Jump to content

kazaboy

Premium Members
  • Posts

    500
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by kazaboy

  1. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Δεν μπορώ να πως με κουράζουν στα αυτιά, βέβαια μετά από τρεις + ... ώρες σαφώς και θα έχεις μία ενόχληση αλλά δεν θεωρώ για μένα ότι θα μου είναι πρόβλημα.Πολύ καλή μπαταρία και καλή εμβέλεια για BT. Τα ledάκια είναι η έκδοση Lifx Beam με τα 6 στικάκια led, ωραία και καλά αλλά θα μπορούσαν να έχουν την μισή τιμή,απλά επειδή κάνω το σπίτι ανακαίνιση, λίγο πολύ από την αρχή (κουφώματα,δάπεδα, ταβάνια,τοίχοι) για αυτό και αυτές οι αγορές, είμαι γκατζετάκια ...τι να κάνω σκοτώστε με ?. Για τα άμεσα σχέδια κι εγώ επιθυμώ μία καλή ακουστική και έναν ενισχυτούλη αλλά για τώρα No money... no Funny
  2. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Όντως δεν έχω άποψη για τα Major II αλλά για την ώρα τα θεωρώ πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα, θεωρώ πως έχουν μια ισορροπία σε όλες τις συχνότητες χωρίς να μπουκώνουν. Δοκίμασα αρκετά ήδη μουσικής και αυτό κατάλαβα, βέβαια μιλάμε για ΒΤ ηχεία. Τα λαμπιόνια είναι είναι πανάκριβα κατά την άποψή μου και για αυτά που προσφέρουν, αλλά εντάξει τώρα τα πήρα. Θα μπορούσαν να έχουν την μισή τιμή δλδ 100,00€ από 200,00€ που έχουν και εννοώ η κάθε συσκευασία έχει 200,00€ ?
  3. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Ξέρω ξέρω θα μου πείτε τι τα πάρεις τα λαμπιόνια αυτά?...Τι να κάνω με τρώει η μ@λ@κία κι εμένα. Θα έπερνα μία ωραία καρτούλα να παίξω τα παιχνιδάκια μου και όλα μια χαρά ?
  4. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Για να δούμε κάνουνε τίποτα αυτά τα μαραφέτια.
  5. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Ένα τελευταίο update με τις μνημούλες που έφθασαν σήμερα. Και εδώ ολοκληρώσαμε πιστεύω...στο εγγύς μέλλον μια καρτούλα γραφικών μόνο.
  6. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Ένα μικρό update...Ναι δεν αντέξαμε να περιμένουμε την Asus και αλλάξαμε στρατόπεδο. Ακόμη δεν την άνοιξα να την θαυμάσω. Την άλλη εβδομάδα οι μνήμες (Gskill 16gb 4266mhz) για τώρα θα βολευτούμε με δανικές.?
  7. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Το πρώτο από τα τρία κομμάτια, υπολείπονται mb & ram.
  8. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Πρωινές πρωινές παραλαβές.
  9. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Να μωρέ... έτσι για να να φωτίσει λίγο το γραφείο ?.
  10. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Έτσι για να καλυφθεί το κενό του προηγούμενου Κ95 το οποίο έφυγε άδοξα και σε σχετικά μικρό διάστημα. Με Cherry MX Speed Silver διακόπτρες, απλά τους αγγίζεις δεν χρειάζονται πάτημα
  11. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Μια αγορά τελευταίας στιγμής εχθές. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές αλλά θέλει πολύ δουλειά για να συγχρονίσεις τις smart home συσκευές και αν αυτές που έχεις θα πρέπει να είναι σε διαφορετικούς servers ανα τον κόσμο για να λειτουργήσουν σωστά πιφφφ μ@λ@κι@ γμτ, κάποιοι ίσως κατάλαβαν για ποιές αναφέρομαι.
  12. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Να καθαρίσουν τα πνευμόνια . Xiaomi Air Purifier
  13. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Αναγκαίο κακό η υγρασία.Αλλά πάντα μέσα στην τεχνολογία πανάθεμά με με τα wifi .
  14. kazaboy

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές με υγεία πάνω απ' όλα!!!
  15. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Έτοιμο το καρτόνι!!!
  16. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Και όπως λέει ο σοφός λαός μας... Η Φτώχια θέλει καλοπέραση! Σε δυό τρεις μέρες περιμένω και τον controller για pcie και μετά το μεγάλο δίλημμα... Windows ή MacOs Sierra?
  17. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Ναι από Amazon. Ουσιαστικά ναι, αλλά πρακτικά δεν έχουν καμιά διαφορά.
  18. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Έτσι για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού...
  19. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Προστίθενται κι αυτά το ολίγα, μαζί με τα ήδη υπάρχοντα.
  20. kazaboy

    Το case modding στην Ελλάδα

    Κράτα μας ενήμερους εεε..
  21. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Νέο μέλος στο σπίτι, από την Xiaomi πάλι (Original Xiaomi XiaoFang 110° F2.0 8X Digital Zoom 1080P Night Vision WiFi Smart Camera). Αυτά που λέει, αυτά ακριβώς κάνει.Πολύ καλή και φθηνή λύση για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιο χώρο. Καλή εικόνα, καλός συγχρονισμός και ομαλή κίνηση της εικόνας. Αφού τσεκαρίστηκε, τουλάχιστον άλλες τρείς θα αγοραστούν κάποια στιγμή. Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα με το region /language στο setup αλλά και στην εφαρμογή του υφίσταται ακόμη αλλά απ' ότι φαίνεται σιγά σιγά το αντιλαμβάνεται η εταιρεία και τα διορθώνει. Από Banggood στα 23.86€ μαζί με μεταφορικά 7~12μέρες παράδοση.
  22. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Μην φανταστείς κι εγώ σε Singapore τις δουλεύω. Όσο αφορά το repeater εκτός απ' το να δώ τι σήμα βγάζει δεν πρόσεξα κάτι άλλο, απλά όταν μπόρεσα και το σύνδεσα σήμα & ταχύτητα ήταν super και τα δύο, τώρα όταν λαμβάνει περίπου μία με δύο το πολύ γραμμές εκεί που είνα,ι από το ρούτερ και το μεταδίδει σε φουλ, δεν έχω κάτι άλλο να πώ.
  23. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Εε είπα να πάρω κι εγώ να τις δοκιμάσω συν μια επέκταση δικτύου. Από banggood με αποστολή 7~12 μέρες (Xiaomi Yeelight RGB x2 + Xiaomi WiFi+v2 Repeater) σύνολο 44,84€. Με χρήση 3~4 ωρών εχθές μπορώ να πω πως έμεινα πλήρη ικανοποιημένος από την απόδοση όλων, μόνο το repeater με ταλαιπώρησε λίγο στην σύνδεσή του,χρειαζόταν αλλαγή στο Locate του, αναθεματισμένα κινέζικα κατασκευάσματα. Η μία από τις δύο λάμπες θα μπεί σε project που θα ανεβεί σύντομα στο "Το στέκι του μάστορα", δυστυχώς δεν θα προλάβω το διαγωνισμό .
  24. kazaboy

    Οι αγορές μας..!!

    Επιτέλους το πήρα... αφού έχει ζεστάνει λίγο ο καιρός να αρχίσουμε καμιά κατασκευή.Δεν σχετίζεται άμεσα με την τεχνολογία αλλά μπορείς να κάνεις διάφορα γι' αυτήν.
  25. Η τιμή που ανέφερα (57,00€) είναι και τα μεταφορικά μέσα (15,00€). Τώρα αυτός θα θελήσει να πληρώσει και τα προηγούμενα και αυτά εδώ? Για αυτό αναρωτιέμαι. Για open case ξέρω πως θα πρέπει να περάσει ο χρόνος για να ανοίξεις, δεν σε αφήνει διαφορετικά,μου έχει τύχει ξανά για αυτο το λέω, αλλά με το ebay την έτραξα την υπόθεση όχι με το paypal.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.