Jump to content

Deadly_Sin

Members
  • Posts

    26
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Deadly_Sin

  1. Deadly_Sin

    Supercars & Dreamcars Thread

    Ναι, απ'οτι διαβαζω εκει το πρωτο αυτοκινητο που εβγαλε ηταν ο σκαραβαιος.... ο οποιος βγηκε το 38. Τη χρονια που αναφερεις εσυ μονο prototypes ειχαν.
  2. Deadly_Sin

    Supercars & Dreamcars Thread

    Eισαι σιγουρος οτι το 32 εβγαλε η Porsche το πρωτο της αυτοκινητο? Το εψαξα και δεν βρισκω κατι
  3. Ξερει κανεις τι εγινε με εκεινο το καταπληκτικο project του κυριου Δημήτρη Κορρε? Το πρωτοποριακο αυτοκινητο με το απιστευτο συστημα αναρτησεων που ειχε κανει τους παντες να παραμιλανε [ame=http://www.youtube.com/watch?v=u4eJGf2wYcA&feature=related]4 x 4 Car - Created in Greece - YouTube[/ame]
  4. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση Οντως λιγο κουλο αυτο που ενω εχεις dvd το κανει εγκατασταση απο το steam αλλά οκ, δεν ειναι και κανενα τοσο μεγαλο προβλημα. Θα κανω steam account λοιπον, το αποφασισα! :dance3:
  5. Εγω ειμαι καπως παραδοσιακος σε αυτα, δηλαδη ακομα παω σε ενα καταστημα και αγοραζω το παιχνιδι που θελω αλλά μπηκα στο steam και ενθουσιαστηκα μιας και εχει προσφορες και απ'οτι διαβασα δυνατοτητα ανταλλαγης παιχνιδιων. Να υποθεσω οτι ειναι μια απο αυτες τις περιπτωσεις που λες "μλκια κανω που εχω κολλησει στο παρελθον" ε? Επισης, αν εχω αγορασει ενα παιχνιδι απο καταστημα και το εχει και το steam θα μου το δειχνει σαν αγορασμενο? (εφοσον το εχω στο pc μου)
  6. Deadly_Sin

    Grand Theft Auto IV

    Ειχα μια συζητηση προσφατα σχετικα με το gta και γεννηθηκε το εξης ερωτημα: San Andreas ή ΙV? Προσωπικα βρισκω οτι το san andreas ηταν αρκετα πιο καλο απο το 4, χωρις να λεω οτι το 4 δεν ειναι ωραιο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.