Jump to content

haris013

Premium Members
  • Posts

    604
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Everything posted by haris013

  1. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    τρέλα η strat! μεγειά! ένα ωραίο λαμπάτο θες τώρα και μετά riffs από pink floyd
  2. haris013

    NEXTORCH K3RT 330

    Πολύ εύχρηστος και Pocket φακός! Που θα μπορούσαμε να τον αγοράσουμε χωρίς τελωνείο; Το official store στέλνει απο χώρα εκτός ΕΕ;
  3. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Σκωτσέζικος αγιασμός!
  4. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Ακολουθεί την ίδια γελια πολιτική με την apple και δεν βάζει φορτιστή μέσα. Καμία λογική πραγματικά, high end τηλέφωνο χωρις το πιο core component να περιλαμβάνεται.
  5. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Ηρθαν λιγο νωρίτερα τα δώρα του santa
  6. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Upgrade από Pi 1. Αρκετα δυνατο μπορω να πω
  7. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    80 ευρώ από το Amazon. Η dell το πουλάει εξωφρενικά ψηλά.
  8. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    ειναι το μονο που χαλαει και μενα, θα προτειμουσα καφε η μπλε αλλα συμβιβαστηκα γιατι με κερδισαν τα υπολοιπα.
  9. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Working with style ? Έψαχνα στιβαρο keyboard για τη δουλεια χωρις rgb και φανφάρες. Πήρα το παρακάτω, διακριτικό, εξαιρετική αλουμινένια κατασκευή, ποιοτικοτατα keycaps και cherry red διακόπτες. Στα συν ότι καθαρίζει πανεύκολα λογο κατασκευής χωρις να χρειάζεται να βγάλεις keycaps.
  10. ωραίος, πρόχειρα το είχα εκεί, κανονικά θέλω να βάλω επιτραπέζιο πρίζες με μηχανισμό όπου πατάς και ανοίγει η πρίζα. Δεν είναι άσχημη λύση το συγκεκριμένο όμως. ευχαριστώ!
  11. χαχαχαχα πλέον με τόσο estate είναι μια λύση ?
  12. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Dell u2719d ? Έπαθα ένα εγκαφαλικο όταν την παρέλαβα γιατι η μεταφορική που έφερε την κούτα δεν μου την παρέδωσε και στην καλύτερη κατάσταση αλλά ευτυχώς η dell είχε καλο πακεταρισμα και η οθόνη είναι άριστη! Τρομερή η εργονομία της βάσης στην οθόνη καθώς και η ποιότητα της εικόνας βεβαίως.
  13. Με ψήσατε αλήτες ? Τωρα ψάχνω να βρω σπίτι με μεγαλύτερο χώρο, πήρα την u2719d και την έβαλα διπλα από την hp 27xw που είχα. Είδα και έπαθα να χωρέσω τα ηχεία από πίσω, επίσης έβγαλα το monitor riser που ειχα γιατι δεν χωράνε οι 2 οθόνες εκεί. Θα δω αν παρω 2 monitor risers και τα βαλω διπλα διπλα. Εξαιρετική η οθόνη, εβαλα μονο drivers (color profile) και το display manager. Το μόνο που έκανα είναι να ρίξω τη φωτεινότητα γιατί ηταν στο 75% και με στραβωνε. Την έριξα στο 40% και ειναι οκ τωρα. Χρειάζεται να κανω καποια ρύθμιση ωστε να παρω στο έπακρο το performance της οθόνης; για καποιο λόγο μεσα στα Windows μου δείχνει ότι η οθόνη τρέχει στα 59hz και όχι στα 60 που τρέχει η Hp μου. Ειναι συνδεδεμένη η dell με DP στην 1050ti . Θελω να φτιάξω την εργονομία του γραφείου τωρα γιατι δεν εχω καθολου χώρο τωρα και δεν μπορω να τοποθετήσω τα πράγματα μου. Αν παιζει καμια καλή ιδέα για οργάνωση γραφείου και χώρου πείτε μου.
  14. haris013

    Οι αγορές μας..!!

    Καλησπέρα, αν επιτρέπεται που το πήρες το mecha mini με καφέ διακόπτες; ψάχνω καμια βδομάδα τώρα και δεν μπορώ να το βρω σε μια νορμαλ τιμή που να έρχεται ελλάδα και να έχει διαθεσιμότητα.
  15. Μπερδεύτηκα ? μιλάς για τις U2419h (16:9) η για τις P2421 (16:10);
  16. το έχει καταργήσει δυστυχώς η dell Θα δω κανα review της P2421, ελπίζω να έχει αξιοπρεπές πανελ. Το ιδανικό θα ήταν 2 dell 27αρια QHD με το 1 να είναι κάθετο αλλά ξεφεύγει πολύ το κόστος και δεν θέλω να διαθέσω τόσα.
  17. βλέπω οτι υπάρχουν τα 24αρια της P σειράς και οχι ultrasharp, συγκεκριμένα η P2421 σε 1920χ1200. Απο απορία γιατί καλύτερα το 16:10 ratio?
  18. παιδιά επειδή κουράστηκα να ψάχνω και επειδή δεν κατάφερα να δω από κοντά QHD και 4k οθόνη ώστε να διαπιστώσω αν με βολεύει λέω να παραγγείλω 2 dell u2419H με μια artic z2 βραχίωνα και να τελειώνω. Δοκιμασμένη λύση 2 full hd 24άρες, σίγουρα θα με βολέψει στο productivity, διάβασμα κλπ μιας και θα μπορώ να έχω τις έχω όπως θέλω, pivot κλπ. Οπότε δεν παίρνω το ρίσκο να χάσω τα λεφτά μου με κάτι που δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Την 27 αρα που έχω θα την βάλω στο άλλο γραφείο με το docking station του λαπτοπ
  19. Να συμπληρώσω οτι αντίστοιχα έχω βρεί και αυτή την οθόνη VIEWSONIC Monitor VX3276-4K-mhd αλλά έχει μικρότερο color gamut, NTSC: 85% - sRGB: 118% https://www.viewsonic.com/eu/products/lcd/VX3276-4K-mhd.php
  20. Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις, έχω βρεί αυτή την οθόνη σε αξιοπρεπή τιμή, ViewSonic VX3211-4K-mhd ( ViewSonic VX3211-4K-mhd 32" 4K Entertainment Monitor WWW.VIEWSONIC.COM Whether for office use or for enjoying entertainment at home, the VX3211-4K-mhd is designed to take your viewing experience to another level... ) με προβληματίζει που είναι viewsonic και δεν ξέρω την ποιότητα κατασκευής της. Φαντάζομαι οτι θα παίζει 4κ με 200% scaling για να μην βγάλω τα μάτια μου; Στα παιχνίδια μπορώ να παίζω σε windowed mode με χαμηλότερη ανάλυση χωρίς να γίνεται downsamping? Στο productivity, φαντάζομαι θα μπορώ να ανοίγω pdf αρχεία από την μια μεριά της οθόνης και visual studio πχ από την άλλη πλευρά και να δουλεύω με άνεση; Με ενδιαφέρει να μπορώ να διαβάζω τα documentation μου και να δουλεύω παράλληλα σαν να είχα 2 μόνιτορ, δηλαδή θέλω να κερδίσω στο productivity πράγμα που δεν είχα με την τωρινή μου full hd οθόνη, ανοιγόκλεινα παράθυρα συνεχώς
  21. Δεν αποκλείω μια 32αρα, το θέμα του χώρου αφορά ότι δεν χωράνε 2 27αρες, 2 24αρες χωράνε όμως. Επίσης η 32αρα χωράει just. Εχεις να προτείνεις κάποια 32αρα ; Ίσως κάποια ultra wide; θα προσπαθήσω να δω καποια qhd από κοντά αλλά μάλλον θα δυσκολευτώ καθώς δεν έχει ο κύκλος μου.
  22. το σκέφτηκα αλλά δεν χωράνε με τίποτα 2 27άρες στο χώρο μου. Η παλιά δεν έχει vesa και εχει μεγαλο bezel
  23. Καλησπέρα! Χρειάζομαι μια αναβάθμιση στο γραφείο μου, προέρχομαι από μια 27αρα full hd IPS με αρκετά καλά χρώματα και calibrated panel. Θέλω όμως να αναβαθμιστώ καθώς δεν μου φτάνει το workspace - estate της οθόνης. Ο μεγάλος προβληματισμός μου είναι να πάω σε οθόνες 24 full HD ή σε μια οθόνη 27 QHD? 4κ δεν βάζω μέσα καθώς θα χρειαστώ αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών(έχω μια ταπεινή 1050Ti) για κάνα light game που παίζω που και που. Η βασική χρήση που γίνεται είναι αρκετό διάβασμα, documentation, γράψιμο κώδικα και κειμένου καθώς και system monitoring, system administration σε πολλαπλά RDP's και SSH connections. Όπως είπα και παραπάνω το σκεπτικό μου είναι είτε 2 καλές 24αρες με βραχίωνα στο γραφείο είτε μια 27 QHD είτε αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο setup για την χρήση μου ευχαρίστως να το ακούσω! Έχω ξεχωρίσει μερικά monitors παρακάτω και είναι και το budget που θα ήθελα να κινηθώ σε γενικές γραμμές: επιλογή Single monitor setup 1x Dell U2719D (QHD) Επιλογές Dual monitor Setup σε full HD 2x Dell U2419H 2x AOC 24G2U5 2x ViewSonic VP2458 Στην περίπτωση που καταλήξω σε dual monitor setup θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο βραχίωνα ώστε να τις τοποθετήσω εκεί. Ποια η γνώμη σας στην επιλογή single vs dual monitor και τι προτείνετε σε μοντέλα οθονών; Ευχαριστώ
  24. haris013

    Μετά το mionix Naos 7000 τι;

    και εγώ από massdrop το είχα πάρει, μετά από 7 χρόνια τα έφτυσε το middle click, μια χαρά με έβγαλε τόσα χρόνια βέβαια, σκυλί!
  25. Καλησπέρα, μετά από 8 χρόνια, παρέδωσε πνεύμα το middle click button της ροδέλας στο ποντίκι μου. Λόγο συνήθειας στο browsing και άνοιγμα νέων tabs μου είναι απαραίτητο. Δεν έχω την υπομονή να κάτσω να το λύσω και να κολλήσω νέο διακόπτη οπότε σκέφτομαι να πάω σε νέο. Τι όμως; χρησιμοποιώ palm grip και έχω μεγάλο χέρι γιαυτό και μου είχε κάτσει κουτί το mionix. τι επιλογές έχω σε καλό και ανθεκτικό ενσύρματο ποντίκι; υπάρχει κάτι της προκοπής μέχρι 50 ευρώ; ιδανικά θα ήταν μέχρι 30 αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει τίποτα αξιόλογο ποιοτικά σε τέτοια τιμή. (έχω δει το deathadder essential, λέει τίποτα ή είναι τελείως κινεζιά;)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.