Jump to content

alyx78

Members
  • Posts

    44
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Top decking
  • Επάγγελμα
    Teamstacker

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alyx78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. alyx78

    Battlefield 1

    Εγω παιζω 1080 ανάλυση όλα low / off εκτός απο το mesh quality που πρέπει να ειναι high. Eνοειται κανεις 0% motion blur και weapon dof off για να βλέπεις σαν άνθρωπος. 144+ fps με 4790κ + 970 Παραθέτω και link με το τι κανει αναλυτικα καθε setting. Eιναι για bf3/bf4 αλλα δεν νομιζω να άλλαξε κάτι. http://forum.symthic.com/battlefield-4-general-discussion/5688-graphics-settings-and-how-they-affect-fps/
  2. alyx78

    Battlefield 1

    Αυτο ακριβώς εθιξα, δεν γινεται να δινεις long range οπλα σε μια κλαση οπου ο αυτοσκοπός της είναι να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κανοντας support με heals και revs. Oτι το παιχνίδι θέλει ακόμα δουλειά σε θέματα gameplay ειναι προφανες και σε καμιά περίπτωση δεν ειναι παιχνιδάρα τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα.
  3. alyx78

    Battlefield 1

    Αλλοι μιλούσαν για τους admins σαν μειζονος σημασία θέμα όχι εγώ. Εμένα προσωπικα δεν με ενδιαφέρει αν εχει η αν δεν εχει. Εγω μιλούσα για gameplay, και άλλοι για plugins. Και αυτο που βλέπω ειναι πρόβλημα στο medic class και οχι σε kick/bans επειδη καποιος εχει k/d 2 . Επισης δεν μπορω να θυμηθω σε ποιο σημειο ανέφερα οτι το bf1 θα ειναι παιχνιδάρα; Ενα quote θα βοηθούσε @icy20 Και εγώ την ιδια απορία εχω
  4. alyx78

    Battlefield 1

    Ετσι ειναι εκλαψαν και τους άκουσαν. Οταν δεν θα εχουν τώρα revive και heals θα ξαναρχίσει το κλάμα. Πως θα σε κανω rev αμα αραζω με το dmr στην άκρη της πιστας μαζευοντας ρίγανη ενω εσυ τις παιζεις με το tank μέσα στην σημαία; Rip medic, το balance ειναι τραγικό και όπως ειπα unplayable σε cq.
  5. alyx78

    Battlefield 1

    H Q3A 800x600 και τρελό downgrade, ε ρε τι μου θύμισες. Railgun instagibs ftw. Το βασικο concept ειναι ιδιο low graphics καλύτερο response στον χειρισμό και οπτικό πλεονέκτημα.
  6. alyx78

    Battlefield 1

    Eπίσης το medic class σχεδόν unplayable σε close quarters, δεν μπορώ να καταλάβω την λογική τους. Σου δίνουν dmr για medium-long range , αλλα εχουν απο εσένα την απαίτηση να εισαι στο κεντρο της μαχης για να κάνεις heal και revs. Χάνεις σχεδόν απο κάθε machine gun σε 1v1. Aς βάλουν μια κλαση που να ειναι playable απο όλους οπως τα carbines του bf4.
  7. alyx78

    Battlefield 1

    Για μένα ειναι ενοχλητικό οτι πρέπει να πατάς συνέχεια το space για να κάνεις re-deploy αφού σκοτωθείς, γεγονός που σε κάνει μερικές φορές να ξεχνιέσαι χαζεύοντας το re-deploy screen. Θα πρέπει κάποια στιγμή να το βάλουν σαν ρύθμιση. Επίσης το moυse εχει περίεργη αισθηση in-game αν και δεν εχω ακόμα προσδιορίζει τι και πως (VSYNC off πάντα) O 4790k έχει usage 70-75% σε αντίθεση με την 970 που χτυπάει 100% οπότε απο εκει προέρχεται το bottleneck για εμένα, αλλα εντάξει τα 144+ fps που είναι και ο επιθυμητός στόχος για 144hz (Βenq xl2411z) monitor τα πιάνει σε 1080p low.
  8. alyx78

    Battlefield 1

    Loaded and ready. Στο περίμενε μέχρι τις 1 τώρα.
  9. alyx78

    Battlefield 1

    @dfk Γκεγκε; rolf Εμείς (που το αγοράσαμε) θα πάμε στο bf1 και άσε τους άλλους να λένε και να γουστάρουν με τα γαλόνια τους στο bf4.
  10. alyx78

    Battlefield 1

    Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Σημειώθηκε.
  11. alyx78

    Battlefield 1

    @@dfk_7677 Εχεις άλλους 1499 server να παιζεις μην μασάς, αλλα και απο την άλλη γιατί μιλάμε για το πεθαμένο το bugfield 4 στην τελική. Bf1 είναι το μέλλον deal with it.
  12. alyx78

    Battlefield 1

  13. alyx78

    Battlefield 1

    Η επιτυχία η αποτυχία ενος game δεν θα κριθει απο το αν θα έχουν 15 admins procon, το gameplay και το replay value του τίτλου θα έπρεπε να μας απασχολεί. Το γουστάρεις ναι η όχι απλά πράγματα. Αν όχι έχει και αλλου πορτοκαλιές μην τρελαίνεστε , game ειναι.
  14. alyx78

    Battlefield 1

    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γίνεται τοσος χαμος για το τιποτα. Who cares για τους servers. Μην αγοράσετε βρε παιδιά αν σας απωθει τοσο το προΐον για να περασετε και το μηνυμα μας οποιο και αν ειναι αυτο. Η EA αποφάσισε να managάρει η ιδια το προΐον της οπως κανουν ολες οι εταιρίες που σεβονται τον εαυτο τους εν ετη 2016 τελεια και παυλα το εξαντλησαμε το θεμα.
  15. alyx78

    Battlefield 1

    Να και κάτι καλό. Τερμα τα lags απο το απαρχιωμένο pb.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.