Jump to content

adikos

Premium Members
  • Posts

    143
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About adikos

  • Γενέθλια 17/07/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Πάτρα

adikos's Achievements

  1. adikos

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 2η

    Arial "πορφανώς" Να'ναι καλά το wayback machine
  2. adikos

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά!
  3. adikos

    Πλακέτες σκληρών δίσκων

    PCB από Seagate Barracuda 7200.9 120Gb. S/N: 4LS2336R Model: ST3120813AS P/N: 9BD13C-303 Firmware: 3.AAE Date Code: 06453 Site Code: TK Board Number: 100387575 REV C Main Controller IC: 100367028 Διαθέσιμη η παραπάνω πλακέτα απουσία του sata κονέκτορα όμως μιας και χρησιμοποιήθηκε για να σωθεί άλλος δίσκος. Στην ανάγκη μου στέλνετε την δικιά σας καμένη και κάνω την αλλαγή του κονέκτορα στη καλή.
  4. Το πιο πιθανό είναι να μη μπορεί να τα διαβάσει το συγκεκριμένο drive χωρίς να είναι ελαττωματικά. Συμβαίνει συχνά. Άλλαξε τα με άλλου τύπου. Η συμβουλή μου: Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και σταμάτα να χρησιμοποιείς ο,τιδήποτε άλλο παρά μόνο taiyo yuden. Έχουν τη καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας, και το κυριότερο είναι τα καλύτερα οπτικά αναλώσιμα στην αγορά.
  5. adikos

    προβλημα σε σκληρο δισκο

    Ακριβώς αυτό λέω, αλλά το hdsentinel λαμβάνει υπόψιν το seek error rate ως critical και η αυξομείωση του μπορεί να επηρεάσει την φαινόμενη υγεία του δίσκου. Και το αναφέρω επειδή αυτές οι δυο τιμές είναι οι μόνες που έχουν αυξομειωθεί. Το άλλο που παρέλειψα να αναφέρω (επίσης πιθανό) είναι να είχε pending sectors οι οποίοι ήταν healthy τελικά.
  6. adikos

    προβλημα σε σκληρο δισκο

    Το πιο πιθανό η αυξομείωση να οφείλεται στο raw read error rate και seek error rate που στους seagate δίσκους υπολογίζονται κάπως περίεργα και πολλές φορές δημιουργούν σύγχυση. Δε φαίνεται κάτι άλλο. Μπορείς να στείλεις αναφορά τεστ στο δημιουργό του hdsentinel αν θέλεις ρωτώντας τον για να σου επιβεβαιώσει ή να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες.
  7. adikos

    προβλημα σε σκληρο δισκο

    Το ότι βρήκε πρόβλημα στο file system δε σημαίνει απαραίτητα πως έχει πρόβλημα ο δίσκος. Τώρα από 0 να πηγαίνει 100%... Πόσταρε 1η και 3η καρτέλα από hdsentinel να δούμε λεπτομέρειες.
  8. adikos

    Επισκευή USB σκληρού δίσκου

    Απλά να διευκρινίσω πως αυτό ισχύει κυρίως για τα μοντέλα WD Passport 2ης γενιάς και έπειτα, όπου ο SATA/micro USB converted είναι πάνω στη pcb. Στην πράξη η θήκη δε χαλάει μιας και δεν περιλαμβάνει κάποια σύνδεση. Χαλάει η ίδια η πλακέτα.
  9. adikos

    Disk Management Basic vs Dynamic

    Από τη στιγμή που δεν χρειάζεσαι πλήθος partition σε ένα δίσκο και δεν έχεις άλλες απαιτήσεις από τους δίσκους και τα partition τους (πχ διάφορα άλλα είδη volumes) δε χρειάζεται να μπλέξεις με dynamic.
  10. Απαντήθηκε πριν 10 χρόνια
  11. εντωμεταξύ έχει τις επεξηγήσεις εντελώς λάθος η φωτό ps. εκτός από το can opener
  12. Χμμ και εμένα θα με ενδιέφερε ένα 7140 annex A αλλά είμαι Πάτρα. Αν παραλάβει κάποιος άλλος κάτι και μπορούσε να πάρει και αυτό θα ήταν ευχάριστο. Αν όχι πάλι δε πειράζει
  13. μμμ... μπορώ να τους ρίξω και εγώ μια ματιά αν δεν ενδιαφέρεται άλλος από εδώ Πάτρα...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.