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    Οταν βγαινουν στο tftCentral και γραφουν οτι το matte coating της lg κοβει πληροφορια, πες τους ασχετους εσυ.

    Ενω αν ανοιξω φως στην asus δεν θα χασω καμια πληροφορια...

     

     

  9. 34 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    Ναι μεν αλλα. 

    Αλλο το gloss και αλλο το ματ. Εννοειται οτι και τα πανελ εχουν διαφορες!

    Τον κρινεις αυστηρα αλλα και εσυ δεν πας πισω τουλαχιστον αυτος εχει κατι στα χερια του και εχει δει με τα ματια του και λεει την αποψη του

    Ουτε ναι ουτε αλλα. Υπαρχουν σοβαροτερα θεματα στις οθονες απο το coating. Τι να το κανω το glossy αν παιζω νορμαλ ωρες μεσα στην ημερα και επειδη ανοιξα ενα πορτατιφ ειναι λες και σηκωσε αερα και πηρε τα χρωματα? Τι να το κανω το ματ οταν παιζω την ημερα και δεν φτανει ετσι και αλλιως το brightness της woled?

    Εγω θα διαλεξω οθονη βαση του ποση φωτεινοτητα εχει στα full και ποια ειναι η συμπεριφορα με τον κοφτη. Κραταει 250 η οχι?

     

    Ας τα εχει δει με οτι θελει. Το τι λεει ειναι το θεμα. Και ο αλλος τα ειδε και εδειξε κιολλας τι ειδε. Ο κομπλεξικος, το αφησε ζουμαριστο για να του βγει η ιστορια και βασιζεται σε λογια σοβαρων ανθρωπων, που εχουν ειπωθει για τις πρωτες oled.

    3 λεπτά πριν, το μέλος hurin έγραψε:

    Το γεγονός ότι όλα τα κινητά έχουν οθόνες oled και είναι glossy θα έπρεπε να σας είχε πείσει. 

    Εκεί δεν υπάρχουν ψεύτικες δικαιολογίες ότι υπάρχουν αντανακλάσεις και φωτεινοί χώροι. 

    Ναι γιατι εκει μιλας για μια οθονη 7 ιντσων το πολυ. Βαζεις το χερακι σου απο πανω και κανεις την δουλεια σου. Η διαφορα στην φωτεινοτητα παντως υπαρχει μια χαρα.

    • Like 1
  10. Αφήστε τα ματ και τα gloss και πιάστε το νόημα. Το πάνελ είναι το θέμα. Παίζεις με φως πας σε woled παίζεις χωρίς φως πας σε qdoled.

    Επιχειρηματολογεί τώρα ο κομπλεξικος, που κάνει και αναφορά στον HDTV μπας και κερδίσει αξιοπιστία τρομάρα του, με ένα ζουμ που έκανε επί δεν ξέρω γω πόσο, για να μας πει ότι βλέπει.

    • Like 1
  11. 21 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

    Το βάρος του Deck δεν είναι αστείο, αν είναι αναρτημένο στα χέρια κάνα δίωρο. Αν δεν ξαπλώσεις σε καναπέ ή κρεβάτι για να μπορείς να το στηρίζεις πάνω σου, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα καταλήξεις με πόνους σε αυχένα και πλάτη στο τέλος.

     

    Από την άλλη, δεν έχω μπορέσει να καταλάβω πώς δικαιολογείται στην πράξη η διαφορά τιμής ανάμεσα σε έναν απλό Xbox controller και τους "Elite-type", όπως τους βάφτισε ο @TechMonkey, οπότε δεν ενεπλάκην στη συζήτηση από χθες, γιατί υποψιάζομαι ότι τα δικά μου κριτήρια διαφέρουν αρκετά από τα δικά του.

     

    Στην ουσία. Το Deck είναι μια χαρά και παρκαρισμένο στο Dock του, συνδεδεμένο στην τηλεόραση, με δύο απλά Xbox Controllers συνδεδεμένα ασύρματα. Αν τα χειριστήρια μπορούσαν να είναι paired ταυτόχρονα σε τουλάχιστον 2 Bluetooth devices, δε θα τους έλειπε τίποτα.

    Εχουν εξτρα κουμπια η σκανδαλες στο πισω μερος και οι βασικες σκανδαλες ρυθμιζονται σε βαθος. Μερικες μπορεις να τις κανεις να μοιαζουν με κλικ απο ποντικι. Εχουν spare thumbs με διαφορετικο υψος κλπ. Εννοειτε πως η διαφορα δεν δικαιολογειται, ειδικα μαλιστα, οταν μιλαμε για μοχλους με ποτενσιομετρα οπως τα απλα controllers και οχι μαγνητικα.

     

  12. 1 ώρα πριν, το μέλος TechMonkey έγραψε:

    Ξεκίνησε κι αυτό, θα δείξει πως θα πάει.

     

    Ένας άλλος τρόπος να το δεις είναι πως το Steam Deck έχει περίπου το διπλάσιο βάρος από το Nintendo Switch. Με τα Joy Cons.

     

    (Αφού έπαιξα επιτέλους λίγο χθες το βράδυ) είναι ωραίο επίσης να έχεις τα χέρια στα πόδια (π.χ.), αντί πάλι πάνω στο γραφείο. Πολύ πιο χαλαρή φάση.

    Δεκτο. Απλα δεν δικαιολογειται να πονας η να κουραζεσαι. Τα βαρη αυτα ειναι αστεια για εμας και σου μιλαει ατομο με μικροτερα χερια απο τον μεσο ορο.

    Παρομιως, εχω καταληξει να παιζω σε κονσολα για τον ιδιο λογο. Κουραζομαι στην καρεκλα του γραφειου, δεν λυγιζει η πλατη με τιποτα. Αν δεν παω στο γιατρο να με σπασει οπως ειχε γινει το 2015 δεν κανουμε δουλεια.

    Θα συνεχισω να παιζω κονσολα και μετα γτ μου αρεσει η φαση αλλα το προβλημα θα παραμεινει αν δεν το λυσω. Δε ξερω ποσο εισαι αλλα μετα τα 30 καθε ηχος που δεν υπηρχε πρεπει να ελεγχεται. Μην βγαλεις καμια χρονια τενοντιτιδα στον καρπο γιατι μετα θα κοπει το παιχνιδι.

     

  13. Φιλαρακο δεν πεφτεις να κανεις κανα push up? Αυτα που λες ειναι λιγο καπως. 25 χρονια εχουμε παιξει σε οτι εχει βγει και σε οποια σταση θες και οσες ωρες θες.

    Πηγαινε δωσε τα λεφτα σε κανα γυμναστηριο, εκει θα πιασουν τοπο.

    • Haha 1
  14. 7 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    OY 😛 

    Αρα δεν ειναι glossy.

     

    7 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    Δεν ειναι πλεον τοσο glossy Οι νεες glossy

    Δεν υπαρχει παλιο και καινουργιο. Η ειναι ετσι η ειναι ματ. Τωρα το ποσο ματ ειναι ειναι αλλο καπελο. Ακομα και φιλτρο να μπει που να ειναι gloss παλι χανεις σε φωτεινοτητα και χρωματα.

     

    8 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    Αυτη πρεπει να ειναι του 1880

    2006. Το καλυτερο ΤΝ πανελ εβερ, μονο για παιχνιδι from dusk till dawn.

     

    Για να τα συμαζεψουμε, glossy οθονες δεν υπαρχουν. Μονο τηλεορασεις και κατι λιγα μονιτορ για ειδικες καταστασεις. Τωρα εχουν αρχισει παλι γτ τις ζητανε καποιοι. Δεν νομιζω να παει και τοσο καλα αυτο, θα καταλαβουν και αυτοι οτι ειτε βλεπεις το δωματιο σου στην οθονη ειτε εχεις λιγο ματτ η εστω ενα φιλτρο αλλοιωση εχεις και στις τρεις περιπτωσεις. διαλεγεις τι τυπο αλλοιωσης θες και παιρνεις.

    4 ώρες πριν, το μέλος GFFermari έγραψε:

    Διπλα διπλα η Asus θα εχει καλυτερη εικονα.

    Η διαφορα που φαινεται στην φωτογραφια ειναι απο το πανελ, οχι απο το coating. Η LG ειναι W-oled η ASUS QD-oled. Γιαυτο τα καλυτερα λευκα της δευτερης.

    • Like 1
  15. 3 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    καμια επαφη με την πραγματικοτητα! εχω Glossy ή semi glossy (οπως θελεις πες το) και δεν υπαρχει καμια αντανακλαση. μαλιστα τωρα που γραφω ειναι και αναμενα ολα τα φωτα στο δοματιο και δεν υπαρχει καμια αντανακλαση. αν ηταν οπως το περιγραφεις δεν θα τις αγοραζε κανενας

    Οχι, δεν το λες οπως θελεις. Η οθονη σου ειναι οπως στην φωτο ναι η ου?

     

    samsung_syncmaster_sa950_1595145943_5044498a_progressive.jpg

    • Haha 1
  16. 42 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    κοβει αρκετα! 

    γιατι σε ενοχλει τοσο το γκλοσι? εχεις παραθυρο απναντι απο την οθονη?

    Δεν χρειαζεται να εχεις παραθυρο. Εχεις μια μονιμη αντανακλαση του εαυτου σου και ολων των πραγματων του δωματιου μεσα στην οθονη. Εκτος και παιζεις σε σπηλια το gloss δεν κανει για τιποτα περα απο αποσταση τηλεορασης. Γιατι το ενα θεωρειται κακο και το αλλο οχι δεν μπορω να καταλαβω. Δεν κοβει φωτεινοτητα. Λιγο τα χρωματα ριχνει και αυτο αναλογα το ποσο matt ειναι.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.