Jump to content

etien4

Premium Members
  • Posts

    454
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by etien4

  1. Λοιπόν μετά από χρόνια είπα να αναβαθμίσω τον Desktop.

    Από το παλιό σύστημα (2012) κρατάω το κουτί https://www.coolermaster.com/catalog/legacy-products/cases/haf-932/ , σκληρούς δίσκους,οθόνη https://www.dell.com/en-us/shop/dell-ultrasharp-24-monitor-u2414h/apd/860-bbcg/monitors-monitor-accessories , και προς το παρών η κάρτα γραφικών https://www.techpowerup.com/gpu-specs/sapphire-hd-7870-dual-x-oc.b665 και βλέπουμε για μια καλή για gaming το καλοκαίρι και μετά που θα πέσουν κιάλλο οι τιμές πιστεύω των rtx κτλ.

     

    Αγόρασα αυτό το τροφοδοτικό https://www.bequiet.com/en/powersupply/3927, οπότε μένουν μητρική,μνήμες και cpu να πάρω.

     Το σύστημα θα είναι για gaming και γενική χρήση.Προοπτική να αντέξει στον χρόνο αξιοπρεπώς.

    Μπάτζετ όχι πάνω από 300-350 ώστε να δώσω σε καρτα γραφικών αργότερα!

     

     

     

     

  2. Βρήκα αυτό στο site.Δλδ είναι όλα στην τιμή φαντάζομαι

    Θα χρεωθώ τις τελωνειακές χρεώσεις;

    Θα είστε υπεύθυνοι να διασφαλίσετε ότι οποιαδήποτε προϊόντα τα οποία παραγγέλνετε συμμορφώνονται με τους κανονισμούς εισαγωγής της πολιτείας, του κράτους ή / και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Οι όροι μας πώλησης στους πελάτες μας στην Ελλάδα είναι για παράδοση με πληρωμένους δασμούς. Με άλλα λόγια, το ποσό που πληρώνετε περιλαμβάνει πλήρως την παράδοση στην καθορισμένη διεύθυνση παράδοσης και όλους τους δασμούς, τους φόρους και τα τέλη εκτελωνισμού.

     

     

  3. Έχω τον epson L386 εδώ και χρόνια και πραγματικά ειναι φανταστικός με μεγάλη οικονομία σε μελάνια,τα οποία γεμίζεις εσύ το tank του.Λόγω δουλειάς ειδικά της συζύγου μου εκτυπώνονται καθημερινά πολλές σελίδες και πραγματικά το κόστος μένει μικρό στα μελάνια.

    Έχει scanner,έχρωμος,wifi κτλ.Το μόνο αρνητικό οτι δεν έιναι "plug and play" για έναν αρχάριο,αλλά υπάρχει οδηγός στο Youtube για να το κάνεις άνετα.Ψάξε το αντίστοιχο καινούριο μοντέλο γιατί ο L386 δεν βγαίνει πια και ρίξτο μια ματιά!

     

    *Να προσθέσω οτι σε εκτυπώσεις φωτογραφιών με ειδικά φωτογραφικά χαρτιά και το πρόγραμμα που έχει έμεινα με το στόμα ανοιχτό με το αποτέλεσμα.

     

    **Όσον αφορά το gap που θα έχεις άμα δεν εκτυπώσεις για λίγο καιρό έχει ένα πρόγραμμα καθαρισμού κεφαλών που διορθώνει οποιδήποτε θέμα.

    • Like 2
  4. Πήρα και ένα

    f286c29a-7eb5-49a5-a6b3-e5e78f582a3a.jpg
    WWW.BANGGOOD.COM

    Μόνο US$37.99, αγοράστε το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης BlitzWolf® BW-SP1 Επαναφορτιζόμενη ψηφιακή γραφίδα Active Stylus με...

     στα 18 ευρώ βγήκε με κωδικό απο Banggood.

  5. Καλησπέρα στην παρέα,πήρα στην γυναίκα μου το εν λόγω ipad.Θα ήθελα άμα κάποιος εχει να προτείνει κανένα οικονομικό και καλό πληκτρολόγιο με θήκη ή χωρίς.Είδα στο plaisio ένα turbo X στα 30 ευρώ αλλά δεν το εχω εμπιστοσύνη.Άμα το εχει καποιος ας πει εντυπώσεις

  6. 11 λεπτά πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Γενικα δεν ειμαι απο τους ανθρωπους παρτε το νομο στα χερια σας.

    Αλλα την συγκεκριμενη θα της  ετριβα τη βαμμενη μουρη της (γιατι θα ηταν κοκετα δε παίζει) στα σκ@τα και οτι εμενε θα της τα ταιζα με το κουταλι αν ημουν μαγαζατορας. 

     

    Κανονικα δε θα έπρεπε καν να το συζηταμε αυτο. Θα επρεπε να την μπαγλαρωσουν αλλα...

     

    Ως λαος εχουμε χασει το φιλοτιμο, την ανθρωπια και τον σεβασμο προς τον συναθρωπο δυστυχως. Και περα απο τη δικαιοσυνη και το κρατος φταιμε και μεις.

    To επικίνδυνο σε μία κοινωνία είναι να επικρατεί η αντιδικία!Αυτό ακολουθεί όταν χάνεται η εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη!Γιαυτό είναι σημαντικό η δικαιοσύνη να να κάνει σωστά και γρήγορα το έργο της!

    • Like 1
    • Agree 1
  7. 9 ώρες πριν, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Με τα specs που ζητάς, δεν υπάρχει laptop μέχρι 1300€

     

    Το πιο φτηνό είναι αυτό (που να συμπληρώνει όλα τα specs)

     

    20211019130029_lenovo_legion_5_17ach6h_r
    WWW.SKROUTZ.GR

    Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Lenovo Legion 5 17ACH6H (Ryzen 5-5600H/16GB/512GB/GeForce RTX 3060/FHD/W10 Home) Phantom...

     

    Σημειωτέον ότι η 3060 για laptop δεν έχει καμία σχέση με την 3060 για desktop. Μην έχεις αυτή την ψευδαίσθηση (αν την έχεις).

     

    ναι το έχω δει αυτό και το έχω στα υπόψη

  8. 28 λεπτά πριν, το μέλος steve_m έγραψε:

    δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις καποια ζητηματα με θερμοκρασιες.

     

    Οκ καταλαβαίνω οτι θα έχει γενικά ανεβασμένες θερμοκρασίες απλά να μην είναι τόσο ακραίες όπως έχει αναφερθεί σε μερικά μοντέλα.

  9. Καλησπέρα παίδες,θέλω να αγοράσω ένα gaming-εργασίας λαπτοπ άμεσα μέχρι 1300ευρώ.Θέλω να κρατήσει αρκετά στην πάροδο του χρόνου και για αυτό έχω καταλήξει σε rtx3060,ssd προφανός,16gb ram,σκέφτομαι για 17.3 display για ποιο ευχάριστη χρήση και cpu πιστεύω είτε i7-ι5 11th gen είτε ryzen 7κ5  5...H θα είμαι καλυμμένος.

    Με ενδιαφέρει να είναι καλό το display Και 144+hz, και γενικά να μην έχει σοβαρά θέματα θερμοκρασίας και θορυβου ή συμβατότητας το λαπτοπ λόγω software κτλ.

    Τέλος καλό θα ήταν να μπορεί να πάρει μελλοντικά win11 άμα χρειαστεί.

    Αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής είναι στις κατηγορίες Lenovo legion 5,Hp omen,MSI Katana gf66,Asus TUF καποιες υλοποιήσεις, ενώ από Dell ξεφεύγει λίγο.

  10. Έχω μια απορία σχετικά με τις εκδόδεις για λαπτοπ των παρακάτω καρτών δηλ. rtx2060 vs rtx3050-3050ti και rtx3060?

    Είναι τόσο καλυτερη η 2060 της3050 και των άλλων?

    Αξίζει δλδ να πάει καποιος σε ένα λαπτοπ με 2060 παρά με 3050 απλή η την 3050ti?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.