Jump to content

alyx78

Members
  • Posts

    44
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by alyx78

  1. alyx78

    Battlefield 1

    Εγω παιζω 1080 ανάλυση όλα low / off εκτός απο το mesh quality που πρέπει να ειναι high. Eνοειται κανεις 0% motion blur και weapon dof off για να βλέπεις σαν άνθρωπος. 144+ fps με 4790κ + 970 Παραθέτω και link με το τι κανει αναλυτικα καθε setting. Eιναι για bf3/bf4 αλλα δεν νομιζω να άλλαξε κάτι. http://forum.symthic.com/battlefield-4-general-discussion/5688-graphics-settings-and-how-they-affect-fps/
  2. alyx78

    Battlefield 1

    Αυτο ακριβώς εθιξα, δεν γινεται να δινεις long range οπλα σε μια κλαση οπου ο αυτοσκοπός της είναι να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κανοντας support με heals και revs. Oτι το παιχνίδι θέλει ακόμα δουλειά σε θέματα gameplay ειναι προφανες και σε καμιά περίπτωση δεν ειναι παιχνιδάρα τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα.
  3. alyx78

    Battlefield 1

    Αλλοι μιλούσαν για τους admins σαν μειζονος σημασία θέμα όχι εγώ. Εμένα προσωπικα δεν με ενδιαφέρει αν εχει η αν δεν εχει. Εγω μιλούσα για gameplay, και άλλοι για plugins. Και αυτο που βλέπω ειναι πρόβλημα στο medic class και οχι σε kick/bans επειδη καποιος εχει k/d 2 . Επισης δεν μπορω να θυμηθω σε ποιο σημειο ανέφερα οτι το bf1 θα ειναι παιχνιδάρα; Ενα quote θα βοηθούσε @icy20 Και εγώ την ιδια απορία εχω
  4. alyx78

    Battlefield 1

    Ετσι ειναι εκλαψαν και τους άκουσαν. Οταν δεν θα εχουν τώρα revive και heals θα ξαναρχίσει το κλάμα. Πως θα σε κανω rev αμα αραζω με το dmr στην άκρη της πιστας μαζευοντας ρίγανη ενω εσυ τις παιζεις με το tank μέσα στην σημαία; Rip medic, το balance ειναι τραγικό και όπως ειπα unplayable σε cq.
  5. alyx78

    Battlefield 1

    H Q3A 800x600 και τρελό downgrade, ε ρε τι μου θύμισες. Railgun instagibs ftw. Το βασικο concept ειναι ιδιο low graphics καλύτερο response στον χειρισμό και οπτικό πλεονέκτημα.
  6. alyx78

    Battlefield 1

    Eπίσης το medic class σχεδόν unplayable σε close quarters, δεν μπορώ να καταλάβω την λογική τους. Σου δίνουν dmr για medium-long range , αλλα εχουν απο εσένα την απαίτηση να εισαι στο κεντρο της μαχης για να κάνεις heal και revs. Χάνεις σχεδόν απο κάθε machine gun σε 1v1. Aς βάλουν μια κλαση που να ειναι playable απο όλους οπως τα carbines του bf4.
  7. alyx78

    Battlefield 1

    Για μένα ειναι ενοχλητικό οτι πρέπει να πατάς συνέχεια το space για να κάνεις re-deploy αφού σκοτωθείς, γεγονός που σε κάνει μερικές φορές να ξεχνιέσαι χαζεύοντας το re-deploy screen. Θα πρέπει κάποια στιγμή να το βάλουν σαν ρύθμιση. Επίσης το moυse εχει περίεργη αισθηση in-game αν και δεν εχω ακόμα προσδιορίζει τι και πως (VSYNC off πάντα) O 4790k έχει usage 70-75% σε αντίθεση με την 970 που χτυπάει 100% οπότε απο εκει προέρχεται το bottleneck για εμένα, αλλα εντάξει τα 144+ fps που είναι και ο επιθυμητός στόχος για 144hz (Βenq xl2411z) monitor τα πιάνει σε 1080p low.
  8. alyx78

    Battlefield 1

    Loaded and ready. Στο περίμενε μέχρι τις 1 τώρα.
  9. alyx78

    Battlefield 1

    @dfk Γκεγκε; rolf Εμείς (που το αγοράσαμε) θα πάμε στο bf1 και άσε τους άλλους να λένε και να γουστάρουν με τα γαλόνια τους στο bf4.
  10. alyx78

    Battlefield 1

    Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Σημειώθηκε.
  11. alyx78

    Battlefield 1

    @@dfk_7677 Εχεις άλλους 1499 server να παιζεις μην μασάς, αλλα και απο την άλλη γιατί μιλάμε για το πεθαμένο το bugfield 4 στην τελική. Bf1 είναι το μέλλον deal with it.
  12. alyx78

    Battlefield 1

  13. alyx78

    Battlefield 1

    Η επιτυχία η αποτυχία ενος game δεν θα κριθει απο το αν θα έχουν 15 admins procon, το gameplay και το replay value του τίτλου θα έπρεπε να μας απασχολεί. Το γουστάρεις ναι η όχι απλά πράγματα. Αν όχι έχει και αλλου πορτοκαλιές μην τρελαίνεστε , game ειναι.
  14. alyx78

    Battlefield 1

    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γίνεται τοσος χαμος για το τιποτα. Who cares για τους servers. Μην αγοράσετε βρε παιδιά αν σας απωθει τοσο το προΐον για να περασετε και το μηνυμα μας οποιο και αν ειναι αυτο. Η EA αποφάσισε να managάρει η ιδια το προΐον της οπως κανουν ολες οι εταιρίες που σεβονται τον εαυτο τους εν ετη 2016 τελεια και παυλα το εξαντλησαμε το θεμα.
  15. alyx78

    Battlefield 1

    Να και κάτι καλό. Τερμα τα lags απο το απαρχιωμένο pb.
  16. alyx78

    Battlefield 1

    Που ειναι οι admins με τα "εργαλεία" τους να μας σώσουν. Κακά τα ψέμματα οποιος διαθέτει λεφτά και ειναι αποφασισμένος θα βρει cheat για κάθε game οσο καλά ασφαλισμένο και αν ειναι.Οσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και αγορά. Και το bf4 ειχε απο το day 1 videakia με cheats που κυκλοφορουσαν αριστερά και δεξιά
  17. alyx78

    Battlefield 1

    Και το καινούργιο mode operations φαίνεται ενδιαφέρον πάντως.
  18. alyx78

    Battlefield 1

    Τα maps φαίνονται εξαιρετικά σε αντίθεση με την αηδία "Sinai desert" που μας δώσανε στην οpen beta.
  19. alyx78

    Battlefield 1

    Μάλλον δεν κατάλαβες οτι πρόκειται για λύση με σαρκαστική διάθεση.
  20. alyx78

    Battlefield 1

    Μα απάντησα ήδη δεν τα εμπιστεύομαι. Τι άλλο να κάνω, να κινηθω νομικα επειδη κανουν monitoring την δραστηριότητα μου χωρίς να έχουν την συγκατάθεση μου για το καλο της κοινης ασφάλειας. Ding ding ding κάτι μου θυμίζει αυτό Να κλάψει γιατι; Επειδη δεν θα εχει GGC, PPBANS, Metabans και χίλια δυο αλλα αμφιβόλου backend sites (google is your friend) να το παίζουν αυτόκλιτοι εγγυητές της ασφάλειας του. Aλλα πράγματα θα επρεπε να μας απασχολούν, οπως το gameplay και το replay value του κάθε game λέω εγω τώρα. Αυτους που βλέπω να κλαίνε σε κάθε λογής Forum είναι άλλοι γιατι καλως η κακως η εποχή τους τελειωσε (εκτος αν και απο πείσμα και μονο μεινουν στο γερασμένο bf4),γεγονός που μ'αφηνει παγερά αδιάφορο. Εγω οπώς και ο κάθε μέσος gamer κατα την άποψη μου, θέλω να πάρω στα χέρια μου ενα σωστο game που θα μπορω να απολάυσω out of the box. Οπως θα εφευγα αν δεν μου άρεσαν τα rules ενος server αφου υπάρχουν συμφωνα με τα λεγόμενα σου 1500 στο bf4 με την ίδια άνεση σου προτεινω και εγω με την σειρά μου να φευγεις απο server με cheater θα έχεις ακομα περισσότερες επιλογες στο bf1 αν και εφόσον το αγοράσεις.
  21. alyx78

    Battlefield 1

    Μιλάμε για GGC streams και metabans που μπάζουν απο παντού γιατι γελάν και οι πέτρες. O κάθε επιτήδειος μπορεί να κάνει exploit το punkbuster service και να banάρει τον οποιοδήποτε με την αίτια pb violation χωρίς να υπάρχει το guid του παίχτη στην master index λίστα με τα bans της Even balance . Στην ουσία εισάγονται fake bans απο την bf3 εποχή ακόμα με το γνωστό Multihack Violation #79169 και η Even balance έχει σηκώσει τα χέρια της ψηλά αφου τα bans ειναι απο 3rd party sites χρησιμοποιώντας όπως ανέφερα τα exploit του "τρύπιου" punkbuster χωρίς να τους νοιάζει τι και πως. Eνα anticheat και κάλο χρειάζεται το game αρκεί η εκάστοτε εταιρια να ειναι διατεθειμένη να δαπανήσει χρόνο και χρήμα στην υποστήριξη του προϊοντος της. Δεν εμπιστεύομαι σε τρίτους "καλοθελητές" την ασφάλεια μου.
  22. alyx78

    Battlefield 1

    Aπο πότε ο ενοικιαστής είναι και ιδιοκτήτης; Ο ενοικιαστής πρέπει να συμμορφώνεται με τους όρους του συμβολαίου που έχει συνάψει με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη , λέγε με και ΤΟS. Νοικιάζεις δεν αγοράζεις μην μπερδεύεσαι.
  23. alyx78

    Battlefield 1

    Anyway enough said σχετικα με admining και σερβερς. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα ειναι το game απο άποψη gameplay αν και θα εκφράσω τις προσωπικες μου αμφιβολίες μου για τα τόσο απλουστευμένα game mechanics που υιοθέτησε η DICE για το bf1. See you on the battlefield peace out. .
  24. alyx78

    Battlefield 1

    Eτσι δημιουργούσαν "ποιοτικό περιβάλλον" για τους παίχτες αποκλείοντας αυτούς που επένδυσαν ωρες ώστε να γίνουν καλύτεροι και στην ουσία τιμωρώντας τους κατι που έρχεται σε αντίθεση με το ΤΟS οπως προανέφερε @dfk_7677. Στοιχηματίζω οτι ελάχιστοι μπήκαν ποτε στον κοπο να διαβάσουν τις υποχρεώσεις ενός admin και γιατι να το κάνουν άλλωστε αφου η ίδια η ΕΑ δεν έκανε ποτέ τίποτα για τα report που δεχόταν. Παραθέτω την υπόθεση του 1stVirus γνωστού παίχτη της 8v8 κοινότητας, η απάντηση του αντιπροσώπου της ΕΑ τύπου "βρείτε τα μεταξύ σας"είναι σχεδόν αστεία. Direct report και κλείσιμο server για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν είναι σερίφηδες στην άγρια δύση. #Ηοrse_rider_hype λέμε και κλαίμε
  25. alyx78

    Battlefield 1

    Bye bye 3rd party tools. H ΕΑ απλοποιεί τα πράγματα με in client server admining απ'οτι φαίνεται και στην ουσία αναλαμβάνει τo κομμάτι των server εξ ολοκλήρου η ίδια, διάθεση διαχείριση συντήρηση.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.