Jump to content

karastas2

Members
  • Posts

    44
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by karastas2

  1. karastas2

    παλιες μνημες για socket 370

    Καλησπέρα, έχω αρκετά κομμάτια απο 128-512 sdram για το socket 370 και ddr όλων των ταχυτήτων και μεγέθους για την τελευταία αγγελία σου.
  2. Χα χα.Ρε παιδιά δεν υπάρχει λογος για προσωπικες διαμάχες.Ολα γινονται για θεμα μαρκετινκ.Οποια δουλεια και να κανεις,οτι εξοπλισμο και να εχεισ,εσυ επιλεγεις τι σε βοηθαει περισσότερο.Software development,3d animation κτλπ χρειαζεσαι δυνατο πισι,οχι λαπτοπ,γιατι με τις θερμοκρασιες υψηλες έχεις lower rendering και πτωση επιδόσεων.Το θεμα είναι δυστυχως οτι τα tablet η τα κινητα πλεον διευκολυνουν μεγάλη μάζα.
  3. Δική μου άποψη πάντα,όσο εξελίσσεται η τεχνολογία των smartphones και των tablets,τοσο 8α εξελίσσεται και ο τομέας των pc,γιατι οπως και να το κάνουμε σε επιδόσεις σε διάφορους τομεις τα tablets και τα smartphones δεν μπορουν να αντικαταστήσουν τα pc,αυτο που πρέπει να γίνει ειναι να σταματησει η τοσο γρηγορη παραγωγη hardware,και να βγαινουν ανα 2 χρονια περιπου καινουρια,και οχι ανα 6μηνο να μας τα πασαρουν τα περισσοτερα σε χαμηλες τιμές.Ολοι θυματα καπιταλισμου ειμαστε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.