Jump to content

kazaboy

Premium Members
  • Posts

    500
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by kazaboy

  1. πριν 22 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

    Αυτό , το θέμα είναι να σε ευχαριστούν εσένα. Άκουσα πολλά είδη μουσικής κι εγώ (κυρίως Metal που είναι το είδος μου :p ) και τα ΙΙ κερδίζουν κατά κράτος παντού. Σύντομα ίσως καταλάβεις πως σε κουράζουν , εκτός και αν τα βάζεις για 15-20 λεπτά. Για πολύωρη χρήση, είναι προτιμότερα τα over-ear (είσαι σαν τελετάμπι αλλά δεν βαριέσαι :hehe: ).

     

    Ωρεμαναμ! :o Είδα έχουν διάφορες εκδόσεις. Αυτή που πήρες ποια είναι; Δεν είναι η starter, ε;;;; Είναι ωραία, εντυπωσιακά, αλλά θα δώσω 250 για να πάρω κιθάρα-θήκη-σταντ (για ηχογραφήσεις), οπότε μου φαίνονται πολλά :hehe: 

    Δεν μπορώ να πως με κουράζουν στα αυτιά, βέβαια μετά από τρεις + ... ώρες σαφώς και θα έχεις μία ενόχληση αλλά δεν θεωρώ για μένα ότι θα μου είναι πρόβλημα.Πολύ καλή μπαταρία και καλή εμβέλεια για BT.

     

    Τα ledάκια είναι η έκδοση Lifx Beam με τα 6 στικάκια led, ωραία και καλά αλλά θα μπορούσαν να έχουν την μισή τιμή,απλά επειδή κάνω το σπίτι ανακαίνιση, λίγο πολύ από την αρχή (κουφώματα,δάπεδα, ταβάνια,τοίχοι) για αυτό και αυτές οι αγορές, είμαι  γκατζετάκια  ...τι να κάνω σκοτώστε με ?.

    Για τα άμεσα σχέδια κι εγώ επιθυμώ μία καλή ακουστική και έναν ενισχυτούλη  αλλά για τώρα No money... no Funny :hm:

    • Like 2
  2. πριν 36 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

    Τα Major III είναι χειρότερα από τα Major II που είχα πάντως :bleh: Αλήθεια, απορώ γιατί τα βγάλανε (και μάλιστα ακριβότερα).  Αν δεν έχεις να συγκρίνεις, μην με ακούς και απόλαυσέ τα, αλλά χάνουν σε όλα από τα ΙΙ κατ'εμέ (τώρα έχω κάτι edifier τα οποία είναι ότι πιο ξεκούραστο για τα αυτιά μου, τα φοράω στο λεωφορείο, στη δουλειά, όταν παίζω μουσική, παντού)

    Τα λαμπιόνια αυτά δεν ξέρω τι κοστίζουν. Αλλά και εγώ τίγκα στα λαμπιόνια είμαι. Ζήτημα ΟΛΑ μαζί να μου βγήκαν κάνα 50-60ρι, με ακριβότερα τα led strips τα ετοιματζίδικα στο PC ? 

    Τα λαμπιόνια σου δίνουν FPS. Όπου κι αν τα βάλεις :hehe: 

     

    Όντως δεν έχω άποψη για τα Major II αλλά για την ώρα τα θεωρώ πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα, θεωρώ πως έχουν μια ισορροπία σε όλες τις συχνότητες χωρίς  να μπουκώνουν. Δοκίμασα αρκετά ήδη μουσικής και αυτό κατάλαβα, βέβαια μιλάμε για  ΒΤ ηχεία.

     

    Τα λαμπιόνια είναι είναι πανάκριβα κατά την άποψή μου και για αυτά που προσφέρουν, αλλά εντάξει τώρα τα πήρα. Θα μπορούσαν να έχουν την μισή τιμή δλδ 100,00€ από 200,00€ που έχουν και εννοώ η κάθε συσκευασία έχει 200,00€ ? 

    • Wow 1
  3. Ξέρω ξέρω θα μου πείτε τι τα πάρεις τα λαμπιόνια αυτά?...Τι να κάνω με τρώει η μ@λ@κία κι εμένα. Θα έπερνα μία ωραία καρτούλα να παίξω τα παιχνιδάκια μου και όλα μια χαρά ?

    IMG_0719.thumb.jpeg.c621a18c2c13223b8d6203c128c25aa9.jpeg

    • Like 8
  4. Μια αγορά τελευταίας στιγμής εχθές. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές αλλά θέλει πολύ δουλειά για να συγχρονίσεις τις smart home συσκευές και αν αυτές που έχεις θα πρέπει να είναι σε διαφορετικούς servers ανα τον κόσμο για να λειτουργήσουν σωστά πιφφφ μ@λ@κι@ γμτ, κάποιοι ίσως κατάλαβαν για ποιές αναφέρομαι.

     

    IMG_20180221_184508.jpg

    • Like 3
  5. On 5/9/2017 at 0:04 ΠΜ, το μέλος kazaboy έγραψε:

    Και όπως λέει ο σοφός λαός μας... Η Φτώχια θέλει καλοπέραση!

     

    IMG_20170904_223206.thumb.jpg.487d863d6cb442c198a9e7f9f034a7fc.jpg

     

    Σε δυό τρεις μέρες περιμένω και τον controller για pcie  και μετά το μεγάλο δίλημμα...:hmm: Windows ή MacOs Sierra?

     

     

     

    Έτοιμο το καρτόνι!!!

    IMG_20170907_213343.thumb.jpg.29b8497d0c97ce8c46bd0e8d725f2c99.jpg

    • Like 8
  6. On 22/7/2017 at 6:55 ΜΜ, το μέλος icy20 έγραψε:

    GTX ε? Απο εξωτερικο να φανταστω?

    Ναι από Amazon.

     

    On 23/7/2017 at 11:33 ΠΜ, το μέλος lefteriz έγραψε:

    Μεγιές!! από που;

     

    όμως η Η115i δεν είναι ο διάδοχος της Η110i gtx ;

    Ουσιαστικά ναι, αλλά πρακτικά δεν έχουν καμιά διαφορά.

  7. πριν 13 ώρες, το μέλος SotosLg έγραψε:

    Ξεαραχνιάζω λίγο το ποστ με κάτι δικό μου! Όταν κάνεις αυτό που αγαπάς παύει να είναι χόμπυ! Εγώ έχω την τρέλα να το κάνω επάγγελμα το case modding πολλά χρόνια και δεν το έκανα γιατί είχα τα μυαλά πάνω από το κεφάλι! Χάρη στο τελευταίο μοντ που έκανα μου μπήκε το μικρόβιο βαθύτερα στο μεδούλι και όχι μόνο για τα λεφτά, αλλά γουστάρω να το κάνω γνωστό, να ανθίσει δηλαδή γιατί είναι τέχνη ρε παιδιά, δεν είναι παίρνεις ένα κουτί και το βάφεις! Έχω αφιερώσει πολλές ώρες και ξενύχτια στο modding, αυτό που έλαβα είναι η σπίθα που είχα να γίνει χρόνο με τον χρόνο φλόγα και στο τέλος με έκαψε! Ναι παιδιά, Παρ όλους τους κινδύνους θα το έκανα, θα ρίσκαρα να ανοίξω μαγαζί η εργαστήριο (που ήδη έχω, μένουν τα διαδικαστικά τώρα για νομιμοποίηση!) που θα βασίζεται σε επισκευές υπολογιστών ΚΑΙ πάντως είδους case modding! Αυτά τα ολίγα από εμένα! Πάω να μοντάρω! :D:D

    Κράτα μας ενήμερους εεε..;)

    • Like 1
  8. Νέο μέλος στο σπίτι, από την Xiaomi πάλι (Original Xiaomi XiaoFang 110° F2.0 8X Digital Zoom 1080P Night Vision WiFi Smart Camera).

    Αυτά που λέει, αυτά ακριβώς κάνει.Πολύ καλή και φθηνή λύση για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιο χώρο. Καλή εικόνα, καλός συγχρονισμός και ομαλή κίνηση της εικόνας. Αφού τσεκαρίστηκε, τουλάχιστον άλλες τρείς θα αγοραστούν κάποια στιγμή.

    Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα με το region /language στο setup αλλά και στην εφαρμογή του υφίσταται ακόμη αλλά απ' ότι φαίνεται σιγά σιγά το αντιλαμβάνεται η εταιρεία και τα διορθώνει.

    Από Banggood στα 23.86€ μαζί με μεταφορικά 7~12μέρες παράδοση.

     

    IMG_20170407_094542.thumb.jpg.2d7295da7dd7e508c8f66bf03479b31f.jpg

    • Like 7
  9. Μία ώρα πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε:

    Πολύ καλή τιμή για όλα αυτά. Εμένα οι λάμπες με είχαν ταλαιπωρήσει, ήθελαν αλλαγή σε china mainland για να παίξουν σωστά. Το ρουτεράκι σταθερό; έχεις τσεκάρει μήπως πόσο δυνατό σήμα έχει;

    Sent from my A0001 using Tapatalk
     

    Μην φανταστείς κι εγώ σε Singapore τις δουλεύω. Όσο αφορά το repeater εκτός απ' το να δώ τι σήμα βγάζει δεν πρόσεξα κάτι άλλο, απλά όταν μπόρεσα και το σύνδεσα σήμα & ταχύτητα ήταν super και τα δύο, τώρα όταν λαμβάνει περίπου μία με δύο το πολύ γραμμές εκεί που είνα,ι από το ρούτερ και το μεταδίδει σε φουλ, δεν έχω κάτι άλλο να πώ.:D

  10. 58de0242b169d_IMG_20170330_174813.thumb.jpg.0ce239991dd86f065f0950b45a74741c.jpg

     

    Εε είπα να πάρω κι εγώ να τις δοκιμάσω συν μια επέκταση δικτύου.

    Από banggood με αποστολή 7~12 μέρες (Xiaomi Yeelight RGB x2 + Xiaomi WiFi+v2 Repeater) σύνολο 44,84€.

    Με χρήση 3~4 ωρών εχθές μπορώ να πω πως έμεινα πλήρη ικανοποιημένος από την απόδοση όλων, μόνο το repeater με ταλαιπώρησε λίγο στην σύνδεσή του,χρειαζόταν αλλαγή στο Locate του, αναθεματισμένα κινέζικα κατασκευάσματα:p.

    Η μία από τις δύο λάμπες θα μπεί σε project που θα ανεβεί σύντομα στο "Το στέκι του μάστορα", δυστυχώς δεν θα προλάβω το διαγωνισμό :(.

    • Like 3
  11. πριν 20 ώρες, το μέλος YDinopoulos έγραψε:

    Γραψε του οτι δεν εχεις προβλημα να το στειλεις, αλλα στο refund, απαιτεις και το ποσο που θα πληρωσεις στα μεταφορικα για την επιστροφη. Φυσικα θα του πεις οτι θα στειλεις την αποδειξη πληρωμης του ταχυδρομειου. (πιστευω ΕΛΤΑ & registered θα ειναι κανα 15αρι ευρω, το αναφερεις οτι ειναι η εκτιμη σου)

    Η τιμή που ανέφερα (57,00€) είναι και τα μεταφορικά μέσα (15,00€). Τώρα αυτός θα θελήσει να πληρώσει και τα προηγούμενα και αυτά εδώ? Για αυτό αναρωτιέμαι.

     

    πριν 20 ώρες, το μέλος GdamprXP έγραψε:

    Open case κατευθείαν όχι μήνυμα διότι εάν παρέλθει ο χρόνος ασφαλείας του eBay δε μπορείς να κανείς τίποτα 

    Για open case ξέρω πως θα πρέπει να περάσει ο χρόνος για να ανοίξεις, δεν σε αφήνει διαφορετικά,μου έχει τύχει ξανά για αυτο το λέω, αλλά με το ebay την έτραξα την υπόθεση όχι με το paypal. 

  12. Καλησπέρα παιδιά,

    ήθελα να ρωτήσω στην περίπτωση που αγοράζεις κάτι από ebay και σου έρχετε σπασμένο τι κάνεις?

    Πιο συγκεκριμένα αγόρασα μία οθόνη για κινητό τηλ. με το frame του μαζί αλλά δυστυχώς σε ένα σημείο ήταν χτυπημένο και σε ένα άλλο είχε ράγισμα (σπασμένο δλδ).

    Μόλις το παρέλαβα και το είδα επικοινώνησα με τον πωλητή (του έστειλα και φωτογραφίες) ο οποίος μ'απάντησε την επόμενη μέρα καθώτι Κυριακή του το έστειλα. Μου απάντησε ότι από μεριά τους πριν στείλουν ένα προιόν το περνάνε από έλεγχο και καλά και ότι λίγο πολύ το προσέχουν και μου πρότεινε επιστροφή το 15% του ποσού που κατέβαλα εγώ (57,00€).

    Του απάντησα ότι δεν δέχομαι την προσφορά του και ζητάω όλο το ποσό επιστροφή και ότι δεν ευθύνομαι εγώ για την ζημιά.

    Σήμερα, μετά από μία μέρα μου απάντησε πως θα πρέπει να το στείλω πίσω και μόλις το παραλάβουν θα μου κάνουν όλο το ποσό επιστροφή.

    Ακολουθεί το μνμ του.

     

    We feel surprised too as all of our items are checked before sending to ensure there is no damage to them. We also use adequate packaging to ensure the item is not damaged in transit.
    Please write the RMA no. RMA170207-4144 (or we could not distinguish your return) ) on the outer side of the package and kindly return the item via economy tracked service to following address:
     
    Once receiving your return and the post receipt ,we will make a full refund to you.
    Thank you for your cooperation in advance.

    Best regards
    Customer Support

     

    Τι λέτε να κάνω, να προχωρήσω κανονικά την διαδικασία επιστροφής?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.